Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اهدا کنندگان خون در شب قدر گفت: این افزایش چشمگیر در شب های قدر نشان از شعور مذهبی و شور حسینی و علی وار مردم قزوین است. ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالمحمد زاهدی شامگاه گذشته با حضور در پایگاه انتقال خون استان قزوین از روند اهدائ خون توسط داوطلبین در شب قدر در قزوین بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این بازدید با اشاره به افزایش 30 درصدی اهداکنندگان خون در شب های قدر در قزوین گفت: مردم قزوین از گذشته شعور و شور مذهبی بی نظیری داشتند که امروز تجلی این شعور مذهبی و شور علی وار همین اهدای خون است.

استاندار قزوین بیان کرد: شب های پرفضیلت شهادت امام علی (ع) و شب های قدر زمانی برای ازخود گذشتن و ایثار و فداکاری است که این افراد با اهدای خون این فداکاری را به تصویر کشیدند.

بجنورد| سنت حسنه اهدای خون در شب‌های ماه مبارک رمضان به روایت تصاویراهدای خون توسط مردم شهرستان میانه در شب قدر+تصاویراهدای خون در نخستین شب قدر کرمان به روایت تصویر

زاهدی خاطرنشان کرد: به دلیل افزایش برخی از بیماری ها و قرار گرفتن استان قزوین در شاهراه ارتباطی و از سویی افزایش تعداد مجروحین به خصوص در تصادفات نیاز به خون همیشه در این استان وجود داشته است اما همیشه ما با حضور پرشور مردم مواجه بوده ایم و شرمنده این ایثار مردم هستیم.

وی تصریح کرد: حضور مردم در این شب های پرفضیلت به منظور اهدای خون در این پایگاه زیباترین تصویر از انسانیت و فرهنگ دین محوری است.

استاندار قزوین گفت: اگرچه امروز از نظر زیرساختی و برخی از امکانات نیازمند تجهیز و نوسازی در سازمان انتقال خون استان قزوین هستیم ولی با همین شرایط امروز یکی از برترین واحدهای انتقال خون کشور سازمان انتقال خون استان قزوین است.

زاهدی ادامه داد: حمایت مردم و حضور پرشور برای اهدای خون میتواند نوید دهنده فردایی روشن و روحیه ایثار و فداکاری در بین مردم باشد.

وی در پایان گفت: امروز فرهنگ اهدای خون در بین مردم جا افتاده است و خوشحالیم که مردم حتی در مناسبت های مذهبی این عمل پر فضیلت را فراموش نمیکنند.

انتهای پیام/ن

R41364/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • افزایش ۵۰ درصدی زکات در مهران
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن