Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

سریال تلویزیونی امام علی(ع) به کارگردانی داوود میرباقری توانست با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان در زمان خود مواجه شود و چالش بسیار خوب و در عین حال سختی برای بازیگران این مجموعه باشد.

یکی از شخصیت های اصلی مجموعه تلویزیونی امام علی(ع) را داریوش ارجمند در قالب شخصیت مالک اشتر بر عهده داشت، ارجمند با گریمی سنگین و نقش آفرینی بسیار برجسته به یکی از مطرح ترین های سریال امام علی (ع) در آن برهه از زمان تبدیل شد که با فرا رسیدن شب‌های پر فضیلت قدر و شهادت حضرت علی(ع) خبرگزاری میزان به سراغ داریوش ارجمند بازیگر نقش مالک اشتر رفته است که در ادامه خواهید خواند:

***تمام خوبی‌های جهان در وجود امیرالمومنین(ع) وجود داشته است

 

داریوش ارجمند بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در خصوص جایگاه والای امام علی(ع) گفت: امیرالمومنین امام علی (ع) در واقع الگوی همه ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن حضرت شخصیتی چند ساحتی دارند که می تواند از جهات مختلف الگوی ما باشد.

وی در همین راستا افزود: امیرالمومنین را می توان قاضی، شهردار، هنرمند، جنگجو، پدر، پسر، همسر و هر جایگاهی که به ذهن متبادر می شود دید زیرا برای ما از تمامی خوبی های دنیا در خودشان داشتند.

حضرت علی (ع) تمام خوبی‌های جهان را در خود داشتند/امیرالمومنین برای مالک اشتر نمود واقعی اسلام بود//////////////پنجشنبه

بازیگر نقش "مالک اشتر" درباره دلیل ارادت و وفاداری این شخصیت به امام اول شیعیان اذعان کرد: اگر مالک در راه حق و برای حضرت علی (ع) می جنگد و شمشیر می کشد به این دلیل است که مسلمان شیعه است و در رکاب مولی موتقیان بودن خود نمود واقعی اسلام است.

همچنین یکی دیگر از نقش های پر چالش سریال تلویزیونی امام علی(ع) را کریم اکبری‌مبارکه در قالب شخصیت ابن ملجم مرادی ایفا کرد که به واسطه منفی بودن این نقش و جایگاه والایی که حضرت علی(ع) برای شیعیان دارند، اکبری مبارکه را تحت شرایط سختی قرار داد که در ادامه گفت و گوی خبرگزاری میزان با وی را خواهید خواند:

***نام امیرالمومنین رمز ماندگاری سریال میرباقری

 

کریم اکبری‌مبارکه بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره نقش ابن ملجم مرادی در سریال امام علی(ع)گفت: پیش از تولید سریال امام علی(ع) روزی داوود میرباقری مرا دید و گفت کریم ریش هایت را نزن که برای بازی در یک نقش تو را با همین چهره می‌خواهم.

وی در همین راستا افزود: من آن زمان سر صحنه فیلمبرداری "مسافران " بودم و وقتی کار تمام شد تا ۶ ماه ریش خود را اصلاح نکرده بودم و بسیار زیاد شده بود. روزی در اداره تئاتر لیستی از اسامی بازیگران نوشته شده بود و برای سریال امام علی(ص) دعوت شده بود. با خود گفتم پس سریال میرباقری عوض شده است چون به دلیل چشمان آبی برای سریالی عربی مناسب نیستم.

این بازیگر درباره چگونگی آمادگی برای بازی در نقش ابن ملجم اظهار کرد: یک ماه از این فراخوان گذشت که روزی اسمم را روی تابلو اعلانات اداره تئاتر دیدم. به دفترش رفتم و میر باقری گفت اولین شخص که به او گفتم تو بودی آنوقت الان باید بیایی؟ سپس کتابهایی را به من معرفی کرد. ۷ جلد کتاب را خواندم و سپس میرباقری گفت نقش ابن ملجم را باید بازی کنی.

اکبری مبارکه با اشاره به حساسیت نقش ابن ملجم افزود: من باید نقش فردی شقی را در تاریخ اسلام بازی می‌کردم تا مظلومیت حضرت علی(ع) را نشان دهم بنابراین با گوش دادن به سخنان کارگردان سعی می‌کردم به شخصیت ابن ملجم مرادی برسم.

وی با اعلام رضایت از بازی در نقش ابن ملجم مرادی توضیح داد: در اجرای یک تعزیه اگر مخالف خوان نباشد تعزیه اجرا نمی‌شود بنابراین اگر قرار باشد همه افراد موافق خوان باشند نمی‌شود تعزیه اجرا کرد. سهم من در سریال امام علی (ع) بازی در نقش ابن ملجم مرادی بود و در مختارنامه بازی در نقش بن شمیت بود که تقریبا نقشی مثبت بود.

بازیگر "مختارنامه" درباره استقبال مخاطبان از سریال امام علی (ع) در زمان پخش بیان کرد: : وقتی پشت صحنه و تلاش عوامل سریال امام علی(ع) از شما و سیما پخش می‌شد مخاطبان در کنار هم می دیدند از کارگردان تشکر می‌کردند و آن را سریالی خوب توصیف کردند.

اکبری مبارکه حضرت علی (ع) و نام آن حضرت را رمز ماندگاری سریال امام علی دانست و خاطرنشان کرد: تلاش بازیگران در مرحله بعد قرار دارد چه بسا بازیگران زیادی در آثار دیگر با تلاش بسیاری بازی می‌کنند اما آن اثر دیده نشده است. در سوی دیگر آثاری تاریخی مذهبی نیز مثل مختارنامه وجود دارد که تمام شخصیت‌ها دیده می شوند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: امام علی داریوش ارجمند جهان تئاتر تلویزیون ذهن شیعیان حضرت علی مسلمان سینما و تلویزیون بازی پشت صحنه امام علی جهان داریوش ارجمند سینما و تلویزیون مسلمان مالک اشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی گیلانی، کارشناس مذهبی درمورد عظمت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه بیان کرد: مهم‏ترین نشانه عظمت معنوى و مقامات باطنى حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه، برابرى فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّد الشهدا است.

شیخ المحدّثین، صدوق؛ از محمّد بن یحیى عطّار - که یکى از اهالى رى است - این‌گونه نقل کرده است که خدمت امام هادى علیه السلام رسیدم. ایشان فرمودند: «کجا بودى؟».

گفتم: حسین بن على علیه السلام را زیارت کردم. امام هادى علیه السلام فرمودند:

«أما إنَّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِ العَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِىٍّ.» «بدان که اگر قبر عبد العظیم را در شهر خودتان زیارت کنى، مانند کسى هستى که حسین بن على را زیارت کرده باشد.»

معنای برابرى زیارت حضرت عبد العظیم حسنی (ع) با زیارت حرم حضرت سید الشهدا (ع)

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: مسئله این است که آیا بر اساس حدیثِ یاد شده، زیارت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه به طور مطلق مى‏تواند جایگزین زیارت امام حسین علیه السلام شود و یا در شرایط خاصى، از چنین فضیلتى برخوردار است؟ 

بى‏‌تردید، مقصود امام هادى علیه السلام در حدیث یاد شده، این نیست که از فضایل زیارت امام حسین علیه السلام بکاهند و یا در بیان فضیلت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه مبالغه نمایند.

بنابراین، در پاسخ به سؤالى که مطرح شد، مى‏توان گفت: برابرى فضیلت زیارت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه و امام حسین علیه السلام مقید است به فضاى سیاسى ویژه‏اى که پیروان اهل بیت علیه السلام در آن مقطع تاریخى زندگى مى‏کردند. زیرا زمانى بود که اختناق شدیدى جهان اسلام را فرا گرفته بود و جامعه تشیّع در دوران زمامدارى افرادى مانند: متوکّل، مُعتَز و معتمد عباسى، سخت‏ترین دوران‏هاى تاریخىِ خود را سپرى مى‏‌کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی گفت: در چنین شرایطى، امام هادى علیه السلام به منظور پیشگیرى از خطرهایى که از طرف حکومت‏هاى وقت، شیعیان را تهدید مى‏کرد، فضیلت زیارت حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام را با زیارت امام حسین علیه السلام برابر دانسته اند. به تعبیرى روشن‏تر، زیارت حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام براى کسانى که آمادگى خطرپذیرى براى زیارت امام حسین علیه السلام را داشته باشند، پاداشى معادل زیارت آن حضرت علیه‌السلام را دارد و حرم حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام شعبه‏اى از حرم سید الشهدا علیه السلام است و این خود، فضیلتى بزرگ و حاکى از جایگاه بلند حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه نزد اهل بیت علیه السلام و عظمت معنوى ایشان است.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: برابرى فضیلت زیارت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه با زیارت سید و سالار شهیدان علیه السلام هر چند در شرایط ویژه، بى‏تردید بدون حکمت نیست و شاید نتوان به حکمت آن پى برد؛ لیکن راز و رمز این فضیلت بزرگ را باید در شخصیت علمى، عملى و جهادى آن بزرگوار، جستجو کرد.

در میان امامزادگان، شخصیت‏هاى بزرگى وجود دارند؛ امّا در باره هیچ یک از آنها نقل نشده و حداقل به ما نرسیده است که زیارتش با زیارت حضرت سید الشهدا علیه السلام برابرى کند.

عرضه دین بر امام هادی علیه‌السلام 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی اظهار کرد: این احادیث بیانگر عظمت والای حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه است ولی نکته‌ای که در زندگی ایشان بسیار جای تأمل و دقت نظر دارد این است که روزی این «امام زاده مجتهد محدث کبیر» به محضر امام هادى علیه وآله رسید. 

وقتى نگاه ایشان افتاد، فرمودنذ: «مَرحَباً بِکَ یا أبَا القاسِمِ! أنتَ وَلِیُّنا حَقّاً» «خوش آمدى، اى ابوالقاسم! تو حقیقتاً دوست ما هستى».

گفتم: اى پسر رسول خدا! مایلم دینم را به شما عرضه کنم، اگر مورد پسند بود، بر آن ثابت باشم تا خداوند عزوجل را ملاقات کنم.

امام علیه السلام فرمودند: «اى ابو القاسم، عرضه کن»؛ و بعد حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام همچون طفلی که به مکتب رفته باشند به محضر امام علیه السلام نشستند و به عقاید خویش درباره اصول و فروع دین پرداختند. 

گفتارش که تمام شد. در این هنگام، امام هادى علیه السلام فرمودند «اى ابوالقاسم! به خدا سوگند، این [عقاید]، دین خداست که آن را براى بندگانش برگزیده است. پس بر آن، ثابت قدم باشید.

خداوند، تو را بر عقیده ثابت در زندگى دنیا و آخرت پایدار بدارند!». 

به کارشناس دینی مراجعه کنیم

این کارشناس مذهبی یادآور شد: ‏ این کار یعنى مراجعه به کارشناسان دین که ریشه قرآنى دارد. 

خداوند متعال در دو آیه، مردم را به آنان ارجاع فرموده اند: «فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ؛» «اگر نمى‏دانید، از آگاهان بپرسید.»

حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه از نظر علمى، یکى از بزرگ‏ترین محدّثان و فقها بوده و از نظر سنّى، تقریباً دو برابر امام هادی علیه‌السلام سن داشته اند. اما می‌خواهند به ما بیاموزند که‌ای انسان به علم خود و به اصطلاح، به چند کلمه مغرور نشو. لذا، شایسته است وقتى انسان دیندار به محضر دین‏شناس بالاتر از خود مى‏رسد، براى تأیید و یا تکمیل معارف دینى خود اقدام نماید.

این بهره‏‌گیرى از نظریه کارشناسان دینى، زمینه‏ساز ثبات و پایدارى انسان در دیندارى است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • افتتاح دوره های شرح و تفسیر نهج البلاغه در شهر دولت آباد
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • انتصاب فرمانده جدید مرکز علمی و تخخصی مالک اشتر اراک