Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکیم زاده گفت: با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور آزمون بسندگی زبان فارسی در سنجش سلامت نوآموزان در دستور کار قرار می گیرد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «رضوان حکیم زاده» امروز (چهارشنبه هشتم خرداد ماه) در نشست خبری که در سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد، گفت: سنجش بدو ورود به مدرسه را باید دو سال عقب تر ببریم و کودکان 4 تا 6 سال پیش دبستانی بروند چون می توانیم مداخلات بهتری را در این سن انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سنجش و غربالگری در راستای عدالت آموزشی برگزار می شود، گفت: معلولیت هایی همچون نابینایی و کم شنوایی در مناطق محروم کمتر مورد توجه قرار می گیرد. با سنجش و مداخله به موقع می توانیم به این دسته از کودکان کمک کنیم.

 

وی ادامه داد: از سوی وزیر آموزش و پرورش کارگاهی در خصوص آموزش کارآمد زبان فارسی تشکیل شده است که بر روی محتواهای کارآمد زبان فارسی کار می شود. در این کارگروه پیشنهاد شد بسندگی زبانی را به مجموعه سنجش اضافه کنیم.

 

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت یادگیری زبان فارسی گفت: باید کودکان در شرایطی باشند که امکان دریافت و درک مطلب را به زبان معیار فارسی داشته باشند و جزء گروهی نباشند که مدرسه را ترک می کنند.

 

حکیم زاده ادامه داد: با دو گروه در زمینه افت تحصیلی روبرو هستیم، کودکانی که دیرآموز هستند و کودکانی که در مناطق دو زبانه دوره پیش دبستانی را نگذرانده اند. اگر آزمون بسندگی زبان فارسی را به سنجش پیش از ورود به مدرسه در نوآموزان انجام دهیم کمک بزرگی به این دسته دانش آموزان در یادگیری هدفمند زبانی در دوره ابتدایی کرده ایم.

 

وی بیان کرد: اضافه کردن بررسی میزان آمادگی زبان فارسی در طرح سنجش سلامت با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی در دستور کار قرار می گیرد.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نیاز است تا اصلاحاتی در برنامه های آموزشی دیرآموزان داشته باشیم، گفت: تعداد 83 هزار دانش آموز دیرآموز در مدارس عادی تحصیل می کنند. باید تمام فرزندان ما در مدارس عادی یاد بگیرند که برخی از دانش آموزان با چه محرومیت هایی مواجه هستند.

 

وی تصریح کرد: تعداد یک میلیون و 476 هزار و 262 دانش آموز در سال گذشته وارد کلاس اول شدند. پیش بینی می کنیم در سال جدید یک میلیون و 501 دانش آموز کلاس اولی داشته باشیم.

 

وی افزود: با احتساب دانش آموزان اتباع حدود هشت میلیون و 70 هزار دانش آموز در سال گذشته داشتیم.

 

حکیم زاده با اشاره به نرخ تکرار پایه گفت: در سال 96 نرخ تکرار پایه 1.4 درصد بود که در سال 97 به 1.38 کاهش یافت.

 

 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر مراسم شب قدر خبرگزاری شبستان ماه رمضان قرآن استان بوشهر مجلس احیای شب قدر ماه مبارک رمضان وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در ۳۱۳ حوزه امتحانی و ۱۵۴ شهر
  • شرکت بالغ بر ۱۶ هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد