Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@07:46:27 GMT

مجلس با افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کرد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۱۶۵۵

مجلس با افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کرد

به گزارش جهان نيوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با ۹۸ رأی موافق، ۱۵۰ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۷۲ نماینده حاضر در جلسه با کلیات طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها مخالفت کردند.

علیرضا سلیمی در مخالفت با این طرح گفت: مفاد این طرح برای افزایش تعداد نمایندگان است که بار مالی دارد و برخلاف اصل ۷۵ قانون اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه اخیراً دولت لایحه جامع انتخابات را به مجلس ارائه کرده است و قطعاً این مسائل در این لایحه گنجانده شده، تأکید کرد: نیازی نیست ما به این موضوعات به صورت جداگانه بپردازیم.

نماینده مردم محلات در مجلس تصریح کرد: با تأکید بر اینکه کیفیت و اثربخشی مجلس را باید افزایش داد نه تعداد نمایندگان را. همچنین در این طرح عدالت رعایت نشده و از سوی دیگر این طرح کارشناسی نیست چرا که مبنای افزایش و کاهش نمایندگان در بعضی از حوزه‌های انتخابیه در آن مشخص نشده است.

همچنین جبار کوچکی نژاد در مخالفت با طرح مذکور خاطرنشان کرد: این طرح بار مالی دولت را به شدت افزایش می‌دهد و در شرایط سخت اقتصادی فعلی ضرورتی ندارد.

وی افزود: از سوی دیگر این طرح بسیاری از استان‌ها را با هم درگیر می‌کند چرا که برخلاف عدالت، افزایش تعداد نمایندگان در برخی از حوزه‌های انتخابیه در این طرح گنجانده شده است.

نماینده مردم رشت گفت: نیازی نیست در این مقطع این طرح در اولویت قرار گیرد چرا که این طرح‌ها درد مردم را دوا نمی‌کند.

همچنین سید حسین نقوی حسینی در موافقت با طرح مذکور اظهار داشت: این طرح در مورد حقوق مردم است و مردم حق داشتن تریبون در مجلس را دارند.

وی افزود: مجلس می‌خواهد حقوق ملت را تصویب کند و نباید بررسی این موضوع را به دولت ارجاع دهیم.

نماینده مردم ورامین در مجلس اظهار داشت: بعضی از حوزه‌های انتخابیه، تعداد جمعیتشان با نمایندگانشان انطباق ندارد و ضرورت دارد این طرح به تصویب برسد.

در ادامه جلسه تقی کبیری در موافقت با طرح مذکور گفت: در اصل موضوع و افزایش تعداد نمایندگان دولت هم نظر موافق دارد.

وی تاکید کرد: برخلاف ادعای مخالفان این طرح مبنی بر اینکه طرح افزایش تعداد نمایندگان با عدالت سازگاری ندارد باید گفت که این طرح کاملاً مبتنی بر عدالت است و بر اساس عدالت افزایش تعداد نمایندگان برخی از حوزه‌های انتخابیه مطرح شده است.

همچنین محمدجواد کولیوند رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تأکید کرد:

نزدیک به سه دوره مجلس است که بحث افزایش تعداد نمایندگان مطرح می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کاملاً روی این موضوع بحث کارشناسی شده و ما بر اساس شاخص‌ها کار کرده ایم و با توجه به اینکه ۲۳ سال است که به تعداد نمایندگان اضافه نشده است، لازم است که این طرح را به تصویب برسانیم.

منبع:مهر کپی متن خبر برچسب ها: مجلس نمایندگان

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: مجلس نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۱۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند

فایننشال تایمز می‌نویسد که کشور‌ها از آینده دارایی‌های خود در غرب می‌ترسند. آنها به طور خصوصی از نمایندگان اتحادیه اروپا خواستند "تسلیم فشار‌های آمریکا و انگلیس نشوند" و بر جلوگیری از مصادره ۲۰۰ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه پافشاری کردند.

در گردهمایی اخیر وزرای دارایی گروه ۲۰ در برزیل، نمایندگان در یک موضوع مبرم احساس ناراحتی عمیقی داشتند: مصادره بالقوه یا استفاده از دارایی‌های روسیه که تحت تحریم‌های غرب پس از حمله روسیه به اوکراین مسدود شده بودند.

دو وزیر - محمد الجدان از عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی از اندونزی - از جمله کسانی بودند که از این بابت نگران بودند. سؤالات آنها از همتایان غربی خود به یک بحث پرتنش در مورد اینکه آیا صد‌ها میلیارد یورو از دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه باید برای کمک به تأمین مالی اوکراین اختصاص داده شود، تبدیل شد.

آمریکا و هم پیمانانش استدلال می‌کنند که انجام این کار باعث تقویت مالی با پتانسیل تبدیل جنگ به نفع کی‌یف خواهد شد. برای مخالفان این ایده، چنین اقدامی خطر ایجاد یک سابقه خطرناک در حقوق بین‌الملل را به همراه دارد - سابقه‌ای که می‌تواند منافع هر کشوری را در غرب درگیر کند و نظم حقوقی بین‌المللی را نیز به خطر بیندازد.

در حال حاضر، کی‌یف به بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری که در ۲۴ آوریل توسط سنای ایالات متحده تصویب شد، پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی متکی است. اما جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، متحدانش را تحت فشار قرار می‌دهد تا به دنبال راه‌هایی برای بهره‌برداری از ذخایر تقریباً ۲۶۰ میلیارد یورویی روسیه باشند، در حالی که نشست سران گروه هفت در ایتالیا در ماه آینده به عنوان لحظه‌ای کلیدی برای فشار جهت پیشرفت تلقی می‌شود. پیش از این، نمایندگان G۷ گفتند که موضوع مصادره کامل دارایی‌های فدراسیون روسیه دیگر مورد بحث قرار نمی‌گیرد و اقدامات جایگزین در حال بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • «شویگو» دستور افزایش تولید تسلیحات در روسیه را صادر کرد
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!