Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: ناهید خداکرمی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت کنونی فعالیت آنتن‌ها و دکل‌های مخابراتی در سطح شهر و آثاری که امواج آن‌ها بر سلامت شهروندان می‌گذارد، اظهار کرد: در آغاز فعالیت شورای پنجم، ۶ دکل و آنتن مخابراتی و رادیویی را در سطح شهر تهران شناسایی کردیم که اکثر آن‌ها فاقد مجوز بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه مالکان این دکل‌ها باید از شرکت ارتباطات شهرداری مجوز دریافت می‌کردند، افزود: این شرکت برای صدور مجوز، همه آثار نصب اینگونه دکل‌ها و آنتن‌ها اعم از مسائل ایمنی، سلامتی و زیبایی شهر را بررسی می‌کند و سپس اقدام به صدور مجوز می‌کند.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه شرکت ارتباطات شهر برای حل این مسئله با همه اپراتورهای مخابراتی و رادیویی مکاتبه کرد، گفت: مقرر شد تا مالکان این دکل‌ها در یک فرصت مشخص نسبت به استانداردسازی اقدام و مجوزهای لازم را دریافت کنند که در یک سال و نیم گذشته اغلب آن‌ها این کار را انجام دادند.

خداکرمی تصریح کرد: در این مدت ۳ هزار دکل مخابراتی که مجوز نداشتند و یا استانداردسازی نشده بودند، جمع آوری شدند و برخی از آن‌ها هم خود را به روز رسانی کردند.

عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر اشتراک گذاری دکل‌ها در دستور کار است و بر روی هر آنتن یا دکل ۲ یا ۳ اپراتور تجهیزات خود را نصب می‌کنند که این کار سبب کاهش دکل‌ها شده است.

وی با بیان اینکه وجود آنتن‌ها و دکل‌ها برای سهولت ارتباطات در شهری مانند تهران ضروری است، افزود: در اماکنی که موبایل فاقد آنتن دهی مناسب است، تشعشات آن بیشتر شده و سلامت شهروندان را بیشتر تهدید می‌کند.

عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما برای تغییر سیستم نیاز به تجهیزات خارج از کشور داریم که در حال حاضر این کار سخت شده و باید خودمان اقدام به ساخت تجهیزات کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای تهران پاک شد  

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۵ اردیبهشت) پاک است.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ازن» با میانگین ۵۵  بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت.

آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۴۱ و کیفیت هوا در وضعیت پاک است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • وضعیت هوای پایتخت چگونه است؟
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت
  • کیفیت هوا در پایتخت قابل قبول است
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • هوای تهران پاک شد