Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از قزوین؛محمد حیدری معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین ظهر سه شنبه در جلسه هم اندیشی با جمعی از مدیران خبرگزاری های استان قزوین که در محل معاونت پیشگیری دادگستری قزوین برگزار شد با اشاره به مشکلات ناشی از آسیب های اجتماعی در کشور اظهارداشت: رویکرد ما پیشگیری از وقوع جرم در همه ابعاد جامعه است و در این راستا نیازمند همکاری همه دستگاهها و رسانه های گروهی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اولین منزل سیر و سلوگ آگاهی و تنبه است و همین آگاهی می تواند به کاهش مشکلات و آسیب ها منجر شود و در شب قدر باید بیدار ماندن ما منجر به «بیداری و آگاهی» شود و با تغییر در رفتار خود زمینه خودسازی و نزدیکی به خداوند را مهیا کنیم در غیر این صورت شب بیداری نتیجه ندارد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین گفت: این معاونت علیرغم اهمیت و حساسیتی که دارد اما مغفول مانده و خیلی از مردم از فعالیتها و وظایف آن آگاه نیستند که امیدواریم رسانه ها در این زمینه اطلاع رسانی لازم را انجام دهند.

حیدری بیان کرد: یکی لز برنامه های ما در این معاونت کاهش خشونت زیرا بسیاری از پرونده های محاکم مربوط به نزاع، توهین، فحش و درگیری و خشونت است و اگر بتوانیم از این مشکلات پیشگیری کنیم بسیاری از پرونده ها در دادسگتری کاهش خواهد یافت.

وی اظهارداشت: کودک آزاری، همسر آزاری، اعتیاد، طلاق و خشونت در خانواده از مهمترین مسائلی است که باید در برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

حیدری گفت: قتل عمد، توهین و افترا از مصادیق خشونت است و ما پس از شناسایی مصادیق آن نسبت به آشنایی جامعه هدف با آموزش های تخصصی اقدام می کنیم و کسانی که پرونده توهین و خشونت دارند در کلاسهای تاب آوری شرکت می کنند.

وی اظهارداشت: بر اساس دستور ریاست قوه قضائیه معتادان نباید روانه زندان شوند بلکخه به عنوان یک بیمار لازم است مورد درمان قرار گیرند و اگر بتوانیم این رویکرد را پیاده کنیم یک سوم پرونده ها کاهش خواهد یافت.

حیدری افزود: برای بازگشت معتادان به جامعه تفاهم نامه‌ای با نهادها و دانشگاه ها امضا شده تا آئین نامه مراقبت پس از خروج معتادان را اجرا کنیم که بر این اساس بیش از ۱۲ وظیفه برعهده دستگاه‌های مختلف از جمله بهزیستی، شهرداری، کمیته امداد، نیروی انتظامی، دادستانی و دانشگاه علوم پزشکی نهاده شده که می تواند از جرم کم کند.

وی اظهارداشت: برای گروههای مختلف جامعه برنامه های مبارزه با اعتیاد داریم که برای بانوان، جوانان و نجوانان که در معرض تهدید جدی هستند آموزش های متنوعی در موضوعات مختلف پیش بینی شده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یادآورشد: با کمک ۹ نهاد و سه دانشگاه برای کنترل و نظارت بر رفتار معتادان بهبود یافته اقدام می شود که در این راستا با تشکیل دادگاه درمان مدار برای غربالگری پزشکی و روان پزشکی افراد در معرض آسیب هم اقدام می کنیم.

وی اضافه کرد: با اجرای طرح مهاجر برای آموزش معتادان و با اجرای طرح نماد برای دانش آموزان و خانواده ها اقدام می کنیم.

حیدری اظهارداشت: طرح نماد در سه جامعه هدف گذاری شده که برنامه های مدرسه محور، محله محور و کلاس محور برای دانش آموزان، معلمان واولیا برای ارتقای دانش و تاب آوری و مقابله با آسیب های اجتماعی اجرا می شود.

وی بیان کرد: طرح نماد در سال گذشته در ۱۵۷ مدرسه و واحد آموزشی استان قزوین اجرا شد و امسال نیز این برنامه را عملیاتی خواهیم کرد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین یادآورشد: سامانه «سجام» بر اساس فریضه امر به معروف و نهی از منکر به صورت الکترونیکی اجرایی شده است.

وی اظهارداشت: سامانه جامع اطلاعات مردمی (سجام) در راستای اعلام گزارش هایی از اسیب ها و منکرات پیش بینی شده که امیدواریم مورد توجه شهروندان قرار گیرد و. بتوانیم این فریضه را با کمترین تنش اجرا کنیم.

حدیری گفت: امسال ۴۸ عنوان برنامه برای گروههای مختلف پیش بینی شده که می تواند نقش مهمی در پیشگیری از آسیب ها و جرم داشته باشد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قزوین پیشگیری از وقوع جرم جرم خانواده زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

 احمد محمدی‌زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر، اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و افزود: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته شده، که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود