Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بازار زعفران در رکود به سر می‌برد، اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت زعفران و شرایط فعلی اقتصاد، تقاضای چندانی برای خرید طلای سرخ به سبب کاهش قدرت خرید خانوار وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حداقل قیمت هر کیلو زعفران را ۹ میلیون و حداکثر ۱۳ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی زعفران نسبت به هفته‌های اخیر در بازار ۲ درصد کاهش داشته است.

میری درباره آخرین وضعیت صادرات طلای سرخ افزود: با توجه به نوسان نرخ ارز، مشکلات صادرکنندگان مبنی بر بازگشت پول و فشار بانک مرکزی به صادرکنندگان در زمینه بازگرداندن ارز، صادرات کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: آخرین تحولات بازار طلای سرخ/گمرگ آمار صادرات زعفران در سال ۹۸ را اعلام نکرد

نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: با وجود آنکه امکان بازگشت ارز به سامانه نیما وجود ندارد، بسیاری از صادرکنندگان باسابقه در این حوزه محتاط عمل می‌کنند که امیدواریم بانک مرکزی تجدید نظری در این مصوبه داشته باشد تا بازار‌های هدف را از دست ندهیم.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود، بیان کرد: در شرایط فعلی صادرات زعفران از طریق کارت‌های یکبار مصرف و قاچاق انجام می‌شود چرا که با وجود قوانین دست و پا گیر صادرات و نبود امکان برای بازگرداندن ارز به سامانه نیما، صادرکنندگان واقعی تمایلی به صادرات ندارند که ادامه این روند می‌تواند به ضرر بزگترین تولید کننده زعفران تمام شود.

میری در پایان تصریح کرد: پیشنهاد ما به دولت برای بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به کشور آن است که راهکاری در نظر گرفته شود تا صادرکننده بتواند اظهارنامه خود را به واردکننده برای واردات منتقل کند یا صادرکننده مستقیم صادرات را با کارت بازرگانی افرادی که می‌خواهند اقدام به واردات کنند، انجام دهد.

انتهای پیام/

صادرات طلای سرخ تعریفی ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ

مهدی بیات‌منش اظهار داشت: با عرضه زعفران در بورس کالا به سبب قاعده‌های پذیرش این محصول به شکل مستقیم به افزایش کیفیت این محصول کمک می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود.

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • قیمت سکه و طلا امروز ۵ اردیبهشت؛ تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۵ اردیبهشت ماه
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد؟
  • ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز
  • قیمت زعفران نجومی شد