Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@03:38:59 GMT

عملکرد استقلال در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۵۲۹۸

عملکرد استقلال در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال

استقلال در فصلی که از نظر آماری عملکرد خوبی داشت نتوانست به عنوان قهرمانی برسد. این اتفاق دلایل زیادی داشت که یکی از آن‌ها ۴ شکست استقلال مقابل رقبای مستقیمش بود.

‌به گزارش مشرق، استقلال پس از اینکه در لیگ هفدهم به همراه وینفرد شفر، آمار ۶۴ درصد پیروزی را به ثبت رساند و با تیم خوبی که در اختیار داشت در هیچکدام از بازی‌های خانگی شکست نخورد، به امید قهرمانی در لیگ هجدهم، این رقابت‌ها را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال حضور شفر هم باعث نشد که آبی‌پوشان پایتخت فصل را به مانند فصول گذشته بد آغاز نکنند.

بیشتر بخوانید:

استقلال بهترین تیم تاریخ لیگ برتر

نتایج بد استقلال در ابتدای فصل باعث شد که آن‌ها در هفته ششم به رده یازدهم سقوط کنند اما به مرور شرایط بهتر شد تا اینکه از هفته سیزدهم لیگ برتر و بازی مقابل استقلال خوزستان، موتور آلمانی استقلال روشن شد تا به مرور به صدر جدول رده‌بندی نزدیک شود. شاگردان شفر بازی‌ها را یکی پس از دیگری با نتایج خوبی پشت سر می‌گذاشتند به هفته بیست و سوم و داربی ۸۹ رسیدند ولی با شکست یک بر صفر مقابل پرسپولیس، ضمن از دست دادن شانس رسیدن به صدر جدول رده‌بندی با حواشی متعددی روبرو شدند که استقلال را از روزهای خوبش دور کرد.

روزهای بد استقلال پس از باخت در داربی با شکست مقابل پدیده به اوج خود رسید و مدیران این باشگاه تصمیم گرفتند که شفر را از سرمربی‌گری استقلال برکنار کنند و فرهاد مجیدی را به عنوان سرمربی موقت انتخاب کردند تا با او فصل را در رده سوم جدول رده‌بندی به پایان برسانند.

استقلال در این فصل آمار ۱۶ برد، ۹ تساوی و ۵ باخت را به ثبت رساند و توانست ۴۰ گل به ثمر برساند و در مقابل ۱۳ گل دریافت کند. با این آمار آبی‌پوشان پایتخت عنوان سومین خط حمله و بهترین خط حمله لیگ برتر را به نام خود ثبت کردند. البته این تنها آمارهایی نبودند که استقلالی‌ها توانستند خودشان را در جمع بهترین تیم‌ها ببینند. آن‌ها در بخش مالکیت توپ، تعداد شوت در چارچوب در هر بازی (۴.۸ شوت)، دقت شوت و دریبل موفق در هر بازی (۸.۹ دریبل) بهترین تیم لیگ بودند و بخش دقت پاس هم رتبه سوم را در بین ۱۶ تیم لیگ برتری در اختیار گرفتند.

بهترین گل‌زن استقلال در این فصل مرتضی تبریزی بود که توانست ۵ گل به ثمر برساند. پس از او هم آیانداپاتوسی و وریا غفوری توانستند ۴ گل برای آبی‌پوشان به ثمر برسانند. در بخش پاس گل هم فرشید اسماعیلی با ۴ پاس گل بهترین آمار را به نام خود ثبت کرد. البته او پس از اینکه در داربی نتوانست ضربه پنالتی استقلال را به گل تبدیل کند، افت شدیدی کرد و در ادامه با مصدومیتی که دچارش شد، فصل را از دست داد تا نتواند آمارش را بهبود ببخشد. پس از او هم گادوین منشأ بهترین پاسور استقلال بود که علیرغم ناکامی در گل‌زنی، ۳ پاس گل در نیم فصل دوم به هم‌تیمی‌هایش داده است.

خشن‌ترین بازیکن استقلال در فصلی که گذشت محمد دانشگر بود که ۶ کارت زرد و یک کارت قرمز دریافت کرد. پس از او هم روزبه چشمی قرار دارد که ۶ کارت زرد دریافت کرده است. همچنین در لیگ هجدهم پژمان منتظری، علی کریمی، وریا غفوری، محمد دانشگر و میلاد زکی‌پور بیشترین حضور در زمین را داشتند.

با توجه به آماری که استقلالی‌ها در لیگ هجدهم از خود برجای گذاشتند، باید نتایج بهتری کسب می‌کردند و به قهرمانی در لیگ برتر بیشتر نزدیک می‌شدند اما حواشی‌ای که در طول فصل با آن دست به گریبان شد و نتایج ضعیفی که مقابل رقبای مستقیمش کسب کرد، آبی‌پوشان را از رسیدن به قهرمانی دور کرد.

استقلال در ۸ بازی مقابل تیم‌های مدعی قهرمانی در لیگ هجدهم صاحب ۲ پیروزی، ۲ تساوی و ۴ باخت شد تا نتواند مهم‌ترین بازی‌های این فصلش را با پیروزی پشت سر بگذارد. اهمیت ۴ باخت مقابل تیم‌های تراکتورسازی، سپاهان، پرسپولیس و پدیده زمانی بیشتر می‌شود که بدانید استقلال در این فصل تنها ۵ باخت داشته است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید وعده های روحانی بازار سکه و ارز پرسپولیس استقلال عملکرد فوتبال لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه‌روشن‌های هفته بیست‌وپنجم؛ مدعیان، جام را به هم تعارف کردند!

هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر فوتبال در حالی به پایان رسید که ۴ تیم بالای جدول با تساوی این هفته را تمام کردند تا جنگ قهرمانی در ۵ هفته آخر در اوج حساسیت ادامه داشته باشد.

به گزارش مشرق، هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر فوتبال در حالی برگزار شد که شمارش معکوس برای رونمایی از قهرمان فصل شماره ۲۳ فوتبال حرفه‌ای ایران آغاز شده است؛ رقابت‌هایی که هر چه پایان آن نزدیک‌تر می‌شود، حساسیت و استرس به اوج می‌رسد. مانند بازی‌های هفته شماره ۲۵ لیگ که حساسیت بالا و فاصله نزدیکی امتیازی تیم‌ها سبب شد تا تیم‌ها دست به عصاتر از قبل حرکت کنند و نتیجه آن خواب‌آور و بی‌کیفیت بودن دو بازی مهم این هفته بود. در گزارشی فراز و فرودهای هفته بیست‌وپنجم را بررسی کرده‌ایم.

فرصت‌سوزی مدعیان

برخلاف دوره‌های گذشته، این بار خبری از یک قهرمان زودهنگام نیست و انگار قرار است تا آخرین هفته هیجان ادامه داشته باشد، است، حساسیتی که باعث شد در هفته بیست‌وپنجم، هر ۴ مدعی اصلی قهرمانی که روی کاغذ همچنان شانس قهرمانی دارند، بازی‌هایشان را برابر هم به با تساوی به پایان برسانند تا این رقابت نزدیک همچنان ادامه پیدا کند.

استقلال صدرنشین لیگ، این هفته در تبریز برابر تراکتور تیم چهارم لیگ که نسبت به مدعیان دیگر کمترین شانس را برای قهرمانی دارد، به تساوی رسید. این اولین تساوی استقلال پس از دو برد متوالی بود. البته آبی‌ها خوش‌شانس بودند که پرسپولیس نزدیک‌ترین رقیبشان که تنها یک امتیاز با صدر فاصله دارد، برابر سپاهان دیگر مدعی لیگ نتوانست کاری از پیش ببرد و با تساوی زمین بازی را ترک کرد تا همچنان در صدر رقابت میلیمتری ادامه داشته باشد. تساوی پرسپولیس با سپاهان، اولین تساوی این تیم پس از ۴ برد متوالی بود تا ترمز بردهای قرمزها هم این هفته کشیده شود. این در حالی بود که شاگردان اوسمار ویر، بهترین فرصت را برای رسیدن به صدر و پیش افتادن از استقلال داشتند.

در پایان این هفته استقلال با ۵۴، پرسپولیس با ۵۳، سپاهان با ۴۶ و تراکتور با ۴۱ امتیاز، تیم‌های اول تا چهارم لیگ هستند، ۴ تیمی که در پایان ۵ هفته تا پایان لیگ، شانس قهرمانی دارند. البته با توجه به شرایط جدول، به نظر می‌رسد رقابت اصلی بین سرخابی‌ها باشد، هر چند هنوز ۵ بازی دیگر باقی مانده و سپاهان و تراکتور هم هر چند کمتر هم همچنان روی کاغذ می‌توانند به قهرمانی امیدوار باشند. البته این دو تیم این هفته فرصت داشتند تا با برتری برابر پرسپولیس و استقلال که حریفانش مستقیمشان در جنگ قهرمانی هستند، فاصله‌شان را با صدر کمتر کنند اما قدر آن را ندانستند.

شهر خسته هر هفته امیدوارتر به ماندن

روزهای خوب نساجی با ساکت الهامی در هفته بیست‌وپنجم هم ادامه پیدا کرد تا این تیم قائمشهری که با هواداران پرشورش شهید وطنی را تبدیل به یکی از پرشورترین استادیوم‌های ایران می‌کنند، به ماندن در لیگ برتر امیدوار شود. نساجی این هفته توانست در اصفهان، ذوب‌آهن را شکست دهد تا دومین برد متوالی را به دست بیاورد.

آنها با ساکت الهامی در حال دور شدن از منطقه سقوط هستندو با آمدن این سرمربی ورق در قائهمشهر برگشته است. الهامی ۴ اسفند سال گذشته، به جای لوکاس آلکاراز اسپانیایی روی نیمکت نساجی نشست و در ۷ بازی که هدایت این تیم را بر عهده گرفته است، ۳ برد، ۲ مساوی و ۲ باخت کسب کرده و نساجی با ۲۲ امتیاز در رده سیزدهم جدول قرار دارد.

البته فاصله یک امتیازی با تیم پانزدهم جدول سبب شده نساجی همچنان خطر سقوط را احساس کند، با این حال آنها در سه هفته اخیر با ۲ برد و یک مساوی، از مسیر شکست دور بوده‌اند تا هواداران تیم شهر خسته امیدوار شوند که با ادامه این روند می‌توانند همچنان فصل آینده هم مهمان لیگ برتر باشند.

خوزستان در خطر سقوط

لیگ برتر در حالی هفته بیست‌وپنجم را پشت سرگذاشت که سه تیم پایین جدولی هر سه تیم خوزستانی هستند تا استانی که مهد فوتبال ایران است، روزهای تیره‌ای را در لیگ تجربه کند. این هفته صنعت نفت که قعرنشین لیگ است مقابل هوادار شکست خورد تا سومین شکست متوالی این تیم آبادانی ثبت شود و آنها فاصله زیادی با خداحافظی از لیگ برتر نداشته باشند.

استقلال خوزستان هم با وجود ثبت عملکرد بهتر در نیم‌فصل دوم، این هفته در اهواز برابر ملوان به تساوی رسید تا در رده یکی مانده به آخر جدول بماند. شاگردان سیروس پورموسوی در سه هفته اخیر شکستی نداشته‌اند اما دو مساوی و یک برد در سه هفته گذشته نتوانسته آنها را از منطقه خطر دور کند.

فولاد هم این هفته در اراک مقابل آلومینیوم، به تساوی رسید تا حسرت این تیم برای برد به ۸ هفته برسد، حسرتی که نشان می‌دهد آمدن عبدالله ویسی هم نتوانسته دردی از این دوا کند. فولاد در ۸ بازی اخیر، ۴ مساوی و ۴شکست کسب کرده است و از آخرین برد این تیم نزدیک به ۷۰ روز می‌گذرد.

فولاد با ۲۲، استقلال خوزستان با ۲۱ و صنعت نفت با ۱۶ امتیاز، به ترتیب تیم‌های چهاردهم، پانزدهم و شانزدهم جدول لیگ برتر هستند. با توجه به این شرایط به نظر می‌رسد ماندن صنعت نفت احتیاج به یک معجزه داشته باشد اما فولاد و استقلال خوزستان با توجه به فاصله امتیازی کم با تیم‌های بالاترشان، درصورت کسب نتایج لازم در هفته‌های باقی مانده از لیگ، شانس بیشتری برای ماندن دارند.

دیگر خبرها

  • ورمزیار: با جدایی خطیر، تیم به آرامش می‌رسد
  • فوتبال از دریچه فان؛ اگر ساسولو همیشه مقابل اینتر بازی می کرد
  • علیپور در بازی 6 امتیازی بیرون رفت
  • گولسیانی و کنعانی‌زادگان بهترین مدافعان میانی لیگ برتر؟
  • هجدهمین قهرمانی بارسلونا در لالیگا با برتری مقابل سلتاویگو (3 می، 2006) / فیلم
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • سایه‌روشن‌های هفته بیست‌وپنجم؛ مدعیان، جام را به هم تعارف کردند!
  • آمار ضعیف پرسپولیس مقابل مدعیان قهرمانی
  • رفتن خطیر کمتر از قهرمانی استقلال نیست! / بهترین شب زندگی نکونام بود
  • استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!