Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@09:58:31 GMT

رویترز: واردات نفت چین از ایران افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۸۰۸۳

رویترز: واردات نفت چین از ایران افزایش یافت

براساس گزارش رویترز، میزان صادرات چین در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) روزانه به ۷۸۹ هزار و ۱۳۷ بشکه در روز رسید، درحالی که این میزان در ماه مارس (اسفند/ فروردین) تنها ۵۴۱ هزار و ۱۰۰ بشکه بود.

این گزارش می‌افزاید: محموله نفتی ونزوئلا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس به چین ۸۵ درصد رشد نشان می‌دهد، بطوری که این میزان روزانه به ۴۶۲ هزار و ۸۱۳ بشکه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی دیگر، چین در ماه آوریل، واردات نفت خود از عراق را نسبت به ماه پیش از آن، روزانه ۱۰۰ هزار بشکه کاهش داد.
عراق در ماه مارس گذشته روزانه ۹۰۴ هزار و ۵۰۰ بشکه نفت به چین صادر کرده بود که این میزان در ماه آوریل به ۸۰۶ هزار و ۳۷۲ بشکه رسید.

براساس این گزارش، چین همچنین در ماه آوریل، میزان نفت خود از عربستان و روسیه را نیز نسبت به ماه پیش از خود افزایش داد.
این گزارش رویترز درحالی است که وزارت امور خارجه چین ۲۳ آوریل (سوم اردیبهشت) گذشته بصورت رسمی به تصمیم اخیر آمریکا برای تمدید نکردن معافیت فروش نفت تهران به پکن اعتراض کرد.

کاخ سفید، دوم اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است معافیت خرید نفت ایران را که پیشتر به ۸ کشور داده بود تمدید نکند.

هشت کشور ایتالیا، تایوان، ترکیه، ژاپن، چین، کره جنوبی، هند و یونان از آبان ماه گذشته و به مدت شش ماه از تحریم واردات نفت ایران معاف شده بودند.

آمریکا مدعی آن است که تلاش خواهد کرد که صادرات نفت ایران به صفر برسد، موضوعی که اکثر کارشناسان حوزه انرژی آن را به دلیل هزینه‌های بسیار زیاد تحریم آمریکا برای خریداران نفت ایران، این امر را ناممکن می‌دانند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نفت ایران واردات نفت چین و ایران رویترز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۸۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات ضداسرائیلی در آمریکا
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت