Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق شورای شهر تهران گفت: دانشجو با شروع تحقیق و پژوهش در محیط دانشگاه و تولید علم می‌تواند مولد سایر اقدامات دیگر جهت دسترسی به اهداف گام دوم انقلاب باشد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایشی با سخنرانی مهندس مهدی چمران رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران با محوریت " تبیین گام دوم انقلاب" در سالن مدیریت دانشگاه صنعتی سیرجان توسط انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چمران در ابتدای جلسه با اشاره به این نکته که دانشگاه باید سرآغاز تغییر و تحقق گام دوم انقلاب باشد گفت: مخاطب اصلی این بیانیه جوانان خصوصا دانشجویان می‌باشد، دانشجو با شروع تحقیق و پژوهش در محیط دانشگاه و تولید علم می‌تواند مولد سایر اقدامات دیگر جهت دسترسی به اهداف گام دوم انقلاب باشد.
نایب رئیس جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی ادامه داد: سه مرحله مهم این بیانیه یعنی خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی به مثابه تاروپودی می‌ماند که از یکدیگر جدایی ناپذیر است و تحقق هرکدام زمینه ساز تحقق دیگری می‌باشد.
چمران ضمن تصریح گام اول انقلاب، گفت: در ۴۰ سال ابتدایی انقلاب در مرحله اول موفق شدیم از زیر پرچم استکبار خارج شویم یعنی انقلاب شکوهمندی به رهبری امام خمینی انجام دادیم که تمام معاملات آن‌ها را برهم زد، در ابتدای این انقلاب عظیم توانستیم با عبور از شرایط سخت جنگ تحمیلی و توطئه‌های خناسان، به شرایط امروز برسیم، شرایطی که امروز به مراتب آسان‌تر از شرایط ابتدای انقلاب و جنگ تحمیلی می‌باشد، به این دلیل که ما در ابتدای انقلاب هیچ‌گونه پیش زمینه پیشرفت نداشتیم و از زمان شاه فقط نابسامانی در تمام شرایط را به ارث بردیم.
وی با اشاره به اینکه الان بسیاری از پیش زمینه‌های پیشرفت محیا شده است و فقط همت جوانان را جهت پیشرفت نهایی نیاز داریم، افزود: هرکجایی که پیشرفت کردیم نبوغ فکر خودمان مبتنی بر آرمان‌های انقلاب بوده است و هرجایی که پیشرفت نکردیم یا آهسته حرکت کردیم به این دلیل بوده که سیستم همان سیستم قبل از انقلاب بوده، راه حل اصلی ما در این مرحله همت جوانان جهت تولید فکر و علم بر اساس آرمان‌های انقلاب می‌باشد تا با اسلامی و انقلابی بودن آن هرچه سریعتر به پیشرفت مطلوب در تمامی زمینه‌ها دست پیدا کنیم.
رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: هفت توصیه مقام معظم رهبری باید توسط کارگروه‌های دانشجویی جهت تحقق عملی در دستور کار قرار گیرد تا با پیاده سازی آن هدف غایی میسر و ممکن شود، تمامی راه‌حل‌های مشکلات اعم از اقتصاد، عدالت، علم، استقلال و آزادی با تئوریزه کردن ابتدا در محیط دانشگاهی و خانوادگی و سپس در متن جامعه باید توسط جوانان و دانشجویان انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی سیرجان همایش گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند

رئیس دانشگاه فرهنگیان از بورسیه ۱۰ هزار نفر از دانشجویان کشور توسط دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رجبعلی برزویی با اشاره به اینکه دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، اظهار کرد: سال جاری ۱۰ هزار دانشجو با بورسیه جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی افزود: دانشجویانی که دو سال از تحصیلشان در دانشگاه گذشته است با حداقل شرط معدل و شرایط متعدد برای بورسیه در آموزش و پرورش فراخوان می‌شوند و به عنوان نیروی وزارت آموزش و پرورش حقوق هم دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: این گروه از دانشجویان علاوه بر دروسی که در دانشگاه اصلی خود می‌خوانند، دروس معلمی را در دانشگاه فرهنگیان سپری خواهند کرد و در نهایت صاحب دو مدرک از دانشگاه اصلی و دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

دانشگاه فرهنگیان پیش از این از جذب دانشجویان دو مدرکی خبر داده بود بر اساس این طرح که برای نخستین‌بار در ایران اجرا می‌شود، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های برتر کشور نسبت به پذیرش دانشجو معلم به‌طور مشترک اقدام می‌کنند.

بر این اساس این دانشجومعلمان حداقل دو سال از تحصیل خود را در دانشگاه اصلی یا دانشگاه مادر هستند و در آنجا فقط دروس تخصصی را می‌گذرانند و در صورت تأیید صلاحیت عمومی آن‌ها از ابتدای سال سوم یا چهارم برای گذراندن دروس تخصصی حرفه معلمی به دانشگاه فرهنگیان منتقل می‌شوند.

این شیوه در حال حاضر در پنج آموزش ریاضی، فیزیک، شیمی زیست‌شناسی و آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 748394

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش