Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رضوان حکیم زاده در نشست اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان گفت: جمهوری اسلامی ایران در این زمینه جز کشور‌های بسیار پیشرو است و در جهت رشد کلی به خصوص شاخص سلامت نشانگر‌ها می‌گوید خیلی خوب حرکت کردیم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرنگار میزان، رضوان حکیم زاده در نشست اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان گفت: جمهوری اسلامی ایران در این زمینه جز کشور‌های بسیار پیشرو است و در جهت رشد کلی به خصوص شاخص سلامت نشانگر‌ها می‌گوید خیلی خوب حرکت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سعی داریم با توجه به خوب بودن این طرح در صورت امکان این طرح را به ۲ سال قبل از دبستان به عقب بکشیم تا امکان شناسایی سریع‌تر صورت گیرد.

حکیم زاده گفت: اهمیت پیش دبستانی و غربالگری زیاد است امیدوارم به این موضوع توجه شود. این سنجش و غربالگری در راستای عدالت آموزشی است بسیاری از کودکانی که تا زمان ورود به مدرسه مشکلاتشان شناسایی نمی‌شود کودکان مناطق محروم و دورافتاده هستند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: آمادگی یکی از‌ حواس ۵ گانه و ذهنی لازم است امیدوارم یک آمار آمادگی و بسندگی زبانی درباره زبان فارسی را در این باره اضافه کنیم اهمیت یادگیری زبان فارسی که مورد تاکید رهبری و کلید پیشرفت تحصیلی است، باید صورت گیرد، زیرا کودکان در شرایطی باید باشند که امکان درک مطلب را در پایه‌های اول داشته باشند.

حکیم زاده افزود: در بررسی‌های انجام شده درباره افت تحصیلی و تکرار پایه، کودکان دیرآموز و کودکانی که در مناطق دوزبانه پیش دبستانی نگذرانند جز این دست هستند امیدوارم آزمون بسندگی برای ورود به دبستان را به این مجموعه اضافه کنیم تا بتوانیم در پیش دبستانی آمادگی لازم از نظر زبانی را ایجاد کنیم.

حکیم زاده گفت: ۸۳ هزار دانش آموز دیراموز در مدارس عادی تحصیل می‌کنند نگرانی‌هایی داریم که وضعیت یاددهی یادگیری آنان را مدیریت کنیم که مستلزم آموزش معلمان و مدیریت تراکم دانش آموزی و سختی کار معلمان است.

وی افزود: انعطاف پذیری در برنامه درسی نیز در برنامه‌های تلفیقی مهم است تا در جهت انتظارات برنامه درسی تعریف کنیم و موفقیت‌های بیشتری برای دانش آموزان داشته باشیم.

وی درباره تعداد دانش آموزان پایه اول و پیش بینی آمار امسال گفت: در سال گذشته یک میلیون و ۴۷۶ هزار و ۲۶۲ نفر دانش آموز پایه اول داشتیم پیش بینی در امسال یک میلیون و ۵۰۱ هزار با رشد ۱.۷ درصدی است.

حکیم زاده گفت: در کل دوره ابتدایی با احتساب دانش آموزان اتباع حدود ۸ میلیون و ۷۰ هزار نفر در سال گذشته بود که پیش بینی امسال ما ۸ میلیون و ۲۲۹ هزار با رشد ۲ درصد است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: نرخ ثبت نام خالص پایه اول سال ۹۶، ۹۷.۱۶ بود که امسال نیز همین آمار به ۹۸.۱۸ ارتقا پیدا کرده است تعداد بازماندگان از تحصیل ۳۱ هزار و ۹۱۰ نفر بود که به ۳۴ هزار و ۴۵ دانش آموز با افزایش ۲ هزار و ۱۳۵ نفری رسید.

وی در پایان گفت: اضافه کردن بررسی آمادگی زبان فارسی را در دستور کار قرار داده ایم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میزان آموزش و پرورش پیش دبستانی غربالگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۸۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی