Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@13:38:50 GMT

مهم‌ترین رویکرد هنر ‌امیدبخشی در جامعه است

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۹۹۷۲

مهم‌ترین رویکرد هنر ‌امیدبخشی در جامعه است

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمد محمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امروز 7 خردادماه در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه گروهی «نگاره‌های رحمت» آثار هنرمندان صعب‌العلاج، با اشاره به نقش حرکت‌بخشی و انگیزشی هنر در جامعه اظهارکرد: بی‌تردید هنر در هر عرصه‌ای که ورود کند، آن عرصه سرشار از نشاط و شادابی و حرکت و جهش خواهد شد و به جامعه حیات خواهد بخشید و به عبارتی هنر می‌تواند بر هر چیز بی‌جانی، جان ببخشد و در همه‌ی امور پویایی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، متولی مسائل مختلف فرهنگی و هنری از جمله هنرهای تجسمی، نمایشی، سینما، مطبوعات، شعر و ادب و ...است، تاکید کرد: اگر هنر از زوایای گوناگون وارد زندگی مردم شود، می‌تواند زندگی را از روزمرگی درآورده و جریان زندگی را شتاب بخشد.

محمدپور، تصریح کرد: جامعه همانند کالبد و هنر همانند روحی است که اگر در کالبد جامعه دمیده شود حیات‌بخش خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، با تاکید بر اینکه هنر با ورود به زندگی می‌تواند انسان را به سمت امید سوق دهد اظهار کرد: اگر هنر به زندگی انسان وارد شود، کیفیت زندگی وی را ارتقاء می‌دهد و به انسان عزت و شهامت می‌بخشد.

محمدپور، با بیان اینکه روح و جان مردمان ایران با هنر درآمیخته است گفت: اگر در هر کجای دنیا نشانه‌ای از تمدن و هنر جریان دارد بدون شک با نام ایران و ایرانی پیوند خورده است.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم نگرش بصیرت‌مدار و هنرمندانه به مسائل و مشکلات هنرمندان صعب‌العلاج، ‌گفت: اگر داروهایی که هنرمندان مبتلا به بیماری‌های صعب العلاج، مصرف می‌کنند در کنار کار هنری، خلاقیت و آفرینشگری باشد، تاثیر چند برابری برای بهبود روحی و روانی آن‌ها خواهد داشت.

محمدپور افزود: لازم است امروزه افرادی که توان و استعداد خلق هنر را دارند، خلاقیت را که لازمه این کار است، در زندگی فراموش نکنند و آن را به جامعه تزریق کنند.

وی تاکید کرد: لازم است بین انجمن‌های مختلف از جمله صرع، اوتیسم، ام اس، کلیوی، دیابت و... با انجمن های هنری ارتباط موثری برقرار شود تا این هنرمندان علیرغم مشکلات و سختی‌ها به خلق آثار ارزشمند و تاثیرگذار بپردازند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در پایان گفت: این نمایشگاه از ارزش معنوی خاصی برخوردار است و باید اطلاع‌رسانی لازم برای دیده‌ شدن آن توسط رسانه‌ها انجام گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن فرهنگی ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه در پیامی تصویری به هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» در فومن زادگاه «مرحوم کیومرث صابری» عنوان کرد: مرحوم صابری فومنی روزنامه‌نگار و چهره ای رسانه ای و مولف بود، مولفی که فصل نوینی در فعالیت‌های کاری خود باز و آغاز کرد.

وی تصریح کرد: صابری فومنی هنرمند و روزنامه نگاری بود که با ایمان و رعایت مرزهای اخلاق، طنز را در حوزه اجتماعی و سیاسی وارد جریان رسانه ای کشور کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آنگونه که دوران طنز را می توان به ۲ دوره قبل و بعد از صابری تقسیم کردو امروز پس از صابری هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و تا جایگاهی که صابری داشت و برای این هنر ایجاد کرده بود، فاصله بسیار دارد.

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» همزمان با ۱۱ اردیبهشت سال‌مرگ مرحوم «کیومرث صابری فومنی» ادیب و طنزپرداز معاصر و خالق نشریه «گل آقا» در زادگاه وی شهر فومن برگزار شد.

دبیر جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو) هم  در این مراسم گفت: هزار و ۱۲۹ اثر در پنج قالب شعر، داستان، کاریکاتور، کارتون، نثر و چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی به هشتمین‌جشنواره ملی طنز و رسانه ارسال شد.

عباس حسین نژاد افزود : این درحالی است که سال گذشته ۴۶۲ اثر به جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران بود و استان‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

به گفته وی، ۱۲۱ رسانه رسمی در این جشنواره شرکت کردند که از این‌تعداد ۴۴۸ رسانه ثبت شده و ۶۸۱ رسانه شخصی بودند.

وی ادامه داد: طی توافقی با امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل کلاسهای آموزشی ویژه مطبوعات و رسانه ها اعلام آمادگی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید