Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، نورالدین میرلاشاری معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی چابهار اظهار داشت: انجام هر کاری نیازمند اعتبارات، تجهیزات و امکانات است و در طول سه ماه هیچ اعتباری برای مبارزه با ملخ صحرایی در نظر گرفته نشده و تمام اقدامات با اعتبارات داخلی و بصورت قرض و وام در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون حدود هشت تن سم از نوع دلتامترین ۲.۵ درصد برای مبارزه با ملخ در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار مصرف شده است.

وی در توضیح نگرانی برخی از کشاورزان و دامداران در استفاده از سم دلتامترین و خطر آفرینی برای تلفات دام و پرندگان خاطرنشان کرد: پس از سم پاشی در طول سه روز اثر این سم کاملا از بین می‌رود و هیچگونه ضرر و زیانی برای احشام ندارد.

مدیر جهاد کشاورزی چابهار ادامه داد: آثار سم در ملخ‌ها به قدری است که موجب از بین رفتن پرندگان هم نمی‌شود و این را باید عنوان کرد که اکثر پرندگان تمایلی به خوردن ملخ مرده ندارند و بیشتر از حشرات و ملخ‌های زنده تغذیه می‌کنند.

میرلاشاری تصریح کرد: سه دستگاه وانت مجهز به سمپاش ulv، پنج سم پاش ۲۰۰ لیتری و ۲۰ دستگاه سم پاش پشتی ۲۰ لیتری برای مکان‌های صعب العبور عملیات مبارزه را انجام می‌دهند.

وی گفت: در مجموع سه دستگاه وانت هر کدام با ۲ نفر نیرو کار سمپاشی و ۶ دستگاه وانت هرکدام با ۲ نفر نیروی دیده بان و چهار نفر پشتیبانی مبارزه با ملخ‌ها را انجام می‌دهند.

معاون رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: علاوه بر نیرو‌های سمپاشی، دیده بانی و پشتیبانی، دهیاران، اعضای شورا‌های اسلامی، کشاورزان و معتمدان نیز همکاری خوبی برای دیده بانی از ملخ‌ها و اطلاع رسانی را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۲۳ هزار هکتار از اراضی چابهار دیده بانی و پایش شده است تا بتوان کار مبارزه با ملخ‌ها را با موفقیت انجام داد.

وی نگرانی عمده از افزایش تعداد جمعیت ملخ‌ها را تخم ریزی سریع، وجود پوره، آب و هوای مساعد و بارندگی‌ها عنوان کرد و افزود با این حال روز به روز بر جمعیت ملخ‌ها افزوده می‌شود.

انتهای پیام/ع

هجوم ملخ ها در سیستان وبلوچستان ادامه دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۷۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است

استاندار کردستان گفت: بازگشایی بازارچه‌های مرزی هنگه‌ژال بانه و سیف سقز یکی از مطالبات اصلی مردم ما از دولت عراق است، لذا در شورای امنیت ملی پیگیری شده و از این پس نیز با جدیت پیگیری خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل‌ زارعی‌کوشا عصر امروز در اولین جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سال‌جاری که در استانداری کردستان برگزار شد، گفت: مسئله مبارزه با کالای قاچاق و ارز یکی از مسائل مهم در سطح کشور تلقی می‌شود و در کردستان نیز این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: کردستان به واسطه وجود 227 کیلومتر مرز غیر مسدود، مشکلات فراوانی در حوزه قاچاق کالا دارد و نیازمند انجام اقدامات ویژه‌ای است.

استاندار کردستان تصریح کرد: سال گذشته جلسات متعددی در این راستا برگزار شد و طبق ارزیابی‌های انجام شده به واسطه همکاری دستگاه‌های متولی اقداماتی خوبی در حوزه‌های مختلف اعم از مبارزه عملیاتی، رصد و مبارزه با باندهای قاچاق صورت گرفت.

وی اجرای طرح باک‌ پُر در دی‌ماه سال گذشته را اقدامی خوب تلقی کرد و گفت: امروز پشنهاداتی همچون معافیت باک ارائه‌ شد، چنانچه پیشنهادات در چارچوب اختیارات استان باشد انجام و در غیر اینصورت از طریق ستاد مرکزی پیگیر اخذ مجوزها خواهیم شد.

ضرورت وجود رویه واحد برای مقابله با قاچاق سازمان‌یافته

زارعی‌کوشا با تاکید بر ضرورت ایجاد هماهنگی‌ میان متولیان مرزهای همجوار جهت مقابله با قاچاق سازمان یافته، اذعان کرد: تضاد رویه‌ها موجب شدت و ضعف فعالیت‌ها در مرزها می‌شود بنابراین داشتن رویه واحد میان هر سه استان کردستان، کرمانشاه‌ و آذربایجان غربی ضروری‌ است.

وی از برگزاری جلسات متعدد در تهران جهت بازگشایی بازارچه‌های مرزی هنگه‌ژال بانه و سیف سقز خبر داد و عنوان کرد: این موضوع در شورای امنیت ملی پیگیری شده و یکی از مطالبات اصلی مردم ما از دولت عراق بازگشایی این بازارچه‌هاست که با جدیت پیگیری خواهد شد.

استاندار کردستان گفت: قاچاق کالا نه تنها از لحاظ اقتصادی، بلکه در بعد امنیتی نیز تبعات منفی برای جامعه خواهد داشت، بنابراین همه ما در برابر مقابله با این موضوع مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم.

وی راه‌اندازی دستگاه ایکس ری(آشکارساز) در مرزها را ضروری دانست و افزود: همه مرزهای کشور در این زمینه با مشکل مواجه هستند، در مرزهای استان کردستان خصوصا مرز باشماق نبود دستگاه ایکس ری یک نقص بزرگ است، بنابراین باید استقرار آن با جدیدت پیگیری شود.

زارعی‌کوشا در بخش پایانی سخنان خود خواستار بررسی و تعیین تکلیف مسائلی همچون انبارهای عمومی و طرح توسعه و مرزهای استان شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی