Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا انصاری گفت: تقویت نمایندگی‌ها در کشور‌های همسایه را در دستور کار داریم و امیدواریم در سال آینده از توان و ظرفیت بیشتری در بخش اقتصادی برخوردار باشیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه امروز چهارمین جلسه این معاونت با حضور دستگاه‌های مختلف تشکیل شد، افزود: محور اصلی این نشست کریدور‌های تجاری ایران با کشور‌های همسایه بود که وزارت راه و شهرسازی در این راستا گزارشی ارائه کرد که چگونه می‌توان این کریدور‌ها را فعال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ما در سال‌های اخیر توانستیم در این بخش (کریدورها) سرمایه گذاری خوبی داشته باشیم.

انصاری درباره اولویت‌های این معاونت برای توسعه روابط اقتصادی نیز گفت: عمده تجارت ما با همسایگان است به همین دلیل کریدور‌ها نیز مورد توجه ماست، چرا که بهترین راه دسترسی به کشور‌های همسایه محسوب می‌شوند.

وی افزود: پس از کشور‌های همسایه، توسعه روابط با کشور‌های شرقی را در دستور کار خود داریم.

انصاری در پاسخ به این سوال که هماهنگی وزارت خارجه با وزارت صنعت در خصوص فعالیت رایزن‌های بازرگانی در نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور چگونه است؟ گفت: عمده سفر‌های تجاری توسط وزارت امور خارجه و یا وزارتخانه‌هایی که هیأت‌های اقتصادی اعزام می‌کنند برنامه ریزی می‌شود و خدمات توسط سفارت‌های ایران و کشور‌های میزبان برای تنظیم ملاقات‌ها و اجلاس‌ها ارائه می‌شود.

وی افزود: نمایندگان ما که کارمندان رسمی وزارت امور خارجه هستند و در کنار آن‌ها رایزنان بازرگانی هماهنگی‌های لازم را در این راستا انجام می‌دهند و کار اصلی همکاران ما در وزارت خارجه تمرکز همکاری اصلی میان ایران و کشور میزبان است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه ادامه داد: تقویت نمایندگی‌های ما در بخش اقتصادی برای ارائه خدمات بیشتر از انتظارات بخش‌های مختلف از وزارت امور خارجه است که خوشبختانه تقویت نمایندگی‌ها در کشور‌های همسایه را در دستور کار خود داریم و میز اقتصادی در این کشور‌ها فعال‌تر از گذشته است.

انصاری تاکید کرد: اطمینان می‌دهم تقریباً در تمام کشور‌ها بخش اقتصادی در نمایندگی‌های ایران فعال، و حرکت خوبی شکل گرفته و در حال انجام است.

وی یادآور شد: هم اکنون نیز شاهد رفت و آمد‌های هیأت‌های مختلف اقتصادی بسیاری از ایران به کشور‌های همسایه هستیم و این رشد به خصوص در کشور‌های عراق، ترکیه، آذربایجان، افغانستان و روسیه به خوبی قابل ملاحظه است و نشانه تلاش‌های مدیران، نمایندگی‌ها و هیأت‌های مجهز ماست که به کشور‌های خارجی سفر می‌کنند.

انصاری درباره رابطه اقتصادی ایران و انگلیس و کشور‌های مشابه تصریح کرد: ما با همه کشور‌هایی که روابط خارجی مؤثر داریم چه از جهت جمع آوری اطلاعات کار اقتصادی و کمک به توسعه روابط اقتصادی نماینده داریم و میز اقتصادی ما فعال است.

وی تاکید کرد: اولویت ما همسایگان هستند و این میز در این کشور‌ها از توان بیشتری برخوردار است.

انصاری با اشاره به اینکه جدیداً با پدیده تهدید افراد از سوی آمریکا برای سرمایه گذاری نکردن در ایران مواجه هستیم، گفت: به رغم همه تهدید‌ها و تحریم‌های آمریکا، شاهد علاقمندی کشور‌های خارجی برای تجارت با ایران هستیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با تاکید براینکه معاونت دپیلماسی اقتصادی وظیفه تسهیل کننده امور اقتصادی را عهده دار است، افزود: این معاونت تسهیلات را برای رفت و آمد و آشنایی و معرفی ظرفیت‌ها و صادرات و واردات ایران به کشور‌های خارجی فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه یک سال و نیم از تشکیل این معاونت در وزارت امور خارجه می‌گذرد، گفت: تلاش‌های خوبی برای تقویت دیپلماسی اقتصادی، با اولویت کشور‌های همسایه صورت گرفته است.

انصاری با بیان اینکه سایه تحریم‌ها را بر رفت و آمد‌های هیأت‌های مختلف شاهد هستیم، ادامه داد: تحریم‌ها فشار بسیار زیادی ایجاد کرده و متأسفانه با تهدید‌هایی که آمریکایی‌ها و دولت و نمایندگان آن‌ها روی افراد ایجاد می‌کنند با پدیده جدیدی روبرو هستیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: افراد اگر بخواهند با ایران تجارت کنند مورد تهدید آمریکا قرار می‌گیرند، اما با همه این مسائل شاهد علاقمندی کشور‌ها به سرمایه گذاری در ایران هستیم.

وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه با برنامه‌ریزی تمهیداتی می‌اندیشد تا افرادی که ارتباطات فعالی با ما دارند آسیب کمتری از تهدید‌ها و تحریم‌ها ببینند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزارت امور خارجه وزارت صنعت روابط اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد، با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار، طرفین در خصوص آخرین روند تلاش‌های فی مابین برای ارتقای روابط دوجانبه و همچنین آخرین تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین و غزه و تلاش‌های جاری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در ابتدای این ملاقات ضمن ابلاغ سلام‌ها و درودهای گرم روسای جمهور ۲ کشور به یکدیگر،  اهتمام ویژه سران ۲ کشور برای پیگیری تقویت روابط فیمابین را مورد تاکید قرار دادند.

۲ وزیر همچنین آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات منطقه به خصوص در عرصه فلسطین و جنگ علیه غزه را تبادل کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار  از تلاش ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

امیرعبداللهیان بر مبنای توافق روسای ۲ کشور تبادل هیات‌ها میان موسسات دینی ۲ کشور در چارچوب تقریب مذاهب و گفت‌وگوهای دینی را مفید و موثر دانست که این موضوع مورد استقبال طرف مصری قرار گرفت و وزیر خارجه مصر بر اهتمام ویژه الازهر مصر برای گفت‌وگوی بین مذاهب و همچنین تقویت روابط مردمی و گردشگری بین ۲ کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در دمشق و همچنین واکنش نیروهای مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع، از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم اشغالگر تشکر کرد.

سامح شکری وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات تاکید کرد: همواره برای گفت‌وگو و تماس بین مصر و ایران به عنوان ۲ کشور با تمدنی ریشه دار اهتمام داریم و مصر توجه ویژه به پیگیری توسعه روابط بین ۲ کشور دارد.

سامح شکری همچنین با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اشغالگر، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین شود.

سامح شکری مجددا حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت ایران در سوریه را محکوم و شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران را تسلیت گفت و دیدگاه کشورش برای تلاش جهت جلوگیری از افزایش تنش در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

وزیران امور خارجه ایران و مصر در پایان ابراز امیداری کردند برگزاری اجلاس سران همکاری اسلامی در گامبیا، موجب تقویت همبستگی و وحدت جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران