Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی که در راستای کاهش تنش با چین ارزیابی می‌شود از قرار دادن نام چین در فهرست دست کاری کنندگان نرخ ارز خودداری کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا با ارسال گزارشی به کنگره نام ۲۱ کشور را ذکر کرده است که از دست کاری عمدی نرخ ارز به عنوان ابزاری برای بر هم زدن تراز تجاری به نفع خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین نکته این فهرست آن است که بر خلاف انتظار بسیاری از کارشناسان، نام چین در این فهرست دیده نمی‌شود و این مساله می‌تواند در راستای کاهش فضای تشنج‌آمیز با چین بر سر مذاکرات تجاری باشد.

نام ایرلند، ایتالیا، مالزی، سنگاپور و ویتنام به عنوان کشورهای جدید به این فهرست افزوده شده و نام آلمان، ژاپن، هند، سوئیس و کره جنوبی از این فهرست خط خورده است. فهرست ارزی وزارت خزانه داری آمریکا اکنون شامل ۲۱ کشوری است که متهم‌اند با دستکاری در نرخ برابری ارز به دنبال بر هم زدن توازن تجاری خود با آمریکا هستند.

در این گزارش آمده است: هیچ کدام از شرکای عمده تجاری آمریکا قوانین سال ۲۰۱۵ در خصوص نرخ ارز را نقض نکرده‌اند. در نخستین واکنش به این گزارش، بانک مرکزی سنگاپور اعلام کرد که این کشور اتهام دستکاری در نرخ ارز برای کسب مزیت رقابتی را رد می‌کند.

استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص وجود ارتباط بین قرار ندادن نام چین در فهرست جدید و مذاکرات تجاری گفت که وزارت خزانه داری به همکاری با طرف چینی بر سر مسائل ارزی ادامه می‌دهد. ارزش یوان در برابر دلار طی یک سال اخیر بیش از هشت درصد کاهش داشته است. با این حال طرف آمریکایی از چینی‌ها خواسته است هر چه سریع‌تر به ابهامات در خصوص یارانه‌های سنگین دولتی و حمایت‌های ساختاری از یوان پاسخ دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت خزانه داری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو

به نقل از خبرگزاری رویترز، در ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، پلیس آمریکا در حال بازداشت فردی است که فریاد می‌زند: "نمی‌توانم نفس بکشم". طبق گزارش رسانه‌ها این مرد ساعاتی بعد، در بیمارستان جان خود را از دست داده است.

در فیلم مورد اشاره، مردی به نام فرانک تایسون ۵۳ ساله دیده می‌شود که به خاطر صحنه تصادف خودرو با رفتار نامناسب پلیس روبرو می‌شود.

اداره پلیس کانتون هنوز بیانیه‌ای درباره این ویدیو منتشر نکرده ولی ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی اعتراض بسیاری را برانگیخته است.

در ویدیو دیده می‌شود که افسران پلیس تایسون را روی زمین می‌کشند و به دستان وی دستبند می‌زنند و یکی از افسران حدود ۳۰ ثانیه زانوی خود را پشت گردن تایسون نگه می‌دارد.

در این ویدیو صدای تایسون شنیده می‌شود که بار‌ها فریاد می‌زند: «نمی‌توانم نفس بکشم. نمی‌توانم... از گردنم بلند شوید».

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، تایسون در یک بیمارستان محلی درگذشت. هنوز مسئولان بیمارستان علت اصلی مرگ تایسون را اعلام نکردند.

در سال ۲۰۲۰ پلیس آمریکا رفتار مشابهی در بازداشت جرج فلوید شهروند سیاه‌پوست آمریکایی نشان داده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • صد و پنجاه و نهمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است