Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، محمدرضا منصوری در مصاحبه با رادیو اظهار کرد: «دولت باید بداند اشکال کار کجاست و آن هایی که آدرس غلط می دهند را شناسایی کند.»

وی افزود: «دولت باید بداند اطلاعات غلط دریافت می کند. درست مانند کودکی که از زیر بار درس خواندن فرار و بهانه تراشی می کند.»

منصوری با اعلام اینکه دولت مشکلات را بر سر ادغام یا تفکیک می اندازد، گفت: «ادغام وزارت صمت کاری صحیح بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از 21 وزارتخانه به عدد 17 رسیدیم و امروز می خواهیم مجدد به شمار بالای وزارتخانه های دولتی دست یابیم.»

این نماینده مجلس افزود: «نمی دانیم دولت حقوق این افراد را از کجا تامین می کند. این کارمندان به زودی بازنشسته می شوند و فاجعه ای پیش روی پرداخت حقوق این افراد در پیش است و گریبانگیر تمام مردم خواهد شد.»

منصوری با انتقاد از فساد اداری حوزه واردات وصادرات گفت: «در وزارت صنایع باید معاونت بازرگانی ایجاد شود و همان فردی را که برای وزارت بازرگانی در نظر دارند به عنوان رئیس این سازمان انتخاب نمایند ولی متاسفانه جو مجلس بگونه ای است که تفکیک رای می آورد و همه برای این مسئله بسیج شدند.»

**کارمندان وزارت صمت دنبال تقسیم پست های مدیریتی هستند

همچنین ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون شوراها اظهار کرد :«در تفکیک، هیچ مزیتی وجود نداشته و در شرایط کنونی مشکلاتی نیز درپی دارد.»

وی ایران را رکورد دار تفکیک و ادغام وزارتخانه ها در عرصه بین الملل دانست و افزود: «در شرایطی تند و لغزنده تصمم می گیریم که یک راننده اتوبوس را تغییر دهیم؛ اما برای تفکیک پیش بینی می شود 2هزار میلیارد تومان هزینه در بر دارد.»

ابوترابی گفت: «در وضعیت تفکیک، مردم که در شرایط جنگ اقتصادی هستند را حواله می دهند که احکام هنوز نرسیده و ساختمان ها تفکیک نشده و سال ها بدین ترتیب مردم را معطل می کنیم.»

وی با بیان این مطلب افزود: «ادغام امری سهل تر است ولی همین مسئله سه سال به طول انجامد ولی در تفکیک، اختلافات بر سر پست و مقام و زمین و ساختمان بروز می کند.»

ابوترابی گفت: «از وزارت صمت خبرهایی می رسد که کارمندان در حال تقسیم پست و مقام هستند و متاسفانه آنطور که باید، دل به کار نمی دهند.»

این نماینده مجلس افزود: «اصلاح ساختار نیازمند کاری جهادی است. امور مردم باید به خود مردم واگذار شود. در سایر کشورها با آینده پژوهی، سیاست گذاری انجام می دهند و امور محلی را نیز به محلات وا می گذارند.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

به گزارش جام جم آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.

وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.

خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:

1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور.

2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.

3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..

4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند