Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فناوری مازندران و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، در راستای گسترش و تقویت همکاری‌های سازنده توسعه‌ای، آموزشی و پژوهشی به امضاء رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فناوری مازندران و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، در راستای گسترش و تقویت همکاری‌های سازنده توسعه‌ای، آموزشی و پژوهشی به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران در حاشیه امضای این تقاهم‌نامه به که به میزبانی منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد برگزار شد، اظهار داشت: این تفاهم‌نامه با هدف هم افزایی و گسترش زمینه‌های همکاری در جهت توسعه تجارت فعال و صنایع موجود در منطقه و تحقق ماموریت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه و نیز به منظور تقویت ارتباط، همبستگی و تطابق میان فعالیت‌های نظام آموزش عالی با نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی منعقد شد.
محمدزاده تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به ۵۰ عضو هیئت علمی فارغ التحصیل از دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی و بیش از سه هزار دانشجو در رشته‌های مختلف مهندسی و کاربردی در دانشگاه علم و فناوری مازندران واقع در شهرستان بهشهر به پژوهش و تحصیل و اجرای پروژه‌های صنعتی اشتغال دارند.
در ادامه سیاوش یزدانی، رئیس منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد با قدردانی از حسن نیت و اقدام جدی طرفین به جهت برگزاری این نشست‌ها به‌عنوان اتفاقی بی‌بدیل در منطقه و به تبع آن، انعقاد این تفاهم‌نامه و حرکت به سمت افق‌های پیشرفت علمی و عملی شرق استان، تاکید کرد: امید است تا با همکاری متقابل و برگزاری جلسات کاربردی با حضور نمایندگان دانشگاه و بندر، فاز مطالعاتی و شناسایی اولویت‌های عملیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گرفته تا با آغاز اقدامات موثر، شاهد به ثمر نشستن اهداف این تفاهم‌نامه راهبردی و استراتژیک باشیم.
لازم به ذکر است، بندر امیرآباد بزرگ‌ترین بندر نسل سوم حاشیه دریای خزر و تنها بندر شمالی متصل به شبکه ریلی کشور بوده و با بهره مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷،۵ میلیون تن و ۱۰۶۰ هکتار اراضی پشتیبانی و برخورداری از تجهیزات مدرن دریایی و بندری به عنوان حلقه اصلی اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال - جنوب شناخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و فناوری مازندران انعقاد تفاهم نامه آموزشی و علمی منطقه اقتصادی بندر امیر اباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد