Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@03:08:22 GMT

کودکان همچنان طعمه هوتگ‌ها

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۳۲۶۰

به گزارش فارس از زاهدان، روز گذشته خبری مبنی بر غرق شدن 3 کودک در هوتگ یا برکه‌های آب در روستایی در دشتیاری چابهار منتشر شد. طارق آسوبار رئیس شورای اسلامی ولی محمد بازار از توابع پلان این خبر را به خبرنگار فارس داد و گفت: 3 کودک خردسال در دشتیاری چابهار در هوتگ غرق شدند، این دختران به نام‌های منیره خدمتی و مریم خدمتی فرزند واحد و یسرا دلشب فرزند ناصر از روستای کموبازار یا ولی محمدبازار هستند که برای برداشت آب به داخل هوتگ (گودال کنده شده برای ذخیره آب های باران و استفاده مردم و احشام) افتاده و غرق شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس شورای اسلامی ولی محمد بازار از توابع پلان افزود: دو کودک 7 ساله و یک کودک 9 ساله بودند.

این خبر برای مردم سیستان و بلوچستان آنچنان تازگی نداشت و مروری شد بر خبری که سال گذشته نیز شنیده بودند.

4نفر از یک خانواده و فامیل در گودال آبی در زیردان غرق شدند

 رئیس شورای استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با  در زاهدان اظهار کرد: اگر شبکه آبرسانی درستی در روستاها ایجاد شده باشد، آیا مردم برای تامین آب مصرفی مورد نیاز به سراغ هوتگ‌ها می‌روند؟

عبدالعزیز بلوچ زهی افزود: بی‌آبی در حوزه دشتیاری بی داد می‌کند مردم چاره بجز حفظ و نگهداری از برکه‌ها و هوتگ‌ها ندارند، باید تکلیف روستاهای فاقد شبکه آبرسانی مشخص شود.

وی ادامه داد: وقتی دولت پروژه های آبرسانی را تصویب می کند اما عملا هیچ اتفاقی نمی افتد نتیجه آن می‌شود، غرق شدن کودکان بیگناه.

بلوچزهی بیان کرد: در بخش مرکزی نیکشهر پروژه آب رسانی 3 سال است تعریف شده اما تعطیل است، آب و فاضلاب روستایی مقصر است و به موقع کار را انجام نمی دهد، وضعیت آبرسانی در روستاها بسیار بد است.

بلوچزهی گفت: بخاطر 600 متر لوله و 500 متر کابل و یک عدد ترانس دو سه هزار نفر از بی آبی رنج می برند و از آب هوتک ها استفاده می کنند.

وی با تاکید بر اینکه آب و فاضلاب روستایی باید موضع را پیگیری کند، گفت: انتظار داریم برخی ادارات و ارگان‌های شهرستان چابهار در راستای مسؤولیت اجتماعی خود نسبت به درد مردم روستاها بی تفاوت نباشند و برای تامین نیازهای اولیه آنان همکاری و هم افزایی بیشتری داشته باشند.

 

انتظار می‌رود شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان آخرین وضعیت آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان را تشریح و اقدامات خود برای تامین آب مصرفی مردم را تشریح کنند، قطعا اگر آب حتی با تانکر در دسترس مردم روستایی باشد کمتر و یا هرگز به هوتگ‌ها مراجعه نمی‌کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۳۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم

هنر سوزن‌دوزی در میان زنان سیستان و بلوچستان، قدمتی دیرینه دارد. طرح‌های منحصر به فرد این نوع دوخت حتی به بازارهای خارجی نیز راه پیدا کرده است و طراحان کشورهای دیگر از آن الهام گرفته‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • روز ۲۱۵ طوفان الاقصی|۶۰۰ هزار کودک همچنان در رفح
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • 4 افسانۀ غیرواقعی دربارۀ گرگ‌ها
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم