Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرداران کلانشهرهای ایران طی نامه‌هایی جداگانه به رییس مجلس و وزیر کشور خواستار اصلاح جزئی از قانون بودجه سال ۱۳۹۸ در خصوص رفع ممنوعیت عضویت کارکنان دستگاه‌های اجرایی در هیئت مدیره و دیگر مسئولیت‌های اجرایی در شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه شدند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل مجمع شهرداران کلانشهرها، کمال مرادی در تشریح مکاتبات صورت گرفته اظهار کرد: شهرداری‌ها در صف مقدم خدمات‌رسانی به شهروندان و حل مشکلات روزمره آن‌ها هستند و با توجه به شرح وظایف، ماهیت و ساختارشان از بیشترین و بی واسطه‌ترین ارتباط با شهروندان برخوردارند، لذا باید بتوانند در این زمینه پیشرو و پیش‌آهنگ بوده و در تسهیل امور جاری گام‌های بلندی بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهرها ادامه داد: این در حالی است که با عنایت به جزء (۹) بند (ط) تبصره (۲)   قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور و ممنوعیت عضویت کارکنان دستگاه‌های اجرایی در هیئت مدیره و دیگر مسئولیت‌های اجرایی در شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه یا وابسته نهادهای عمومی غیردولتی، بی‌شک مشکلات ساختاری و قانونی برای سازمان‌های وابسته شهرداری‌ها پیش می‌آید .

مرادی خاطرنشان کرد: سازمان‌ها یا موسسات وابسته به شهرداری‌ها نظیر سازمان‌های آتش‌نشانی، تاکسیرانی، ساماندهی مشاغل مزاحم شهری و شرکت‌های اتوبوسرانی و مترو یا قطار شهری که بر اساس اختیارات ناشی از ماده (۸۴) قانون شهرداری به منظور انجام سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، کنترل، نظارت و انجام بخشی از وظایف قانونی و غیرانتفاعی شهرداری ایجاد شده‌اند.

وی افزود: این سازمان‌ها یا موسسات از حیث قوانین و مقررات اداری، استخدامی، مالی و معاملاتی، تابع شهرداری و نیز مقررات پیش‌بینی‌شده در اساسنامه خود هستند و تقریباً همه سازمان‌ها و موسسات وابسته به شهرداری‌ها با بهره‌مندی از یارانه‌های شهرداری به ارائه خدمت پرداخته یا فارغ از هدف سودآوری به فعالیت ادامه می‌دهند.

مرادی اظهار کرد: مدیران و معاونان شهرداری، مسئولیت مدیریت این سازمان‌ها را به عهده داشته و در هر شرایط وظیفه استمرار خدمات و پاسخگویی به دستگاه‌های نظارتی و شهروندان را به عهده دارند و اساسنامه آن‌ها به تایید وزارت کشور رسیده است در حالی که اشخاص خارج از شهرداری مسئولیتی در مقابل مردم و مدیریت شهری و دستگاه‌های نظارتی ندارند و محول نمودن مسئولیت‌های سازمان‌ها و موسسات وابسته به شهرداری‌ها بر خلاف قانون و اساسنامه مصوب آن‌ها است.

گفتنی است شهرداران ۱۸ کلانشهر کشور در بخش پایانی نامه‌های اعتراض‌آمیز خود با اشاره به اینکه اصلاح فرآیند جزء (۹) بند "ط" تبصره (۲) قانون بودجه سال ۹۸ مستلزم اصلاح قانون مزبور است و تغییر مدیران سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته و انتصاب اشخاص حقیقی بر خلاف اساسنامه مصوب آن‌ها و مغایر با ماده ۲۶ آیین نامه مالی شهرداری‌ها و بند ۷ ماده ۵۵ قانون شهرداری است، خواستار عدم پیگیری موضوع از سوی دیوان محاسبات کشور تا زمان اصلاح قانون فوق شدند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداران کلانشهرها کلانشهر مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های فلسطینی، دفتر نخست وزیر جامائیکا اعلام کرد: تصمیم گرفتیم به طور رسمی کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسیم.

این در حالی است که در هفته های اخیر در پی تشدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه، موج جدیدی از سوی کشورهای مختلف جهان در زمینه به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به راه افتاده است.

چند روز پیش جمهوری باربادوس (در حاشیه دریای کارائیب) کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت شناخت.

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از اقدام جمهوری باربادوس در به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس در مرزهای سال ۱۹۶۷ استقبال می‌کنیم.

این در حالی است مقامات الجزایر پس از وتوی اخیر آمریکا، تصمیم دارند مجدداً پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را در شورای امنیت طرح کند.

هفته گذشته آمریکا قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد. آمریکا در ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی، قطعنامه ارائه شده به شورای امنیت برای قبول عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد. ۱۲ کشور به این قطعنامه رأی موافق و دو کشور رأی ممتنع داده بودند.

کد خبر 6087589 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • شش امضا برای واگذاری رسمی استقلال (عکس)
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد