Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: تو‌جه به گردشگری ‌‌پویایی و بازخورد اقتصادی را برای خراسان جنوبی به دنبال دارد. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید کمال‌الدین میرجعفریان صبح امروز در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار داشت: برنامه جامع میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تهیه شود و در این برنامه‌ها باید اولویت‌بندی مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید اعضای این کارگروه پیشنهادات عملیاتی داشته باشند و دستگاه‌ها نیز مکلف به اجرایی کردن آن باشند.

وی افزود: در تمام زمینه‌ها باید ظرفیت‌های استان شناسایی شود و در راستای ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان نهایت استفاده را ببریم.

گلستان| بزرگترین بازارچه صنایع دستی شمال کشور در آق‌قلا ساخته می‌شودنمایشگاه دائمی صنایع دستی اردبیل راه‌اندازی می‌شودشیراز به عنوان سومین شهر جهانی صنایع دستی ثبت می‌شود

میرجعفریان تصریح کرد: جای جای استان خراسان جنوبی توانمندی بالایی در صنایع دستی دارد و می‌توان با حداقل هزینه و امکانات در بحث صنایع دستی جلوی برخی از مهاجرت‌ها را گرفت و اشتغال ایجاد کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: باید ظرفیت‌های صنایع دستی روستاها شناسایی شود و باید روستا به روستا شناسنامه داشته باشیم و شناسایی ظرفیت‌های روستا از جمله آثار تاریخی و صنایع دستی مدنظر قرار گیرد.

گردشگری مناسب پویایی و بازخورد اقتصادی به دنبال دارد

وی خاطرنشان کرد: برای هرگونه ارائه تسهیلات و درآمد پایدار باید توانمندی‌های منطقه مدنظرباشد و برنامه‌ریزی شود و در بحث گردشگری باید زیرساخت‌های لازم را داشته باشیم و منطقه را به عنوان مقصد گردشگری تبدیل کنیم.

میرجعفریان اظهار داشت: گردشگری خوب و مناسب می‌تواند پویایی و بازخورد اقتصادی برای استان و مردم داشته باشد و باید بر اساس سه مقوله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برنامه‌ها را تعریف و با آن محوریت جلسه را برگزار کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: در زمینه میراث فرهنگی برخی از افراد از اعتقادات مردم سوءاستفاده می‌کنند که این مهم نباید از دید متولیان مغفول ماند چرا که آثار مخربی برای آیندگان به دنبال دارد.

عملیات اجرایی 13 هکتار از بند دره بیرجند تسریع یابد

وی با بیان اینکه برای ایجاد بازارچه صنایع دستی در روستای خراشاد ابتدا باید ظرفیت‌های فرهنگی آن روستا احصا شود افزود: باید هدف از ایجاد بازارچه و جامعه مخاطب نیز مشخص باشد.

میرجعفریان تصریح کرد: سرانه فضای سبز بیرجند 2.5 مترمربع است و باید تا هفته آینده عملیات اجرایی 13 هکتار واگذار شده از منطقه نمونه گردشگری بند دره آغاز شود.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، بهمن اخلاقی گفت: با عنایت به تحقق شعار سال و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، اقامتگاه سنتی گل‌سنگ در منطقه دربند شهرستان مهدی‌شهر روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ افتتاح شد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: این اقامتگاه در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ مترمربع و ۲۳۰ متر زیربنا، دارای دو سوئیت اقامتی با ظرفیت ۲۵ نفر است.

بهمن اخلاقی بابیان اینکه اقامتگاه‌ سنتی گل‌سنگ با حجم سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است، افزود: با به بهره‌برداری رسیدن این واحد زمینه اشتغال ۵ نفر به‌صورت مستقیم در شهرستان مهدی‌شهر فراهم‌شده است.

او افزود: ۲ سوئیت اقامتی، رستوران، کافه و ۸ آلاچیق در محوطه هرکدام به متراژ ۹ مترمربع در این اقامتگاه سنتی در نظر گرفته‌شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: منطقه گردشگری دربند به دلیل آب‌وهوای مطبوع و مناسب، نزدیک بودن به مرکز استان و شهر نمونه بین‌المللی گردشگری شهمیرزاد، مقصد بسیاری از مسافران و گردشگران در سراسر کشور است.

بهمن اخلاقی بابیان اینکه توسعه تأسیسات گردشگری با مشارکت مردم یکی از سیاست‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان است، افزود: گردشگری یکی از راه‌های توسعه پایدار استان سمنان است و شهرستان مهدی‌شهر در حال حاضر دارای ۶۵ واحد گردشگری شامل هتل، مجتمع بین‌راهی، رستوران سنتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و سنتی دارای مجوز است.

در این مراسم مسئولان استانی و شهرستانی ازجمله فرماندار شهرستان مهدی‌شهر، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر، سرپرست حراست و رئیس حوزه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، بخشدار مرکزی مهدی‌شهر، رئیس شورای اسلامی شهر مهدی‌شهر و... حضور داشتند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901594

دیگر خبرها

  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران