Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمد محمودزاده مسئول امور روحانیون سپاه روح الله استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی در خصوص فضیلت شب قدر گفت: اهمیت شب قدر آنقدر زیاد است که در روایت داریم شما در نمازهای واجب خودتان سوره قدر را بخوانید و این نشانگر این است که شب قدر آنقدر با اهمیت است که مردم باید یک سال به فکر آن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه شب قدر آنقدر با اهمیت است که می تواند یک عمر انسان را تحت تأثیر خودش قرار دهد، افزود: شب قدر برابر با هشتاد سال است و این نشانگر این است که یک شب می تواند عاقبت انسان را تحت تأثیر قرار دهد.

حجت الاسلام محمودزاده شب قدر را شب ولایت دانست و گفت: امام صادق(ع) فرمود هرکسی که می خواهد حضرت زهرا(س) را درک کند باید شب قدر را درک کند.

وی با بیان اینکه شب قدر مشخص است، یک شب هست اما در سه شب این فضیلت قرار داده شده که این اهمیت مطلب را می رساند که مردم در هر سه شب به محضر خداوند بیایند، افزود: امام صادق(ع) در مورد این سه شب می فرمایند شب نوزدهم شب درخواست حوایج ،شب بیست ویکم شب تثبیت خواسته ها و مقدرات و شب بیست و سوم شب امضای خواسته ها که با امضای امام زمان(ع) رقم می خورد.

مسئول امور روحانیون سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه در روایات هم به اهمیت شب بیست و سوم پرداخته شده، بیان داشت: سرنوشت انسان در شب بیست و سوم رقم می خورد و مهمترین شب ها است.

این کارشناس مذهبی با تأکید بر اینکه یکی از اعمال امشب دعا برای سلامتی امام زمان است، گفت: این موضوع در شب های قبل نبوده ولی در این شب ویژه برای سلامتی ایشان باید دعا کنیم و به یاد ایشان باشیم.

وی با بیان اینکه شب قدر شبی است که ملائکه به سمت امام زمان(عج) فرود می آیند و هم نامه اعمال شیعیان را از ایشان می گیرند و هم به واسطه امام زمان(عج) گناهان شیعیان بخشیده می شود، افزود: مقدرات الهی در این شب رقم می خورد.

حجت الاسلام محمودزاده در این خصوص ادامه داد: با وجود اینکه ایام خاص آقا امیرالمومنین(ع) است و این هم نشانگر اهمیت ماجرای ولایت است و اگر کسی می خواهد شب قدر را درک کند باید ولایت را بفهمد و نسبت به ولایت اعتقاد کامل داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مباحثی که می شود شب قدر به آن توجه بیشتری کرد احیاء و بیداری شب قدر است، افزود: اینکه برخی ها بیدار ماندن و بیدار شدن را مطرح می کنند در واقع اینها همه الفاظ هستند و ما بیدار می مانیم که بیدار شویم و این بیدار شدن و بیدار ماندن تنها صرف دعا کردن نیست بلکه مهمتر از اینها رسیدن به زبان حال است که حال و دگرگونی معنوی حول حالنا باید در امشب اتفاق بیفتد.

مسئول امور روحانیون سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه شاید مصداق واقعی حول حالنا الی احسن الحال شب قدر باشد که این را در ایام نوروز هم در مورد طبیعت استفاده می کنیم گفت: در واقع در شب قدر باید حال انسان عوض بشود و مصداق اصلی آن شب قدر است.

وی با اشاره به روایت تَفَكُّرُ ساعَةٍ خَیرٌ مِنْ عِبادَةِ سبعینَ سَنَةً عنوان کرد: در روایت داریم که یک ساعت تفکر کردن برتر از یک عمر عبادت است؛در واقع قرآن خواندن و دعای جوشن کبیر یک قسمت از شب قدر است ولی به آن نباید بسنده کنیم و از این قسمت باید به دگرگونی و حال معنوی برسیم که حال انسان و عمر انسان را تحت تأثیر قرار دهد.

این کارشناس مذهبی افزود: شعر زیبایی از شاعر در این مورد است که می گوید« تا توانی به جهان خدمت محتاجان کن / به دمی یا درمی یا قدمی یا قلمی»؛ در اینجا دمی به معنای دعا کردن است و اگر انسان چیزی ندارد باید دعا کند در حق فقیران و مستمندان و اگر پولی دارد از این طریق کمک کند یا اگر می تواند با قدم به آنها سر بزند یا حتی شده می تواند با یک نوشته و کاغذ که نشان می دهد علاوه بر اینکه انسان باید به فکر خودش باشد باید به فکر محتاجان هم با این چهار محور باشد.

وی با بیان اینکه درست است که به فکر آینده بودن خوب است ولی انسان تنها نباید به فکر آینده باشد ولی زمان حال هم مهم است افزود: در قرآن می فرماید فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا که اینجا می فرماید همراه هر سختی آسایش است و اینکه از خدا بخواهیم دیگر از این به بعد هرچقدر برکت و خوبی است برای ما فرود بیاید در واقع امکان پذیر نیست چون انسان با سختی،در کنار سختی و همراه سختی خلق شده است.

مسئول امور روحانیون سپاه روح الله استان مرکزی در این خصوص ادامه داد: بلکه باید از خداوند بخواهیم اگر سختی و مشکلاتی برایمان پیش می آید ما بتوانیم از این امتحان الهی سربلند بیرون بیاییم و آمادگی این را داشته باشیم که در صورت وجود مشکلات موفق بیرون بیاییم

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از دعاهایی که در شب قدر از خداوند می خواهیم بحث عاقبت به خیری است که باید نسبت به این توجه داشته باشیم افزود: در واقع مشکلات و سختی ها سکوی پرتاب مومنین است و خداوند هم مصلحت می بیند که این سختی ها ما را به کمال و مقامات در نزد خدا کمک خواهد کرد.

حجت الاسلام محمودزاده با تأکید بر اینکه زینت شب قدر وجود مبارک آقا امیرالمومنین(ع) است گفت:رسول خدا در روایتی به آقا امیرالمومنین(ع) می فرمایند قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ لِعَلِيٍّ : إِنَّ اَللَّهَ قَدْ زَيَّنَكَ بِزِينَةٍ لَمْ يُزَيِّنِ اَلْعِبَادَ بِزِينَةٍ أَحَبَّ إِلَى اَللَّهِ مِنْهَا که خداوند توی علی را به زینت هایی مزین کرده که هیچکدام از بندگان را به این زینت مزین نکرده است.

وی با اشاره به ادامه حدیث که می فرماید؛ زَيَّنَكَ بِالزُّهْدِ فِي اَلدُّنْيَا وَ جَعَلَكَ لاَ تَرْزَأُ مِنْهَا شَيْئاً افزود: اول اینکه به تو زهد در دنیا داده و زهد به معنای این نیست که انسان چیزی نداشته باشد و خرج نکند بلکه زهد به معنای این است که انسانی که داشته باشد و زهد به خرج دهد و به یاد دیگران و فقرا باشد و در ساده ترین شرایط زندگی کند و خودش را هم ردیف پایین ترین افراد جامعه کند.

این کارشناس مذهبی در این خصوص ادامه داد: وَ وَهَبَ لَكَ حُبَّ اَلْمَسَاكِينِ که دومین زینت را برای آقا امیرالمومنین(ع) محبت آقا را در دل مستمندان قرار داده که این ثروت بسیار بالایی است که مومنین نسبت به ایشان دارند.

وی با بیان اینکه شب قدر، شب عمل صالح است و به تعبیر آقا امام صادق(ع) عمل صالح همان ولایت اهل بیت(ع) است گفت: در هیچ کجا عمل را به تنهایی نداریم بلکه همراه با صالح است که این هم در آیات قرآن بیان شده و بیانگر این است که وقتی انسان از دنیا می رود و موت انسان را فرا می گیرد انسان از خداوند درخواست برگشتن می کند تا یک عمل صالحی انجام دهم و خداوند می فرماید هرگز برگشتی وجود ندارد و اگر می خواستید عمل صالحی انجام دهید در زمان حیات انجام می دادید که این باید برای انسان ها درس و عبرتی بزرگ باشد.

حجت الاسلام محمودزاده با اشاره به اینکه نعمت نفس کشیدن و زندگی کردن را باید قدر بدانیم و باید در انجام عمل صالح دریغ نکنیم افزود: شب قدر شب ولایت امام زمان(عج) است و باید نسبت به ائمه اطهار(ع) به وظیفه خودمان عمل کنیم.

وی در این خصوص تصریح کرد: برخی از مردم خیال می کنند که هرکار و گناهی انجام دادیم با استغفار یک شب قدر کار تمام می شود در حالیکه این شکلی نیست و انسان مومن همیشه باید ایمانش راسخ باشد و نباید دنبال گناه برود و اگر هم خطایی مرتکب می شود باید استغفار کند.

 

حجت الاسلام محمودزاده در پایان خاطرنشان کرد: چقدر زیباست که وقتی انسان در این شب های قدر نامه اعمال او را به دست امام زمان(عج) می دهند و ایشان لبخند رضایت را در نامه اعمال ما ببیند و ان شاء الله عاقبت به خیری و رضایت ولایت را داشته باشیم.

انتهای پیام/ 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • قدردانی کاظم نظری از هنرمندان و اعضای انجمن هنرهای نمایشی کشور
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • سیل و بارندگی شدید در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • جبلی: مسعود اسکویی مصداق بارز نشاط و سرزندگی بود
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان