Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@02:45:45 GMT

نتانیاهو از ترس موشک های حزب‌الله

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۲۱۰۳۲

نتانیاهو از ترس موشک های حزب‌الله

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، در حالی که طی چند هفته اخیر درپی تنش‌زایی‌های مقامات دولتی آمریکا با ایران بر سر توافق هسته‌ای و تهدید به وقوع درگیری نظامی، منطقه وضعیتی ملتهب به خود گرفته اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سکوتی عجیب پیشه کرده است.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در تحلیلی به بررسی این سکوت معنادار نتانیاهو پرداخته و نوشت: «در حالی که اسرائیل همواره از فشارهای واشنگتن بر تهران استقبال کرده، اما این بحران نتانیاهو را در موقعیت حساسی قرار داده به‌گونه‌ای که نمی‌خواهد عامل اصلی تحریک آمریکایی‌ها به آغاز درگیری نظامی باشد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه این تحلیل آمده است که نتانیاهو نگران است که چیزی بگوید و آمریکا جنگ با ایران را آغاز کند و جنبش حزب‌الله لبنان نیز برای انتقام‌گیری رژیم صهیونیستی را هدف حملات خود قرار دهد.

آسوشیتدپرس ضمن اشاره به اتهام‌زنی‌های متعدد نتانیاهو درباره تمایل ایران به ساخت تسلیحات اتمی، به سابقه تنش‌زایی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی حول ایران می‌پردازد: «از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ (در آمریکا)، اوضاع به نفع نتانیاهو تغییر کرد. او قویا ترامپ را تشویق کرد که سال گذشته از توافق هسته‌ای (ایران) خارج شود. او همچنین از احیا و تشدید تحریم‌ها علیه ایران استقبال کرد».

این خبرگزاری با بیان اینکه طی دهه اخیر، مقامات رژیم صهیونیستی بارها تهدید کرده‌اند که در صورت احساس خطر درباره برنامه هسته‌ای ایران، تاسیسات مربوطه را هدف حملات هوایی قرار می‌دهند، تحلیل می‌کند: «اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم را افزایش دهد، همه نگاه‌ها به سمت اسرائیل می‌چرخد... با در نظر گرفتن اینها، توجه‌گریزیِ نتانیاهو بیش از پیش به‌چشم می‌آید».

این در حالی است که «صاحی هانقبی» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی با استقبال از تنش‌های اخیر بین آمریکا و ایران، مدعی شده بود این مناقشات دو نتیجه خواهد داشت که هر دو برای تل‌آویو خوب خواهد بود: «یا ایرانی‌ها شروط آمریکا را پذیرفته و به پای میز مذاکره می‌روند و توافق جدیدی حاصل می‌شود یا درگیری رخ می‌دهد».

هانقبی در یک گفت‌وگوی رادیویی گفته بود: «واقعا گمان نمی‌کنم که ایرانی‌ها یا آمریکایی‌ها در حال حاضر به دنبال جنگ باشند....».
 
آسوشیتدپرس ضمن اشاره به عدم اظهار نظر مستقیم نتانیاهو درباره تنش‌های آمریکا با ایران در هفته‌های اخیر، می‌نویسد: «البته در حال حاضر، مقامات اسرائیلی معتقدند که خطر وقوع درگیری نظامی مستقیم با ایران غیرمحتمل است».

«یوئل گوزانسکی» تحلیلگر ارشد در اندیشکده مطالعات امنیت داخلی تل‌آویو (INSS) و مشاور پیشین امور ایران در دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی درباره عدم دخالت نتانیاهو در تنش‌های اخیر بین آمریکا و ایران می‌گوید: «در تحولات اخیر، اسرائیل عامدانه عقب‌نشینی کرده است. یک دلیل هم برای آن وجود دارد؛ اینکه به نفع اسرائیل نیست که (در این تنش‌ها) جلودار شود».

گوزانسکی با بیان اینکه نتانیاهو یک بار در سال 2002 با صحبت در کنگره آمریکا، این کشور را به آغاز جنگ عراق تشویق کرد، هشدار می‌دهد: «اسرائیل اما دیگر نمی‌تواند ریسک کند و به عنوان یکی از کسانی دیده شود که آمریکا را به درگیری با ایران کشاند، مخصوصا که احتمال کشته‌شدن آمریکایی‌های بسیاری وجود دارد».

«یاکوف عمیدرور» مشاور پیشین امنیت داخلی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اما با هشدار درباره اینکه حزب‌الله هم‌اکنون بزرگترین تهدید برای تل‌آویو است، می‌گوید: «(اگر جنگی بین آمریکا و ایران رخ دهد) ما با 130 هزار راکت و موشک (از سوی حزب‌الله) مواجه می‌شویم. این منجر به جنگی ویران‌کننده خواهد شد. اسرائیل در خط مستقیم آتش خواهد بود و بار امنیتی آن مستقیما بر دوش ما خواهد بود».

مقامات آمریکایی طی چند هفته اخیر، از ترامپِ رئیس‌جمهور گرفته تا بولتونِ مشاور امنیت ملی و پامپئو وزیر خارجه، بعد از خروج از توافق هسته‌ای و تشدید تحریم‌ها در سالگرد خروج، در واکنش به تصمیم ایران برای کاهش برخی تعهدات برجامی زبان به تهدید نظامی گشوده و اقدامات تحریک‌آمیزی نیز چون اعزام ناو هواپیمابر یا بمب‌افکن به منطقه را در دستورکار خود قرار دادند.

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ با صدور بیانیه‌ای از توقف برخی اقدامات تهران ذیل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خبر داده و و به کشورهای باقیمانده در توافق هسته‌ای ۶۰ روز فرصت داد تا تعهدات خود به ویژه در حوزه های بانکی و نفتی را اجرا کنند.

حدود یک سال پیش  (۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷) بود که دولت آمریکا به دستور ترامپ، به بهانه‌های واهی و ادعاهای تکراری از توافق بین‌المللی برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به «برجام» خارج شده و تمام تحریم‌های هسته‌ای ذیل این توافق را در دو بازه ۹۰ و ۱۸۰ روزه مجددا اعمال کرد. واشنگتن از کشورهای مختلف از جمله ترکیه خواسته که ضمن تبعیت از تحریم‌های ایران، هرگونه واردات نفت و میعانات گازی را به صفر برسانند.

البته این تنها اقدام ضد ایرانیِ کاخ سفید طی یک سال گذشته نبود و دولت ترامپ هر هفته تحریم‌ها یا محدودیت‌های جدیدی را علیه اشخاص و نهادهای ایرانی یا غیر ایرانی مرتبط با تهران اعمال کرده است.  آمریکا در پیشبرد این اهداف خصمانه خود تنها نبوده و اتحادیه اروپا نیز با اقدامات ضد ایرانی تقریبا مشابهی، واشنگتن را همراهی کرده است. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۱۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف در ارکان رژیم صهیونیستی بالا گرفت

رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند، نتانیاهو در مشاوره‌های خود در مورد توافق جدید با گانتس و ایزنکوت تماس نگرفته و با آنها مشورت نکرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، وای نت در خبری در این رابطه اعلام کرد، نتانیاهو در چارچوب مشاوره با اعضای کابینه جنگ در رابطه با عزام یا عدم اعزام هیئت مذاکره کننده به قاهره، بنی گانتس و گادی ایزنکوت دو عضو کابینه جنگ را نادیده گرفته و با آنها در این رابطه تماس نگرفت، در حالیکه یوآف گالانت و ران دیمر دو وزیر کابینه در این مشاوره‌ها شرکت کردند.

موشه یعلون رئیس اسبق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه در جمع معترضین گفت: هم‌اکنون مشخص شد منبع عالی‌رتبه سیاسی که همواره در رابطه با توافق مبادله اظهار نظر می کند و به مخالفت با آن می‌پردازد همان مسئول اصلی بزرگترین شکست امنیتی تاریخ اسرائیل است، این را گانتس و ایزنکوت باید بدانند، باید برای آنها دیگر مشخص شده باشد که نتانیاهو نه تنها از آنها بلکه از جان ربوده شدگان نیز در راستای حفظ منافع شخصی خود و بقایش در قدرت می‌گذرد، او در این زمینه شرکای افراطی خود را به همگان ترجیح می‌دهد، شما زیر غلطک رفتید تا ساختار را از جنون نجات دهید اما اشتباه کردید زیرا به برگ توتی برای پوشاندن عورت و پلیدی های کابینه ویرانگر تبدیل شدید آن هم برگ توتی لگدمال شده.

وی خطاب به گانتس و ایزنکوت افزود: به میان مردم بیایید و فریاد بزنید که پادشاه لباس ندارد شما هم از برکناری فوری او حمایت کنید.

یائیر لاپید رهبر مخالفان هم در سخنانی که در جمع معترضین در تل‌آویو ایراد کرد، گفت: بدون بازگشت ربوده شدگان چیزی به نام پیروزی معنی نخواهد داشت.

به جای تمامی این اظهارات سخیف که به نام یک مسئول سیاسی متشر می‌شود، نتانیاهو باید امشب هیئت مذاکره کننده را به قاهره اعزام کند و به آنها دستور بدهد بدون دستیابی به توافق باز نگردید.

هیچ ماموریتی مهمتر از آن وجود ندارد.

ضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصراللهدومینوی استعفاها در ارتش اسرائیل بعد از شکست در طوفان الاقصیکناره گیری قریب الوقوع فرمانده منطقه مرکزی ارتش اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حزب الله هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • شهادت حداقل ۲۱ نفر از جمله ۴ کودک در بمباران بامدادی رفح
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی
  • واکنش نتانیاهو: به شروط حماس برای آتش‌بس
  • تداوم واکنش حزب‌الله لبنان به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی
  • حمله جدید حزب الله به سرزمین های آشغالی و بلندی های جولان با ده‌ها موشک
  • شگرد نتانیاهو برای جلوگیری از دستیابی به توافق آتش‌بس
  • حماس: هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیریم
  • اختلاف در ارکان رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند