Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، امسال در نمایشگاه کامپیوتکس محصولات زیادی از شرکت‌های مختلف رونمایی شد. در این بین ایسوس با معرفی چند محصول جدید خوش درخشید. یکی از محصولاتی که این شرکت رونمایی کرد، گوشی Zenfone 6 Edition 30 است. این گوشی به مناسبت سی‌امین سالگرد تاسیس شرکت ایسوس تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسوس طبق روال گذشته عادت داشت که پس از معرفی یک دستگاه، نسخه‌های دیگر آن را نیز مدتی بعد به نمایش بگذارد. اما این اتفاق تا مدتی برای گوشی Zenfone 6 رخ نداده بود. تا اینکه بالاخره در نمایشگاه کامپیوتکس چین تایپه گوشی Zenfone 6 Edition 30 رونمایی شد.

این گوشی به صورت محدود و در تعداد ۳۰۰۰ دستگاه تولید شده است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این مدل وجود ۵۱۲ گیگ فضای ذخیره‌سازی و حافظه رم ۱۲ گیگابایتی است. قیمت این دستگاه هنوز اعلام نشده است. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به تراشه Snapdragon 855، سیستم عامل اندروید ۹ پای و نمایشگر ۶.۴ اینچی آن اشاره کرد. یکی از ویژگی‌های جذاب و کاربردی این دستگاه باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری آن است.

عمر باتری به ۳ عامل بستگی دارد؛ این عوامل شامل ظرفیت باتری، کارایی سخت افزار دستگاه و بهینه‌سازی نرم افزار آن است. از آن‌جا که یک سازنده تلفن‌همراه ممکن است کنترل بیشتری بر عملکرد تراشه Snapdragon داشته باشد و از سوی دیگر تنظیم الگوریتم‌های مدیریت باتری اندروید می‌تواند کار سختی باشد، ساده‌ترین راه برای ارائه یک گوشی که طول عمر باتری آن بیشتر است، قرار دادن یک باتری بزرگتر در آن است.

بخوانید: جشن سی‌امین سالگرد تاسیس ایسوس با معرفی پرچمدارن این شرکت همراه شد +تصاویر 

با ظرفیت باتری که گوشی Asus Zenfone 6 دارد کاربر می‌تواند با یک بار شارژ کردن آن ۲ الی ۳ روز با دستگاه کار کند، بیشتر گوشی‌ها میانگین ۱ روز شارژ نگه می‌دارند. این موضوع که گوشی Asus Zenfone 6 می‌تواند شارژ زیادی در خود نگه دارد کمک‌های زیادی به ما می‌کند که واضح‌ترین آن استفاده کم‌تر ما از شارژر است. اما علاوه بر این مسئله، باتری بزرگ باعث می‌شود که استرس کاربران کم‌تر شود، زیرا دیرتر نیاز به محلی برای شارژ دستگاه خود پیدا می‌کنند.

علاوه بر این مسائل باتری‌های بزرگ‌تر عمر بیشتری نیز دارند؛ اگر چرخه تخلیه باتری را در نظر بگیریم و به یاد داشته باشیم که حدود ۵۰۰ بار شارژ شدن برای یک باتری لازم است تا ۲۰ درصد از ظرفیت خود را از دست بدهد، کاملا این مسئله را درک می‌کنیم. در آزمایشگاه ایسوس باتری گوشی Zenfone 6 چیزی در حدود ۹۰ درصد از ظرفیت خود را پس از شبیه سازی ۲ سال کار کردن حفظ کرده است. این در حالی است که یک باتری ۳۳۰۰ میلی‌آمپری می‌تواند در شرایطی مشابه ۸۵ درصد از ظرفیت خود را حفظ کند.

اما دلیل این که همه گوشی‌ها از باتری‌های بزرگ استفاده نمی‌کنند چیست؟ دلیل آن گران بودن باتری‌های لیتیوم یونی نیست؛ همه چیز در طراحی گوشی‌های هوشمند به اولیت‌ها برمی‌گردد. گوشی Zenfone 6 برای علاقه‌مندان و کنجکاوان دنیای فناوری ساخته شده است. کسانی که فرق قابلیت‌های مختلف را بهتر از بقیه درک می‌کنند، کسانی که از تحقیق انجام می‌دهند و کسانی که عدد‌های بزرگ را دوست دارند. این گوشی برای این افراد بهترین گزینه است. زیرا داشتن یک باتری بزرگ نقطه قوت بسیار خوبی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری و فواید آن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری ایسوس باتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد عصر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت روز مریانج، گفت: صنعت کشاورزی، مزارع سرسبز و کشت سیر در شهر مریانج یک مزیت نسبی برای استان است.

وی با اشاره به اینکه احداث شهرک سیر برای تقویت زنجیره ارزش که در جهان بی‌نظیر است، مورد توجه و پیگیری قرار دارد، افزود: صادرات محصولات صنایع‌دستی و کشاورزی با هماهنگی و انسجام بخش اقتصادی استان پیگیری شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: تکمیل زنجیره ارزش با هم‌افزایی در شهر ملایر، مریانج و تویسرکان شکل بگیرد و بازار تجاری و اقتصادی غرب کشور و صادرات تقویت شود.

وی اضافه کرد: زهد، تدین و تقوای مردم شریف مریانج حتی پیش از انقلاب‌اسلامی پرآوازه و این دیار همواره میزبان علمای شاخص بوده است‌.

قاسمی‌فرزاد گفت: در سال‌های ابتدای انقلاب‌اسلامی نیز مردم بصیر، فهیم و انقلابی مریانج در مقابل تحرکات منافقین کوردل ایستادگی و در دوران دفاع‌مقدس ۱۶۰ شهید والامقام هدیه کردند.

وی تصریح کرد: در کوران حوادث و جریان‌های مختلف انقلاب‌اسلامی مردم شریف مریانج در خدمت حضرت امام‌خمینی (ره) و حضرت امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) بودند.

وی بیان کرد: شهر مریانج مسیر تردد بیش از ۸۰ درصد زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) به ویژه در ایام اربعین است. بنابراین وجود مصلی تنها مختص مریانج نیست و از این ظرفیت برای میزبانی از زائران معزز استفاده می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: با توجه به وجود معادن سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، شهرداری مریانج بازارچه عرضه صنایع‌دستی و سنگ‌های قیمتی و زینتی ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه برای ایجاد منطقه ویژه گردشگری با توجه به ظرفیت این منطقه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده شود، گفت: شناسنامه مسکن استان تهیه شده و پروژه‌های نهضت ملی مسکن توسط معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در شهرها با حضور فرمانداران و شهرداران با قوت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6095258

دیگر خبرها

  • کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود