Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز-دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به خسارت ۱۰۰میلیون‌دلاری آتش‌سوزی کارخانه کاله در کربلا و خوشحالی رقبای سعودی و کویتی این برند ایرانی در بازار لبنیات عراق گفت: نباید اجازه دهیم سهم کاله از بازار لبنیات عراق حذف شود.

حمید حسینی در گفت‌وگویی، با اشاره به حادثه آتش‌سوزی وسیع کارخانه شرکت کاله در شهر کربلا در واکنش به ادعاهایی مبنی بر علل وقوع این آتش‌سوزی اظهار کرد: با توجه به اینکه هنوز بررسی‌ها درباره ابعاد مختلف این ماجرا ادامه دارد، نمی‌توان به‌صورت قاطعانه عمدی بودن یا غیرعمدی بودن این آتش‌سوزی را تأیید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیرکل اتاق مشترک ایران و عراق گفت: سال‌ها حضور شرکت کاله در عراق، سهم قابل توجه این شرکت ایرانی از بازار لبنیات این کشور و رضایتمندی عراقی از محصولات این کارخانه از یک طرف و از طرف دیگر اشتغال‌زایی این شرکت ایرانی برای بیش از 700 عراقی، نشان می‌دهد که مردم عراق از این شرکت ایرانی رضایت دارند و امروز کسانی از آتش گرفتن این کارخانه ایرانی به‌وجد آمده‌اند که به‌دنبال تخریب رابطه ایران و عراق بودند.

وی با بیان اینکه آتش‌سوزی در کارخانه کاله باعث خسارتی 100میلیون‌دلاری به این شرکت شده است افزود: کارخانه کاله در حاشیه شهر کربلا در زمینی به‌مساحت 18 هکتار احداث شده بود و ظرفیت روزانه تولید آن بالغ بر 1000 تن محصولات لبنی و گوشتی بود؛ این کارخانه پیش از آتش‌سوزی، روزانه 300 تا 400 تن محصولات لبنی را تولید می‌کرد و سایر خطوط تولید آن در حال تکمیل و نصب ماشین‌آلات جدیدی بود که به‌تازگی خریداری شده بودند و در این آتش‌سوزی تمامی این ماشین‌آلات جدید و آکبند، از بین رفت.

حسینی با ابراز اینکه بخش اعظمی از کل سرمایه‌گذاری کاله در این کارخانه از بین رفته است گفت: متأسفانه عدم وجود امکانات اطفای حریق هوایی در عراق باعث تشدید خسارت شد و از طرف دیگر، با توجه به اینکه تمامی خطوط تولید آن راه‌اندازی نشده بود، کارخانه و ماشین‌آلات آن تحت پوشش‌های بیمه‌ای هم قرار نگرفته بودند.

دبیرکل اتاق مشترک ایران و عراق خاطرنشان کرد: شرکت کاله قطعاً الگوی موفق شرکت‌های ایرانی حاضر در عراق بود و در سال‌های گذشته توانسته بود بیشترین سهم از بازار لبنیات عراق را به خود اختصاص دهد و شرکت‌های رقیب آن در منطقه اعم از شرکت‌های سعودی و کویتی بارها با روش‌هایی از جمله دامپینگ به‌دنبال ضربه زدن به این برند ایرانی و از میدان به‌در کردن آن بودند و امروز می‌بینیم که چقدر از این حادثه تلخ خوشحالند.

 وی خاطرنشان کرد: از سال 91 تا 96، بعد از صادرات سیمان به عراق، محصولات لبنی در رده دوم قرار داشتند و شرکت کاله نیز سهم بزرگی در صادرات این محصولات داشت لذا با توجه به اهمیت صادرات آن و همچنین سهم بالای این شرکت در بازار عراق، نباید اجازه دهیم این سهم که با تلاش‌های چندساله به دست آمده، از دست برود.

حسینی با بیان اینکه ایران و عراق باید برای جبران خسارت‌های سرمایه‌گذاری تلاش کنند گفت: از یک طرف این انتظار از دولت ایران وجود دارد که شرکت کاله را برای جبران خسارت وارده کمک کند و از طرف دیگر از دولت عراق انتظار می‌رود که با توجه به سهم بالای کاله از بازار لبنیات این کشور، تمهیداتی را فراهم کند تا تکمیل بازسازی این کارخانه، محصولات لبنی کاله از ایران به این کشور صادر شود و این محصولات لبنی با تعرفه مناسب به عراق وارد شوند چراکه در حال حاضر هم زیرساخت‌های توزیع و پخش شرکت کاله در عراق فعالند و هم 1000 نیروی انسانی این شرکت.

هفتم خرداد ماه 1398, کارخانه کاله واقع در کربلا دچار آتش‌سوزی عمده‌ای شد که بر اثر این آتش‌سوزی یک نفر از نیروهای ایرانی این کارخانه جان خود را از دست داد و وضعیت یک نفر دیگر نیز نامشخص گزارش شده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خسارت آتش سوزی 100میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۰۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مجتمع فولاد ازنا در پی انتشار خبری تحت عنوان «مصوبه اقتصادی سفر دولت به لرستان همچنان در ابهام / ازنا «فولادی» نشد!» در خبرگزاری مهر، توضیحاتی را ارائه کرد که متن آن را در زیر می‌خوانید؛

«احتراماً در پاسخ به مطلب منتشره در آن رسانه وزین تحت عنوان {تحقق مطالبه مردم ازنا همچنان در ابهام؛ وعده یک سال دیگر برای تعیین تکلیف فولاد ازنا} خواهشمنداست نسبت به درج جوابیه و رفع ابهامات مطروحه منتشر شده در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ترتیبی اتخاذ فرمائید که این توضیحات برای آگاهی مخاطبان شریف، طبق ماده ۲۳ قانون مطبوعات، به نحو متناسب منتشر شود.

همانگونه که مستحضرید هدف از اجرای طرح احداث مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا تولید انواع ورق نورد گرم به ظرفیت ۱۲۰۰۰۰۰ تن در سال در فاز اول که در سه شیفت کاری جهت بکارگیری و ایجاد اشتغال برای جوانان و رونق اقتصادی مردم منطقه انجام پذیرفته و تحول مطلوب در نظام اقتصادی کشور نیز به صورت ویژه از اهداف این شرکت بوده و است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: اگر ما بتوانیم مشکلات اقتصادی را کاهش بدهیم و مسئولین ان‌شاءالله همّت کنند، دقت کنند، تلاش‌های مهمی انجام بدهند در این زمینه، خیلی از مسائل دیگر کشور هم حل خواهد شد.

از این‌رو در جهت اطلاع مردم شریف استان و خصوصاً شهرستان ازنا، کوتاه از اقدامات انجام شده "فقط در حدود چندین ماه گذشته" به صورت مختصر به استحضار می‌رسد که در زیر می‌خوانید.

تأمین منابع مالی مورد نیاز با وجود کلیه موانع جهت راه اندازی فاز اول پروژه، که اقدامات بسیار خوب با پیشرفت چشمگیری که بارها مورد اشاره مسؤولین و رسانه‌های رسمی نیز بوده انجام گرفته است که تنها قسمت اندکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته به سمع و نظر مردم می‌رسد.

امضا تفاهم نامه و آغاز همکاری رسمی با یکی از پیشکسوتان نامی صنعت فولاد کشور بعنوان مدیر اجرایی به جهت مدیریت و پذیرش مسئولیت راه اندازی پروژه مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا از فروردین هزار و چهار صد و سه، جذب و به کارگیری بیش از ۱۴۰ نفر پرسنل و مهندسین بومی شهرستان ازنا به صورت تمام وقت، تأمین نقدینگی برای جبران خدمات پرسنل، تأمین نقدینگی برای خرید بخشی از تجهیزات، جهت تکمیل نصب ماشین آلات، مذاکره با شرکت لایسنسور به منظور رزرو ماشین آلات قبلی سفارش داده شده و ایجاد اطمینان به منظور پشتیبانی فنی علیرغم تحریم‌ها، بومی سازی دانش فنی و آموزش پرسنل بومی، مذاکره و تصویب اعتبار برای ادامه فعالیت‌های اجرایی، پرداخت بدهی‌های معوقه مالیاتی و تأمین اجتماعی شرکت نزد ادارات و سازمان‌های ذیربط در استان لرستان، خرید مستمر پوشش بیمه حوادث کارخانه با هماهنگی بانک عامل با تأیید بیمه مرکزی به ارزش ۱۰ همت، اخذ تاییدیه برای تأمین اعتبار مورد نیاز در قبال تودیع و ثایق مکفی، می‌توان اشاره نمود.

ضمناً موانع و مشکلاتی از قبیل تداوم عملیات اجرایی کارخانه توسط بانک صنعت و معدن که شریک رسمی کارخانه می‌باشد، عدم رفع محدودیت از حساب‌های بانکی شرکت مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا و عدم تمدید قراردادهای مشارکت مدنی سر رسید شده و بروز اختلال جدی در جریان نقدینگی پروژه، عدم تمدید اعتبار اسنادی و غیر فعالسازی کارت بازرگانی و عدم امکان اظهار و واردات تتمه ماشین آلات الزامی خط تولید و مسائلی دیگر از جمله مواردی است که باعث لطمه شدید به این پروژه ملی گردیده است و در روزهای آینده لیستی از مشکلات جهت اطلاع شهروندان و مردم شریف منتشر خواهد شد.

لازم بذکر است حسب اذعان مدیر صمت استان، حداقل زمان مورد نیاز جهت تملیک و واگذاری کارخانه از سوی بانک عامل، بیش از یکسال خواهد بود که این اتفاق موجب تعطیلی کارگاه و بیکاری پرسنل شاغل کنونی را فراهم خواهد آورد.

درحالیکه خواسته مدیران و پرسنل شرکت اعطای همین مهلت یکسال جهت تکمیل و راه اندازی کارخانه در حال احداث با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی می‌باشد.»

کد خبر 6095392

دیگر خبرها

  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آتش‌ سوزی در کارخانه صنایع نظامی در برلین آلمان
  • فیلم/ آتش‌سوزی در کارخانه صنایع نظامی «دیل» در برلین
  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • آتش سوزی در کارخانه ایزوگام در جاده کلات
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!