Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

مارال فرجاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، درخصوص نحوه حضورش در سریال رمضانی "برادر جان" گفت: این سریال دومین همکاری من با "سعید نعمت الله" است، پیش از این من در سریال "خواب‌زده" افتخار همکاری با وی را داشتم و به همین واسطه با نظر "محمدرضا آهنج" به این سریال نیز اضافه شدم.

وی درباره روند صعودی خود در عرصه بازیگری طی دو سال گذشته افزود: من طی سالهای اخیر تمام تمرکزم روی تئاتر بوده است، در این بین سریال هم پیشنهاد می‌شد اما به واسطه مشغولیتم با تئاتر سعی می‌کردم در هر اثری حضور پیدا نکنم، به عنوان مثال یکی از همان آثاری که به دلیل کیفیت بالا قبول کردم سریال "رهایم کن" بود که در آن با امین تارخ همبازی بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگر سریال "برادر جان" درباره اهمیت فیلمنامه برای پذیرش نقش تاکید کرد: درجه اول اهمیت برای انتخاب یک نقش از نظر من فیلمنامه است، سعید نعمت الله در سریال برادرجان خیال هر بازیگری را از لحاظ متن راحت کرده و در بخش دوم دلیل من برای حضور در سریال برادرجان بازیگرانی بودند که به درستی و بنا به نقش در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند.

وی در همین راستا ادامه داد: طی سالهای گذشته فضای تئاتر همواره برای من محیطی آرام، امن و سرشار از زندگی بوده و در این میان تنها وقتی تئاتر را رها کردم که نقش درستی به من پیشنهاد شود، با این وجود اگر باز هم بخواهم سر کار سینمایی و یا تلویزیونی بروم زمان‌بندی آن را با تئاتری که در حال تمرین یا اجرا هستم هماهنگ می‌کنم.

بازیگر سریال "رهایم کن" درباره استقبال دو سریال رمضانی خود طی دو سال گذشته افزود: خوشحالم که طی دو سال گذشته این اتفاق برای من افتاده است، به هر ترتیب مردم همواره از آثار رمضانی استقبال می‌کنند اما خوشبختانه دو سریالی که طی دو سال گذشته به قول معروف گل کرده‌اند آنهایی بوده که من در آنها به ایفای نقش پرداختم.

فرجاد یکی از دلایل اصلی موفقیت برادرجان را محیط آرام تیم تولید دانست و اضافه کرد: برای من بازیگر حضور در محیطی آرام و بدون تنش بسیار با اهمیت است. محمدرضا آهنج پشت صحنه به شدت امن و آرامی را برای بازیگران به وجود آورده بود و از طرفی تمامی تعهدات مالی پروژه هم به موقع پرداخت می‌شد و همین عاملی بود تا تمامی تمرکز گروه روی کیفیت هر چه بهتر اثر باشد.

وی درباره انتخاب بازیگران سریال "برادر جان" اذعان کرد: پیش از این در تمرینات یک اثر نمایشی با حسام منظور همکاری داشتم که متاسفانه روی صحنه نرفت، حسام منظور از تئاتر آمده و بازیگر توانمندی است، در کل از نظر من یکی از نقاط قوت برادرجان چیدمان درست بازیگران است، بازیگرانی که اکثریت از تئاتر آمده اند و همین باعث شده نقش‌ها بهتر درک و بازی شوند.

بازیگر فیلم "جاودانگی" در همین رابطه تصریح کرد: خوشبختانه انتخاب بازیگران سریال برادرجان تنها به دلیل معروفیت و یا داشتن فالوور زیاد انتخاب نشدند و تنها به بازیگر بودن آنها توجه شد.

وی در خصوص استقبال مردمی از سریال "برادر جان" ادامه داد: استقبال مردم از برادرجان برای من شگفت آور و تعجب برانگیز است، مردم به شدت این سریال را دوست دارند و من هر جا می‌روم صحبت از برادرجان است و همه با آن ارتباط برقرار کرده‌اند.

بازیگر سریال "کت جادویی" درباره تاثیر جلیل فرجاد در موفقیت وی در بازیگری اضافه کرد: اینکه بگویم پدرم در بازیگر شدن من و یا مونا خواهرم بی تاثیر بوده درست نیست زیرا ما وقتی چشممان را باز کردیم با دنیای سینما و بازیگری آشنا شدیم، پدر از همان نوجوانی مرا به کلاس بازیگری فرستاد و حتی یکسال مدام نقشی را در کنار من بازی کرد تا بتوانم بازیگری را به صورت درست یاد بگیرم. در گذشته بازی روی صحنه تئاتر اینقدر ساده و سریع اتفاق نمی‌افتاد، برای یک اثر یکسال کار می‌شد، در همان سالهای نوجوانی من یکسال تمام تنها یک صفحه دیالوگ را بازی می‌کردم.

وی در همین راستا ادامه داد: من پیش از اینکه شناخته شوم به نام دختر جلیل فرجاد نامیده می‌شدم اما از یک جایی به بعد دیگر نام پدر نه برای من بلکه بر هر فردی تضمین کننده ادامه راه نیست بلکه مابقی به تلاش خودمان برای بازی بستگی دارد. بازیگری تماماً تلاش بازیگر است، زیبایی، نسبت خانوادگی و یا پول تا یک جایی جوابگو هستند و بعد از آن توانمند نباشی خود بازیگری شما را حذف می‌کند.

بازیگر نمایش "محبوبه ها" درباره تجربه بازی کنار پدرش در سریال "برادر جان" افزود: بازی کنار پدر همیشه برای من شگفت انگیز، زیبا و پر از احساس خوب است، حتی سعید نعمت الله در این سریال لطف کرد و سکانسی را برای من و پدر نوشت تا به یادگار برایمان بماند، بازی کنار پدر همیشه برای من جذاب است.

وی درباره فضای نقد بین خانواده فرجاد تاکید کرد: همیشه این اتفاق می‌افتد، البته همیشه نظر اصلی نظر کارگردان است اما ما همواره در خانواده برای بهتر شدن نقش، یکدیگر را نقد و تحلیل می کنیم و همیشه کنار یکدیگریم، حتی گاهاً پدر پیش از یک تئاتر به من زنگ زده و مرا به آرامش پیش از اجرا دعوت می‌کند.

فرجاد درباره ادامه داستان سریال "برادر جان" خاطرنشان کرد: ادامه و پایان سریال برادرجان به هیچ وجه مانند سریال‌هایی که تاکنون دیده‌ایم نیست زیرا نعمت الله به نحوی سریال می‌نویسد که حتی ما به عنوان بازیگر هم همواره شگفت زده و غافلگیر می‌شویم، به عنوان مثال در صحنه بازی من با حنیف این اتفاق برای خودم افتاد، من نمی‌توانم داستان را لو بدهم اما مطمئن باشید پایان برادرجان مثل هیچ سریالی نیست.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: امین تارخ بازی پشت صحنه تلویزیون خواب مارال فرجاد مونا فرجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۹۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟

حضور بازیگران سینما و تلویزیون، روی صحنه تئاتر، طی سال‌های اخیر، با موجی از واکنش‌های متفاوت مواجه بوده است. عده‌ای این حضور را غنیمت شمرده و آن را به نفع مصادیقی، چون جریان اقتصادی تئاتر نسبت دادند و در مقابل، برخی این حضور را ناامن دانسته و ساحت نمایش و صحنه را مبرا از آن رخداد‌هایی که مقابل دوربین سینما و تلویزیون می‌گذرد، می‌دانند.

خاک صحنه دامن‌گیر است

این تقابل طی سالیان اخیر، همواره به محلی در جهت مناقشه دو گروه تبدیل شده است، اما کفه قضاوت همواره به نفع موافقان این حضور، سنگینی کرده است علی‌الخصوص آن‌که طی ماه‌های اخیر، اخباری مبنی بر حضور اینفلوئنسر‌ها روی صحنه نمایش حسابی خبرساز شده بود. در چنین شرایطی استدلال موافقان حضور بازیگران سینما و تلویزیون در تئاتر این بود که در این زمینه، آیا حضور بازیگر حرفه‌ای موجه است یا حضور اینفلوئنسرها؟

بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارنددر حال حاضر بازیگرانی، چون فرهاد آئیش، صابر ابر، بهرام افشاری، نادر فلاح، بهنام تشکر، کوروش سلیمانی، رامین ناصرنصیر، امیرحسین فتحی، نورا هاشمی، صدف اسپهبدی، محمد نادری نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند؛ حضور بازیگران شناخته‌شده دیگر به پای ثابت تقویم سالیانه کشور تبدیل شده به‌گونه‌ای که در هر برهه زمانی در طول سال، بازیگران چهره‌ای را یافت می‌کنیم که نمایش‌هایی را به روی صحنه دارند.

لازم است به این نکته مهم اشاره کنیم که بسیاری از بازیگرانی که امروز به ستاره‌های دنیای سینما، شبکه نمایش خانگی و تلویزیون تبدیل شده‌اند، از تئاتر شروع کرده‌اند و خاستگاه تئاتری دارند و اکنون که پس از مدتی، دوباره به صحنه تئاتر بازگشته‌اند، نمی‌توان این ایراد را بر آنها وارد دانست که چرا خود را به هنر نمایش سنجاق می‌کنند. خاک صحنه دامن‌گیر است و اگر باید انتقادی را به این دسته از بازیگران وارد دانست، باید عنوان کرد که چرا در طول این مدت، در عرصه نمایش کم‌کاری داشته‌اند.

فارغ از این اتفاق، اگر بازیگری، خاستگاه تئاتری نداشته باشد و حالا به هر دلیلی درصدد تجربه‌اندوزی در این عرصه است، چرا باید جلوی این حضور را گرفت؟ نخست آن‌که تمرینات منحصر تئاتر سبب کسب مهارت‌های نوین و متفاوتی در آن بازیگر می‌شود که در ادامه مسیر بازیگری او تاثیرات مثبتی به همراه خواهد داشت.

چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم استثانیا سبب رونق اقتصادی تئاتر می‌شود که در تمام این سال‌ها به‌عنوان پاشنه آشیل نمایش مطرح بوده و ناملایمات بسیاری را در این هنر اصیل رقم زده است. ثالثا، هر نمایشی، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده دارد. با توجه به حساسیت‌های بالایی که در این زمینه وجود دارد و البته وسواسی که به ویژه در نگاه کارگردان موجود است، نمی‌توان این‌گونه اندیشید که یک بازیگر با هر قابلیتی که داشت، می‌تواند به روی صحنه رفته و اساسا شایستگی چنین حضوری را ندارد چرا که تمام این موارد، از فیلتر کارگردان و دیگر صاحبان نمایش عبور کرده و چیزی به دلخواه بازیگر رقم نمی‌خورد.

فارغ از تمامی این موارد، هم‌اکنون چندین نمایش وجود دارند که از هیچ بازیگر چهره‌ای استفاده نکرده و بنابراین فضا برای کسانی که منحصرا فعالیت خود را در تئاتر دنبال می‌کنند به راحتی فراهم است و اینکه برخی عنوان می‌کنند حضور سلبریتی‌ها، محدود شدن فضای کاری هنرمندان عرصه تئاتر را تشدید می‌کند، منطق درستی نداشته و نمی‌توان بر آن تکیه کرد.

«حضور سلبریتی‌ها در عرصه تئاتر تاکنون منتج به اتفاق‌های خوبی شده که مهمترین آن، فروش بالای آن آثار بوده که اقتصاد این هنر را در طول سال با افزایش قابل‌توجهی همراه کرده و سبب می‌شود تا سانس‌های برخی از این نمایش‌ها تا روز‌های متوالی رزرو شده و سالن‌ها پر شوند»

هنر تئاتر در کشور، نسبت به سینما و شبکه نمایش خانگی، از برخی محدودیت‌های بعضا تاریخی رنج می‌برد. در طول این سال‌ها تلاش‌های بسیاری صورت گرفته تا بسیاری از این محدودیت‌ها مرتفع شود. رویکردی که قطعا با استقبال دوستداران و دلسوزان این هنر همراه است بنابراین نباید با ایراداتی از این دست، زمینه فعالیت در این عرصه را محدود کرد و مخاطب را نسبت به این هنر، دلسرد کرد. حداقل امروز که هنر نمایش، تلالویی ویژه در حیات پساکرونایی خود دارد، باید با همبستگی و دلسوزی، زمینه اعتلای بیشتر هنر تئاتر در کشور را رقم زد و موانع پیش‌رو را عقلانی و حساب‌شده مرتفع کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس