Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، پروفسور مجید اسدی افزود: با افزایش پذیرش و درمان بیماران سرطانی غیربومی استان در سال ۹۷، بیش از ۵۰۰ بیمار سرطانی توسط متخصصین بخش ترانوستیک مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درمان شدند.

وی ادامه داد: بیش از ۶۴ درصد از بیماران پذیرش‌شده در بخش ترانوستیک از ۲۰ استان از جمله تهران، فارس، اصفهان، خوزستان، آذربایجان، یزد، لرستان و ایلام به این مرکز مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به افزایش پذیرش بیماران خارجی هم اشاره کرد و یادآور شد: از ابتدای راه‌اندازی مرکز درمانی بیماران سرطانی با مواد رادیو نوکلوئید، خدمات فوق تخصصی با همت متخصصان رشته‌های مختلف و در قالب کار گروهی به بیماران و مراجعه‌کنندگان این مرکز ارائه می‌شود.

اسدی افزود: پذیرش بیماران برای گذراندن دوره درمانی، گسترش گردشگری سلامت را در پی خواهد داشت و استان بوشهر از مزیت‌های آن بهره خواهد برد.

وی با اشاره به تنوع خدمات درمانی ارائه‌شده به بیماران سرطانی در استان بوشهر، بیان کرد: بیشتر درمان‌های رایج دنیا در مرکز جامع درمانی پزشکی هسته‌ای استان بوشهر با حضور متخصصان سرطان‌شناسی اطفال و بزرگسالان، مغز و اعصاب، قلب، کلیه و مجاری ادراری، غدد، پاتولوژی و پزشکی هسته‌ای صورت می‌پذیرد.

مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای بوشهر پیشگام در درمان برخی از سرطان‌ها

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بخش ترانوستیک مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در درمان برخی از سرطان‌ها پیشگام شده است.

اسدی با اشاره به هزینه بالای این نوع درمان در خارج از کشور تصریح کرد: دوره درمانی بیماران با این روش درمانی در خارج از کشور بالغ‌بر۵۰ هزار یورو است که با انجام این درمان‌ها در کشور، از خروج قابل‌توجه ارز نیز جلوگیری می‌شود.

وی درباره بیماری‌های درمان شده در بخش ترانوستیک هم این طور توضیح داد: بیماران با تومور‌های غدد عصبی، تومور‌های پیشرفته پروستات، تیروئید، برخی تومور‌های مغزی در بزرگ‌سالان، تومور‌های سیستم عصبی و فوق کلیوی در اطفال، متاستاز‌های استخوانی و برخی تومور‌های خوش‌خیم نظیر رماتیسم پیشرفته تحت درمان قرارگرفته‌اند.

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: در آینده نزدیک درمان سرطان‌های لنفوم مقاوم به درمان در مرکز ترانوستیک آغاز خواهد شد.

یکی از مباحث به‌روز پزشکی نوین استفاده از روشی است که مرحله تشخیص و درمان در یک فرآیند و همزمان صورت می‌گیرد که این روش ترانوستیک نامیده می‌شود.

هم‌اکنون تارنمای بخش ترانوستیک مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس بوشهر به‌عنوان مرکز پیشرو کشور در این زمینه با نشانی http://theranosticsiran.com در دسترس قرار دارد.

انتهای پیام/ک

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،دکتر ابراهیم مقیمی سارانی گفت: این مرکز با داشتن ۲۲۳ تخت فعال روان پزشکی و ضریب اشغال تخت ۱۰۰ درصد به صورت شبانه، به شهرورشد ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
رئیس بیمارستان ابن سینا، از رشد سی درصدی خدمات درمانی انجام شده در این مرکز در سال ۱۴۰۲ خبر داد.ندان و هموطنان از استان‌های دور و نزدیک خدمات ارائه می‌دهد.
او اضافه کرد: در سال گذشته، ۵۵ درصد خدمات بیمارستان ابن سینا به شهروندان شیرازی و ۴۵ درصد مربوط به مراجعان از شهرستان‌ها و سایر استان‌های همجوار ارائه شده است.
رئیس بیمارستان ابن سینا، با اشاره به وجود بخش روان پزشکی کودکان و بخش اورژانس شبانه روزی زنان و مردان در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا افزود: ارایه خدمات بستری روان پزشکی این بیمارستان در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصددر مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است و همچنین طیف وسیعی از خدمات روان پزشکی و بازتوانی سرپایی مهم و تخصصی و فوق تخصص را به جامعه فارس و کشور ارائه کرده است.
دکتر مقیمی سارانی ادامه داد: پارسال حدود ۲۶ هزار بیمار و مراجعه کننده در مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ابن سینا ویزیت شده اند و خدمات دیگری شامل خدمات روان پزشکی، روان شناسی، نوروفیدبک، QEEG، کار درمانی و گفتار درمانی، مشاوره تغذیه، شوک درمانی سرپایی و همچنین ویزیت متخصص مغز و اعصاب به مراجعان و بیماران ارایه شده است.

او بیان کرد: امسال هم کلینیک اوتیسم، کار درمانی و گفتار درمانی با محوریت بازتوانی کودکان مبتلا به این عارضه‌ها با امکانات قابل قبول و با همه توانمندی‌های ممکن راه اندازی شده و آماده خدمات رسانی به خانواده‌ها است.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • حضور ۱۶ هزار بوشهری در کنکور/ ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند
  • رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان