Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک گفت: با توجه به ظرفیت و تولید گسترده چغندر قند، استان خوزستان نیازمند ساخت ۷ کارخانه در شهرهای مختلف خود است. ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

سید هدایت اله موسوی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک، اظهار داشت: گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری نقشه راه ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف داخلی و خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در صورت توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های اقتصادی مبتنی بر توان داخلی و اقتصاد مقاومتی، بسیاری از مشکلات کنونی رفع و زمینه برای پیشرفت و توسعه همه جانبه ایران اسلامی فراهم می‌شود.

خوزستان| نخستین کشت نشایی چغندر در اندیمشک آغاز شدخوزستان| بیش از 112 هزار تن چغندر در اندیمشک تولید می‌شودخوزستان|ظرفیت تولید چغندرقند اندیمشک به بیش از 100 هزار تن رسید

وی با بیان این که کشاورزی و تولیدات این حوزه عرصه را برای پیشرفت داخلی و تأمین نیازهای غذایی شهروندان فراهم و این رهنمود را نقشه راه مقام معظم رهبری  برای توسعه تولیدات این حوزه دانست و افزود: جهاد کشاورزی امنیت غذایی و اقتصادی کشور را تأمین می‌کند و به همین جهت باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای توسعه خدمات این حوزه استفاده کرد.

موسوی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان اندیمشک، بیان کرد: امسال بیش از 2 هزار و دویست هکتار از اراضی شهرستان اندیمشک در بخش‌های مختلف شهری و روستایی به کشت چغندر اختصاص یافته این شهرستان یکی از مهم‌ترین تولید کنندگان چغندر قند استان خوزستان و کشور باشد.

وی با بیان این که پیش بینی می‌شود امسال میزان تولید چغندر قند در شهرستان اندیمشک به نسبت سال گذشته 25 درصد افزایش داشته باشد، گفت: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته و با توجه به استقبال کشاورزان شهرستان از کشت چغندر، پیش بینی می‌شود امسال بیش از 156 هزار تن چغندر در اندیمشک تولید شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک ادامه داد: عیار تولید چغندر در شهرستان 14 بوده و پیش بینی می‌شود از هر هکتار اراضی اختصاص یافته به کشت چغندر در شهرستان بیش از 70 تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف و به شهرها و استان‌های مختلف کشور صادر شود.

احداث هفت کارخانه چغندر قند در استان خوزستان ضروری است

وی با بیان این که برای برداشت چغندر تولید شده در شهرستان اندیمشک نیازمند 120 خودرو هستیم، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته در این زمینه مشکلی وجود ندارد و تمهیدات مورد نیاز پیش بینی و انجام شده است و نیازهای کشاورزان در این زمینه و در کم ترین زمان ممکن، تأمین می‌شود.

موسوی نیاز استان خوزستان و شهرستان اندیمشک به احداث صنایع تبدیلی و کارخانه‌های چغندر قند را یک نیاز و ضرورت مهم دانست و خاطر نشان کرد: استان خوزستان برای توسعه کشت چغندر و تشویق کشاورزان به کشت این محصول، نیازمند احداث 7 کارخانه جدید چغندر قند است.

وی با بیان این که به دلیل عدم وجود کارخانه قند و ظرفیت‌های محدود کارخانه‌های چغندر استان خوزستان محصول تولید شده شهرستان اندیمشک به استان‌های کرمانشاه، همدان و قزوین منتقل می‌شود، گفت: این موضوع، سبب افزایش هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی و بروز مشکلات مختلفی در این زمینه شده است.

حمایت از سرمایه گذاری در حوزه احداث کارخانه چغندر قند در شهرستان اندیمشک جدی و عملیاتی است

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به فاصله استان و دسترسی مناسب خوزستان به مرزهای بین المللی، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت استان خوزستان در حوزه تولید چغندر قند، احداث کارخانه‌ها و صنایع تبدیلی کشاورزی، اسباب ارز آوری، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار را در تمام شهرهای استان خوزستان فراهم می‌کند.

وی با اشاره به بسیج تمام بخش‌های اداری شهرستان و حمایت نماینده مردم، فرماندار و امام جمعه اندیمشک از طرح‌های حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی این حوزه، عنوان کرد: از سرمایه گذاران برای حضور و فعالیت در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی حمایت جدی و عملیاتی می‌شود.

وی با بیان این که اندیمشک نیازمند احداث حداقل یک کارخانه چغندر قند است، گفت: امیدواریم با توجه به پیگیری‌های انجام شده، مساعدت لازم توسط مسئولان استان انجام و این طرح بزرگ صنعتی در کم‌ترین زمان ممکن و مطابق با نیازهای شهرستان به مرحله اجرا رسد.

گفت وگو از محمد امین جمشیدی

انتهای پیام/ ت

R41468/P/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • تصادف مرگبار در محور اندیمشک _دهلران
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف