Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه: مدیرعامل بانک در مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان بانک سپه و بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح امتیازاتی که برای کارمندان حافظ و قاریان قرآن بانک در نظر گرفته بود تمدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه: چقازردی با آرزوی قبول طاعات و عبادات همکاران گفت: در تمدید طرح سال‌های گذشته ، امسال نیز برای ترغیب هرچه بیشتر همکاران حافظ قرآن، طرح ارتقای درجه شعبی که یکی از کارکنان آن حافظ کل قرآن باشد کما فی السابق ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک سپه اظهار داشت: به منظور تقویت و ارتقای فرهنگ قرآنی در بانک سپه و تشویق پرسنل برای انس هرچه بیشتر با قرآن، هریک از کارکنان بانک که حافظ حداقل 5 جز قرآن باشد از اولویت یک درجه ارتقا شغلی برخوردار خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره بانک سپه افزود: خداوند را شاکر و سپاسگزارم که فرصت مجددی عنایت فرمود تا درماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن و در روزی که میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) است کارکنان بانک سپه و بانک های وابسته به نیروهای مسلح در مسابقات سراسری قرآن کریم شرکت نمایند.

چقازردی تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی، توفیقی است که در نخستین بانک ایرانی با عنایات پروردگار متعال چند سالی است در بانک سپه برگزار و هر سال محافل قرآنی با شکوه‌تر و بهتر از سنوات قبل برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: بانک سپه به عنوان نخستین بانک ایرانی به مدد نیروی انسانی متعهد وبا تجربه نزدیک به یک قرن در اقتصاد کشور اثرگذار و در خدمت تحقق اهداف اقتصادی نظام بوده است. 

مدیرعامل اظهار داشت: هدف از برگزاری مسابقات قرآن، تعمیق فرهنگ قرآنی و معنویت و اخلاق برای ارائه خدمات به مردم عزیز متأثر از تقوا، پاکدستی، تعهد و سلامت کاری در سطح واحدهای صف و ستاد بانک است.

چقازردی ادغام بانک های وابسته به نیروهی مسلح در بانک سپه را مأموریت مهم بانک در سال جاری عنوان کرد و گفت: ان شاء‌الله برگزاری مسابقات قرآن شروعی با برکت برای انجام این مأموریت مهم باشد.

رئیس هیئت مدیره بانک سپه گفت: برای کمک به تحقق آرمان مقام معظم رهبری که فرمودند باید 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم ، ان‌شاءالله هر سال به تعداد حافظین قرآن در بانک سپه افزوده خواهد شد.

شایان ذکر است این دوره از مسابقات سراسری قرآن کریم در سطح کارکنان بانک سپه و بانک ها و مؤسسات اعتباری ادغام شونده در بانک با حضور اعضای هیئت مدیره بانک سپه، مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانک سپه، مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانک های ادغام شونده، دکتر زمانی فرمانده بسیج حوزه مقاومت بسیج وزارت اقتصاد و دارایی، مدیران امور، رؤسای ادارات و کارکنان بانک سپه در سالن همایش ساختمان نگین برگزار و قاریان قرآن کریم از بانک سپه ، بانک انصار، بانک قوامین، بانک مهر اقتصاد ، بانک حکمت ایرانیان ومؤسسه اعتباری کوثر در مسابقه شرکت کردند.

لازم به ذکر است نفرات ذیل با کسب بالاترین امتیاز حائز رتبه اول تا سوم شدند.

1 سید محمد مدنی بانک انصار رتبه اول

2 سید مجتبی هرندی زاده بانک مهر اقتصاد رتبه دوم

3 میثم زارعی بانک انصار رتبه سوم

بنابراین گزارش این دوره از مسابقات با حضور افتخاری قاری برجسته و بین المللی قرآن کریم استاد حامد شاکرنژاد و اجرای حافظ کل قرآن و نابغه 13 ساله قرآنی زهرا خلیلی همراه بود.

* اهداء هزینه سفر به کربلا همراه 4 نفر از اعضای خانواده به نابغه قرآنی کشور

لازم به ذکر است در پایان مراسم هزینه سفر به کربلا همراه با 4 نفر از اعضای خانواده توسط مدیرعامل بانک سپه به حافظ کل قرآن و نابغه قرآنی زهرا خلیلی اهدا شد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد

نشست «پیشینه‌شناسی رویکردهای اسلامی به علوم انسانی» با حضور طلاب و علاقمندان به این حوزه به همت مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید رسول موسوی عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) در این نشست، اظهار داشت: یکی از مباحثی که در نظام جمهوری اسلامی مهم است، مباحث علوم انسانی است، به این معنا که علوم انسانی باید بومی شود و به تعبیر دقیق‌تر اسلامی‌سازی علوم انسانی یعنی نگاه ما به انسان یک نگاه معنوی و الهی باشد، رویکرد کشورهای غربی به علوم انسانی غالباً اومانیستی و انسان‌محوری است و طبیعتاً هنگامی که اختلاف مبنایی حاصل شد در شاخه‌ها و فروع نیز به طریق اولی اختلافاتی وجود دارد.

وی ادامه داد: مسئولین و پژوهشگران، کتاب‌های متعددی درخصوص اسلامی‌سازی علوم انسانی نوشته‌اند و دیدگاه‌ها و نظریات بسیاری در این رابطه وجود دارد که می‌توان به آن‌ها مراجعه کرد، بحث روش‌شناسی نیز در این خصوص مهم است.

وجود دو دیدگاه در اسلامی‌سازی علوم انسانی

این پژوهشگر علوم دینی با اشاره به وجود دو دیدگاه در رابطه با اسلامی‌سازی علوم انسانی، تصریح کرد: یک دیدگاه از منظر فلسفی بررسی می‌شود، یعنی از دانش و علم فلسفه به ویژه حکمت متعالیه که ملاصدرا آن را بنیان نهاده، برای اسلامی‌سازی علوم انسانی استفاده شود و فارابی نیز از فیلسوفانی است که از او به عنوان مؤسس توسعه فلسفه به علوم اجتماعی و انسانی یاد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در یونان هم دیدگاهی اجتماعی نسبت به علوم انسانی وجود داشت و علوم انسانی دارای جایگاه بود، پس پیوندی میان فلسفه و دانسته‌های اجتماعی و علوم انسانی از ابتدا در یونان وجود داشته است و پس از ورود فلسفه به حوزه اسلامی توسط مسلمانان و فیلسوفانی همچون خواجه نصیرالدین طوسی، بوعلی سینا و فارابی نگاه به فلسفه چنین بود که بر علوم انسانی مسلط است.

حجت‌الاسلام موسوی یادآور شد: استفاده از قرآن و سنت، روشی دیگر در رابطه با اسلامی‌سازی علوم انسانی است، پیشینه‌ این روش نیز به مفسرینی باز می‌گردد که از نگاه قرآن و حدیث، مطالبی را بیان کردند.

طبقه‌بندی تفسیرهای قرآنی

وی درخصوص طبقه‌بندی تفسیرهای قرآنی اظهار کرد: تفسیرهای اجتماعی، تفاسیری هستند که به مردم، جامعه و نیازهای اجتماعی توجه دارند، تفاسیر عصری(زمانی) هم مسائل روز و مورد نیاز را بیان می‌کنند و دسته سوم نیز شامل تفاسیر موضوعی هستند که نیازهای جامعه را بر مبنای آیات قرآن پاسخ می‌دهند یعنی موضوع از جامعه استخراج شده و براساس قرآن بررسی می‌شود که کتاب «سنت‌های تاریخ در قرآن» از شهید سید محمد باقر صدر نیز در راستای تفسیر موضوعی است.

مدیر گروه و عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) یادآور شد: در جلد چهارم از تفسیر المیزان و ذیل آیه ۲۰۰ سوره آل عمران «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»، کلمه «رابِطُوا» مباحث اجتماعی را از منظر قرآن بیان کرده است.

وی خاطرنشان کرد: به حمدلله در بحث اسلامی‌سازی علوم انسانی، چه با روش فلسفی و استفاده از ایده‌های فیلسوفان و چه با روش تفسیری، منابع و پیشینه متعددی وجود دارد.

حجت‌الاسلام موسوی با تقسیم تفسیر موضوعی به دو نوع درون قرآنی و برون قرآنی، ابراز کرد: منظور از تفسیر موضوعی درون قرآنی آن است که موضوع در قرآن وجود دارد و تفسیر موضوعی برون قرآنی به مسائل روز و دانش‌های بشری اشاره دارد.

ساختارگرایی و کارکردگرایی

وی درباره کارکردهای خانواده، گفت: اصل پیدایش کارکردهای خانواده در غرب مطرح شد و کتاب‌های متعددی نیز در این رابطه نوشته‌اند، به طور کلی دو شاخه و مکتب فکری در تمام عرصه‌ها میان غربیان رواج دارد که مباحث را به دو شاخه ساختارگرایی و کارکردگرایی تقسیم می‌کند.

این پژوهشگر علوم دینی تأکید کرد: ساختارگرایان معتقد بودند در موضوعات علوم انسانی می‌بایست به مبادی، ساختارها، اصول و ریشه‌ها نگریست ولی به فواید و منافع کمتر توجه داشته‌اند، کارکردگرایان نیز در پی تحولاتی که در غرب به وجود آمد، منفعت‌گرا شدند و به سمت بیان کارکردها و فواید رفتند.

وی یادآور شد: خانواده از مباحث بین رشته‌ای استف به این معنا که هم در روان‌شناسی و هم در جامعه‌شناسی مورد بحث قرار می‌گیرد، اما از آنجا که مبحثی اجتماعی به‌شمار می‌رود، پس جامعه‌شناسان بیشتر به آن پرداخته‌اند، جامعه‌شناسان کارکردگرا نیز بحثی با عنوان «کارکردهای خانواده» را مطرح کردند که برای مثال بحث تولید مثل و تنظیم و کنترل نسل را از کارکردهای خانواده برشمردند.

حجت‌الاسلام موسوی خاطرنشان کرد: آیات قرآن به گونه‌ای است که هم به بحث ساختار خانواده و هم کارکرد خانواده نظر دارد، در گام اول می‌بایست با استفاده از روش «معادل‌یابی واژگانی»، آیات مربوط به خانواده همچون ولد، ابن و بنت را از قرآن استخراج کنیم، سپس در گام بعدی آن‌ها را مرور کرده و هر کدام با بحث کارکردها متناسب است را مورد توجه بیشتری قرار دهیم.

انتهای پیام. /

دیگر خبرها

  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • راه سعادت دنیا و آخرت انس با قرآن و مفاهیم واقعی دینی است
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی