Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خودروسازی ایتالیایی-آمریکایی "فیات‌ کرایسلر" پیشنهاد ادغام تمام سهام خود با شرکت خودرو سازی "رنو" فرانسه را داده است.   هیأت مدیره شرکت رنو روز دوشنبه ۶ خرداد/‌ ٢٧ مه در "بولُوین بیانکورت" در حومه پاریس، برای بررسی پیشنهاد ازدواج بین این دو گروه خودروسازی، اجلاس فوق‌العاده تشکیل داده است.   به گزارش رادیو فرانسه، در صورتی که ازدواج بین "فیات‌ کرایسلر" و "رنو" نهایی شود، سومین خودروساز بزرگ جهان تشکیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دولت‌های فرانسه و ایتالیا از ادغام این دو خودروساز استقبال کرده‌اند. در همین حال، بازارهای سهام از احتمال ازدواج این دو خودروساز به نحو کم‌سابقه‌ای استقبال کرده‌اند.   سهام "فیات کرایسلر"، روز دوشنبه در بورس میلان ۱۸ درصد جهش کرد و سهام "رنو" هم با جهش ۱۵ درصدی در بورس پاریس روبرو شد.

طرح پیشنهادی "فیات کرایسلر" که در مذاکرات یکشنبه شب این شرکت با "رنو" نهایی شده بود، دیروز دوشنبه در دیدار با هیأت‌مدیره شرکت فرانسوی مطرح شده است و هیأت مدیره "رنو" امروز در حال بررسی و احتمالاً پذیرش این ازدواج است.
"فیات کرایسلر" در بیانیه خود اعلام کرد که ادغام این دو، خودروسازی را ایجاد خواهد کرد که ۸,۷ میلیون خودرو در سال به فروش خواهد رساند و حضور قدرتمندی در بخش‌های کلیدی خواهد داشت. با این قرارداد سالانه ۵ میلیارد یورو صرفه‌جویی خواهد شد.
طبق این قرارداد پس از پرداخت ۲,۵ میلیارد یورو به سهام‌داران "فیات کرایسلر"، هر گروه ۵۰ درصد از سهام شرکت جدید را دریافت خواهند کرد.
ادغام این دو می‌تواند برخی از ضعف‌های اصلی هر دو خودروساز را از بین ببرد و به آنها فرصت خواهد داد تا بتوانند با چالش‌های ساختاری پیش‌روی صنعت خودروی جهان، روبرو شوند.
فشار برای ادغام شرکت‌های خودروسازی با چالش‌های بوجودآمده از سوی الکتریکی‌سازی، مقررات محدودکننده آلودگی و تکنولوژی‌های تشنه سرمایه‌گذاری برای خودروهای خودران و به هم‌متصل، به حداکثر رسیده است.
ارزش بازار دو شرکت "فیات کرایسلر" و "رنو"، رویهم ۳۳ میلیارد یورو (معادل ۳۷ میلیارد دلار) است و رویهم رفته سالانه ۸,۷ میلیون خودرو به فروش می‌رسانند.
بجز بزرگ‌تر شدن بازار این شرکت‌ها، ادغام می‌تواند برخی از کاستی‌ها و معایب هر دو خودروساز را از بین ببرد.
"فیات کرایسلر" دارای بازار بسیار پرسود وانت‌های بزرگ و برند جیپ در آمریکای شمالی است، اما نتوانسته است خود را با قوانین آینده آلایندگی دی اکسید کربن سازگار کند.
"رنو" در مقابل، یک پیشتاز در صنعت خودروهای الکتریکی و موتورهای کم مصرف می‌باشد، اما با وجود حضور قدرتمند در بازارهای در حال ظهور، نتوانسته است در آمریکا موفق باشد.
با بازگشایی بازارهای سهام اروپا در روز دوشنبه ٢٧ مه، درحالی که این پیشنهاد مورد استقبال کارشناسان و تحلیلگران قرار گرفت، سهام هر دو شرکت با جهشی بزرگ روبرو شد.
سخنگوی دولت فرانسه امروز اعلام کرد که پاریس با ادغام این خودروساز نظر موافق دارد.
در همین حال، ماتئو سالوینی، معاون نخست وزیر ایتالیا و رهبر حزب راست افراطی ایتالیا موسوم به "لیگ شمال"، ادغام این دو خودروساز را عملیاتی درخشان توصیف کرده است. او گفته که پیشرفت "فیات"، خبر بسیار خوبی است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خوروسازی فیات کرایسلر رنو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی

بر اساس بودجه در سال ۱۴۰۳ بانک مرکزی سودده ترین شرکت دولتی است و سهم ۲۳ درصدی از درامدهای بودجه از محل سود سهم شرکتهای دولتی را به خود اختصاص خواهد داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نگاهی به فهرست شرکتهای دولتی بر اساس سود سهام در بودجه سال 1403 نشان میدهد بانک مرکزی سهم 23 درصدی از سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده و سود ده ترین شرکت دولتی میباشد.

در رتبه دوم شرکت ملی نفت قرار گرفته که 18 درصد از واریزی مربوط به سود سهام شرکتهای دولتی را به خود اختصاص داده است.

ایمیدرو 13 درصد از سود سهم شرکتهای دولتی و ملی گاز ایران نیز 6 درصد از این پرداختها را به خود اختصاص داده اند. پالایش نفت ابادان  و تهیه و تولید مواد معدنی نیز در رده های بعدی قرار گرفته اند. سازمان دریانوردی و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی نیز هر کدام سهم یک درصدی در این خصوص را روی دوش دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا