Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس نمایندگان بحرین با بیان اینکه کسی تمایلی به جنگ در منطقه ندارد، مدعی شد، ایران و قطر به شروط حسن همجواری در منطقه پایبند نیستند.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، «فوزیه زینل» رئیس پارلمان بحرین، ایران و قطر را به اتخاذ سیاست‌های تنش‌زا در منطقه متهم کرد.

فوزیه گفت، ایران و قطر در حال حاضر هیچ آمادگی از خود برای «تغییر سیاست‌های تنش‌آفرین» در منطقه نشان نمی‌دهند تا بتوان طرح‌های ابتکاری مثبت در مورد آن‌ها اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوزیه زینل در مصاحبه با خبرگزاری آلمان افزود که «هیچ یک از کشورهای منطقه تمایلی به تشدید تنش ندارند اما با این حال هوشیاری و حفظ آمادگی برای رویارویی با حامیان خرابکاری و تروریسم، ضروری است».

این مقام بحرینی همچنین تصریح کرد که مهم‌ترین عامل برای نتیجه‌بخش بودن هر گونه طرح ابتکاری در قبال ایران و قطر، میزان آمادگی دو کشور برای دست کشیدن از سیاست‌های کنونی است و اینکه دست از حمایت از تروریسم، شبه‌نظامیان افراطی و دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسایه بردارند که  البته تا کنون این امر محقق نشده است.

زینل اشاره کرد که قطر عضو شورای همکاری خلیج‌فارس است و چهار کشور محاصره‌کننده قطر (عربستان، امارات، بحرین و مصر) در مناسبت‌های مختلف تأکید کرده‌اند که قطر بایستی خواسته‌های این کشورها مبنی بر اتخاذ تمامی اقدامات و تدابیر مربوط به حفظ امنیت و ثبات منطقه به خصوص عدم حمایت از تروریسم را بپذیرد.

وی گفت که بحرین نیز بر این مواضع تأکید دارد و بایستی قطر سیاست‌های خود را تغییر داده و با سیاست‌های اعضای شورا هماهنگ باشد چرا که «سرنوشت همه به یکدیگر گره خورده است».

به نوشته روزنامه «العرب»، زینل در این مصاحبه درباره ایران نیز گفت: «ایران کشور همسایه [ما] است اما متأسفانه تا به امروز حق همسایگان را محترم نشمرده است و به دخالت در امور داخلی کشورهای عربی از جمله بحرین عادت دارد و علاوه بر آن از گروه‌های تروریستی حمایت کرده و برای برهم زدن امنیت و ثبات در منطقه تلاش می‌کند، رفتارهای ایران بر خلاف اصول حسن‌همجواری و قوانین بین‌المللی است».

وی در واکنش به این سخن که «حب شیعیان بحرین به ایران بیشتر از حب آن‌ها به کشورشان است» گفت که «همه ملت بحرین دوستدار وطن و رهبرانشان هستند و هیچ گونه تقسیم‌بندی بر اساس مذهی یا فرقه‌ای در بحرین وجود ندارد».

رئیس پارلمان بحرین همچنین مخالفت کشورش با تهدیدات تروریستی علیه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس تأکید کرد و ضمن استقبال از دعوت ملک سلمان برای برگزاری نشست مکه، گفت: «بحرین در کنار برادران و متحدان خود به ویژه عربستان برای مخالفت با هر گونه تلاشی در جهت ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی، ایستاده است».

وی افزود: «هیچ کس تمایلی به وقوع جنگ و تنش در منطقه و جهان ندارد زیرا همه از آن متأثر خواهند شد اما متأسفانه خطراتی برخی کشورهای منطقه را به دلیل سیاست‌های غیرمسئولانه طرفداران خرابکاری، تروریسم و مشوقان به فتنه‌انگیزی، تهدید می‌کند».

رئیس پارلمان بحرین در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌های حقوقی مربوط به ناعادلانه بودن احکام قضایی صادره از دادگاه‌های بحرین نیز تصریح کرد: «تمامی دادگاه‌ها به اقدامات قانونی، شفاف و عادلانه پایبند هستند و ممکن نیست به آن‌ها شک کرد».

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایران حسن همجواری قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند

یک رسانه عبری زبان نوشت صدها خانواده سربازانی که در غزه می‌جنگند، نامه‌ای به مقامات نظامی صهیونیست فرستادند و در آن خواستار حمله نکردن به رفح شدند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان معاریو امروز -شنبه- نوشت: بیش از ۶۰۰ خانواده سربازانی که در غزه می‌جنگند، نامه‌ای به یوآو گالانت، وزیر جنگ و هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش اشغالگر ارسال کردند و خواستار عدم تجاوز به رفح شدند.

خانواده سربازان صهیونیست به گالانت و هالوی گفتند: ما دیگر به شما اعتماد نداریم و ورود به رفح می‌تواند یک تله مرگبار باشد.

چندین مقام آمریکایی: اسرائیل پیش از آغاز حمله احتمالی به رفح، واشنگتن را مطلع خواهد کرد

چندین مقام آمریکایی به شرط ناشناس ماندن، اعلام کردند که اسرائیل پیش از آغاز حمله احتمالی به منطقه رفح در نوار غزه، واشنگتن را مطلع خواهد کرد.

براساس اخبار منتشر شده، اسرائیل قصد دارد در صورت آغاز حمله به رفح، آمریکا را در جریان طرح و روند مربوط به تخلیه غیرنظامیان از رفح قرار دهد.

به نقل از آناتولی، همچنین مقام‌های آمریکایی تاکید کرده‌اند که نگرانی واشنگتن نسبت به خطر افتادن جان شماری زیادی غیرنظامی در صورت آغاز حمله به منطقه رفح هنوز رفع نشده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که کشورش از حمله زمینی ارتش اسرائیل به رفح در نوار غزه حمایت نخواهد کرد.

از سوی دیگر کارین ژان پیر سخنگوی کاخ سفید از مخالفت آمریکا با حمله زمینی احتمالی اسرائیل به منطقه رفح خبر داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • نیوزویک: مقاومت اسلامی بحرین، جبهه جدید محور مقاومت در جنگ با اسرائیل
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • حمله پهپادی گروه بحرینی به اسرائیل
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم