Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@03:37:14 GMT

اسکان بیش از ۷۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی در ۵۰۰ خوابگاه

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۶۹۳۶

اسکان بیش از ۷۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی در ۵۰۰ خوابگاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، بر اساس آمار اداره رفاهی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت که تا پایان شهریور ماه سال ۹۷ در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی استخراج شده است، تعداد ۵۰۰ خوابگاه دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود دارد.

از تعداد ۵۰۰ خوابگاه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، ۴۷ خوابگاه مالکیت استیجاری دارند که بر این اساس ۱۷ خوابگاه استیجاری دخترانه و ۳۰ خوابگاه استیجاری پسرانه، اسکان برخی از دانشجویان علوم پزشکی را در اقصی نقاط کشور عهده‌دار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تعداد کل خوابگاه‌های دانشجویی وقفی ۱۲ خوابگاه است که از این تعداد ۷ خوابگاه متعلق به دخترانه و پنج خوابگاه پسرانه است.

تعداد خوابگاه‌های مشارکتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در مجموع ۳۸ خوابگاه است که از این تعداد ۲۴ خوابگاه پسرانه و ۱۴ خوابگاه دخترانه هستند. همچنین تعداد کل خوابگاه‌های دانشجویی خودگردان ۷۴ خوابگاه است که دانشجویان دختر در ۳۹ خوابگاه استیجاری و پسران در ۳۵ خوابگاه با این نوع مالکیت، اسکان داده می‌شوند.

بر اساس آمارهای رسیده، دانشجویان متأهل علوم پزشکی در سراسر کشور، در ۲۵ خوابگاه متاهلی اسکان داده شده‌اند.

آمار خوابگاه‌های دانشجویی به تفکیک وضعیت تأهل، جنسیت و نوع مالکیت

نوع خوابگاه تعداد خوابگاه جمع پسرانه دخترانه مجردی / ‏‬ ملکی ۱۲۳ ۱۸۱ ۳۰۴ مجردی / وقفی ۵ ۷ ۱۲ مجردی / استیجاری ۳۰ ۱۷ ۴۷ مجردی / مشارکتی ۱۴ ۲۴ ۳۸ مجردی / خودگردان ۳۵ ۳۹ ۷۴ متاهلی - - ۲۵ جمع ۵۰۰

همچنین ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی به تفکیک نوع مالکیت دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده است که بر این اساس، تعداد ۶۰ هزار ۱۸۴ دانشجوی علوم پزشکی در خوابگاه‌های ملکی مستقر هستند و تعداد یک هزار و ۴۹۳ دانشجوی در خوابگاه‌های وقفی اسکان داده شده‌اند.

بر اساس این آمار تعداد ۵ هزار و ۴۹ دانشجو در خوابگاه‌های استیجاری و تعداد ۲ هزار و ۸۲۰ نفر در خوابگاه‌های مشارکتی اسکان داده شده‌اند. ۷۶۲ دانشجوی متأهل نیز در خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مستقر هستند.

آمار ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی به تفکیک نوع مالکیت

نوع خوابگاه ظرفیت دانشجو (وضعیت فعلی) نرخ درصد رشد مجردی / ‏‬ ملکی ۶۰ هزار و ۱۸۴ نفر ۰.۰۷ درصد مجردی / وقفی ۱۴ هزار و ۹۳ نفر ۲۷.۵ درصد مجردی / استیجاری ۵ هزار و ۴۹ نفر ۱۰.۸ درصد مجردی / مشارکتی ۲ هزار و ۸۲۰ نفر ۶۷ درصد مجردی / خودگردان ۵ هزار و ۹۸۶ نفر ۹.۲- درصد متاهلی ۷۶۲ نفر ۱.۷ درصد جمع ۷۵ هزار و ۳۷۲ نفر

بر اساس این آمار میزان خوابگاه‌های مشارکتی ۶۷ درصد رشد داشته اند اما توسعه خوابگاه‌های خودگردان با رشد منفی ۹ درصدی مواجه شده است.

کد خبر 4627519

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت خوابگاه دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده