Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@04:46:41 GMT

پیروزی مودی و چالش های پیش رو

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۱۳۱۰

پیروزی مودی و چالش های پیش رو

پس از هفت هفته حضور مردم در پای صندوق‌های رأی، ســرانجام نارندرا مودی، نخستوزیر کنونی بیش از نیمی از کرسی های پارلمان را تصاحب کرد.

پیرمحمد مالزهی، تحلیلگر مسائل شبه قاره/

پس از هفت هفته حضور مردم در پای صندوق‌های رأی، ســرانجام نارندرا مودی، نخستوزیر کنونی بیش از نیمی از کرسی های پارلمان را تصاحب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیروزی در شرایطی به دست آمد که بسیاری از ناظران و تحلیلگران پیش از این نسبت به توسل ابزاری مودی به سیاستهای ملیگرایی هندو و همچنین تنش‌زایی با پاکستان در کوران انتخابات که با هدف جلب نظر مردم و کسب رأی بیشتر صورت می گرفت هشدار داده بودند.

اگرچه رویکرد کنونی مودی می تواند به افزایش تنش‌های قومی و مذهبی در هند دامن زند و واگرایی را در مناطقی که دارای اکثریت مســلمان یا بودایی هستند افزایش دهد، اما واقعیت آن است که پیروزی قاطع نخست وزیر در انتخابات نشان داد که بیشتر مردم هند از خط فکری کنونی حمایت کرده و طرفدار آن هستند.

دموکراسی هند نهادینه شده و به نظر نمیرسد یک حزب هر چقدر هم بــر ملی‌گرایی تأکید کند، بتواند در نهایت جز موضوع انتخاباتی از این نوع رویکرد منفعتی به دست آورد. مسلمانان هند اکنون با جمعیت 200 میلیونی از نقش مهم و تعیین کنندهای در این کشور برخوردار هستند؛ بنابراین هر حزب جدا از نوع نگرش خود برای رسیدن به قدرت و همچنین برای حفظ وحدت ملی و ارضی به جلب رأی و نظر مسلمانان احتیاج دارد.

مودی به عنوان سیاستمداری کارکشته بخوبی از این موضوع آگاه بوده و شاید به همین دلیل است که پس از کسب پیروزی تأکید کرد که دولت او فراحزبی بوده و حتی مسلمانان نیز می توانند در ترکیب کابینه حضور داشته باشند.

 از سوی دیگر او با دامن زدن به ناسیونالیسم هندی در مقابل دشمن پاکستانی توانست به پیروزی بزرگ دست پیدا کند. به نظر نمیرسد این نوع رویکرد در آینده تداوم داشته باشد؛ چراکه مودی بخوبی آگاه است که سیاست تنشزایی می تواند آینده هند را با خطر مواجه کند.

دهلی نو و اسلام‌آباد دارای منافع مشترکی در حفظ امنیت منطقه هستند؛ بنابراین رویکرد آتی مودی در رابطه با پاکستان به سمت واقعگرایی و کاهش تنشها پیش خواهد رفت.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد

استاندار لرستان تأکید کرد: رعایت عدالت و کرامت انسانی باید دو شعار اصلی مدیران این استان باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، ظهر امروز، در جلسۀ بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به  لرستان گفت: تمام مسئولان دستگاه‌های اجرایی نماینده دولت هستند.

او اضافه کرد: مسئولان باید یک‌صدا باشند، زیرا دستگاه‌های اجرایی زمانی موفق هستند که با تفاهم، رفاقت کار و اتحاد خدمتگزاری به مردم را به نمایش بگذارند.

استاندار لرستان با بیان اینکه اگر خدمت برای خدا باشد مردم از مجموعه دولت راضی خواهند بود، عنوان کرد: مردم باید از خدمات مسئولان بهره‌مند شوند.

تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم

شفقت با اشاره به اینکه اعضای مؤثر در حکومت اسلامی یک مجموعه واحد هستند، بیان کرد: بخشی از توحید عبادی ما انجام عبادت و بخشی هم توحید عملی است.

او با بیان اینکه ما باید در خدمت به مردم وحدت داشته باشیم زیرا هیچ‌کس از چندصدایی بهره‌ای نمی‌برد، خاطرنشان کرد: امام‌خمینی (ره) طاغوت را با وحدت مردمی از بین برد.

استاندار لرستان توضیح داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی با وجود ناهماهنگی سران برخی کشورها وحدتی بین مسلمانان ایجاد کرد که امروز آمریکا از حمله اسرائیل اعلام برائت می‌کند و این حاصل وحدت است.

شفقت با تاکید بر اینکه لرستان مهد مردم غیرتمند و پایگاه شیعیان است، گفت: عدالت و کرامت انسانی باید دو شعار اصلی مدیران این استان باشد و ما باید زمینه مشارکت مردم را در روند توسعه فراهم کنیم.

او با بیان اینکه دولت باید تسهیلگری کند تا مردم زندگی مرفه و شرافتمندانه‌ای برای خود تهیه کنند، اضافه کرد: مجموعۀ مدیران باید وحدت وزارتی ایجاد کنند.

استاندار لرستان تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی این استان حق ندارند شهروندان و ارباب‌رجوع را بی‌دلیل پشت در اتاق خود منتظر نگه دارند، زیرا مسئول اجرایی، نوکر و مخلص مردم هستند.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • رویکرد اردن به مساله فلسطین/ از همدلی مردم تا هم‌سویی دولت با غرب
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • خدمات رسانی به مردم رویکرد اصلی دولت سیزدهم است
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • آموزش و پرورش پله اول حفظ حجاب
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان