Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@03:44:04 GMT

ما آمده بودیم که مردانه بمیریم

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۴۰۳۲۶

ما آمده بودیم که مردانه بمیریم

بار دیگر بوی شهادت و دفاع مقدس به مشام می رسد، در ورودی تالار شهروند عکس های خرمشهر پس از روز آزادی قابل مشاهده است و داخل تالار فاتحانی نشسته اند که آن روز نه در پس عکس ها بلکه در میان خاک و خون خرمشهر را دیدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین رضایی، یکی از فرماندهان جنگ که خرمشهر خونین و غرق در خاک را در همان روزهای آزادسازی دیده، در چهل و پنجمین نشست اصفهان فردا که با عنوان "نشست صمیمانه با فاتحان خرمشهر استان اصفهان"، گفت: در طول تاریخ دفاع مقدس دو عملیات اثر گذار وجود داشت که یکی فتح المبین و دیگری بیت المقدس بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نطفه عملیات بیت المقدس، عملیات کل قوا بود که در ۲۱ خرداد ۱۳۶۰ اجرا شد، ادامه داد: در این عملیات رزمندگان ایران در شمال آبادان و شرق کارون هشت راه متوالی در خط پدافندی باز کردند، با وجود تمام کمبودها این خط به همت شهدای زیادی از جمله شهید رضا عسگری حفظ شد.

این فرمانده جنگ سپس گریزی به خاطرات زد و گفت: شاهد شهادت رضا عسگری بنیان گذار لشکر امام حسین (ع) بودم، صحنه‌های تراژدی دیگری در جنگ دیدم. فرمانده یکی از افراد گردان ما در شب عملیات کم آورد و نصفه شب شروع به فریاد زدن کرد، در همان شب دادگاه نظامی برگزار شد و نفر بعدی به جای او منصوب شد، چرا که عملیات باید انجام می شد.

رضایی افزود: انتظار می رود که امروز هم به همان شدت و با همان سرعت به مسائل رسیدگی شود، سرمایه ما بالاتر از توان موشکی، اسحله و مسائل جنگی، جوانان دین مدار و غیرتی ما هستند.

او که خاطرات جنگ همچنان بر صورتش نقس بسته و از جانبازان جنگ است، صحبت هایس را با شعری به پایان رساند:
ما آمده بودیم که مردانه بمیریم
درپیچ و خم جنگ دلیرانه بمیریم
آنجا که جنون حاکم بی چون و چرا بود
شوریده و شیدایی ومستانه بمیریم
سخت است  در شهر که دربین رفیقان
اینگونه پریشان وغریبانه بمیرم

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آزادسازی خرمشهر آزادی خرمشهر عملیات بیت المقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان / تداوم بارش‌ها در استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان را تشریح کرد.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت سیلاب در اصفهان اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده برای ورود سامانه بارشی به اصفهان، ۲۷۰ تیم متشکل از مدیریت بحران فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، بخش‌داری‌ها و دهیاری‌ها در سراسر سطح استان مستقر شده بودند و نیروهای آتش‌نشانی، هلال‌احمر، پلیس راه، پلیس راهور و اورژانس نیز در مناطق مختلف استان استقرار یافتند.

وی با اشاره به لغو مرخصی نیروهای امدادی از چند روز قبل در استان افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، طی ۲۴ ساعت گذشته، اردستان ۲۹ میلی‌متر، خوروبیابانک ۳۸ میلی‌متر، کاشان ۱۳ میلی‌متر، شهرضا ۱۹ میلی‌متر، گلپایگان ۲۳ میلی‌متر، نطنز ۱۵ میلی‌متر، خوانسار ۲۱ میلی‌متر، زواره اردستان ۲۹ میلی‌متر، مهاباد اردستان ۲۵ میلی‌متر، بادرود ۲۲ میلی‌متر و دهاقان ۲۰ میلی‌متر، بارش دریافت کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به ثبت ۴۰ میلی‌متر بارش در ایستگاه‌های واقع در ارتفاعات استان تصریح کرد: در مبارکه ۱۰ میلی‌متر و در شهرستان اصفهان نیز پنج میلی‌متر بارش به ثبت رسید.

شیشه فروش ادامه داد: بارش‌ها در شمال و شرق استان به صورت رگباری و تگرگ بود که خاصیت بارش‌های بهاری نیز ایجاد رواناب است، در پی بارش‌های رخ داده، بیشترین سیلاب و رواناب جاری شده مربوط به شهرستان‌های اردستان، کاشان و یکی از روستاهای نطنز بود و مناطقی از نائین و خوروبیابانک را نیز در بر گرفت.

وی با بیان اینکه بارش‌ها تا صبح امروز تداوم داشت، گفت: در دشت مهیار شهرضا گزارش رسید مقداری سیلاب و رواناب از منطقه بالادست مهیار به نام تنگه پاپوچی روان شده است و برای ساعاتی طی صبح امروز شاهد روان شدن آب در محور اصلی مسیر شهرضا در محدوده مهیار و کند شدن تردد خودروها بودیم.

ریزش کوه و حاشیه راه جاده انارک

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: با توجه به کند شدن تردد و ایجاد ترافیک سنگین در محور مذکور، امدادرسانی‌ها انجام شد و عوامل مدیریت بحران شهرستان و راهداری در محل حضور پیدا کردند و سیلاب به دشت و بخشی از آن به کانال‌ها هدایت شد.

شیشه فروش با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی‌ها به منظور ایمن‌سازی به راه‌آهن استان فارس در محدوده مهیار نیز انجام شد، افزود: همچنان در منطقه اردستان در بخش مرکزی شاهد آب‌گرفتگی چندین قنات در بعضی روستاها هستیم و قنات تلک‌آباد زواره نیز دچار آسیب شد، ۴۰ رأس گوسفند را آب برد و چند منزل مسکونی قدیمی نیز تخریب شد.

وی با بیان اینکه در بخش مهاباد اردستان شاهد آب‌شستگی پل راه‌آهن بودیم و به راه‌آهن استان یزد اطلاع‌رسانی به منظور ایمن‌سازی انجام شد، تصریح کرد: در روستاهای رحمت‌آباد، دولت‌آباد و جعفرآباد مهاباد نیز شاهد آب‌گرفتگی مزارع بودیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: در اردستان نیز شاهد وارد شدن خسارت به راه‌ها، مزارع، باغات، قنوات و چند منزل مسکونی بودیم، در جاده انارک شاهد ریزش کوه و حاشیه راه بودیم که نسبت به ایمن‌سازی اقدام شد و اکنون نیز عبور و مرور در حال انجام است.

شیشه فروش با اشاره به اینکه در خوروبیابانک بارندگی‌ها منجر به آب‌گرفتگی در پل شهر و روستاها و خساراتی به باغات و مزارع وارد شد، گفت: در نطنز نیز شاهد وقوع سیلاب در روستای صالح آباد بودیم که شرایط کنترل شد.

وی با اشاره به وقوع آب‌گرفتگی در جاده قدیم نطنز - کاشان اضافه کرد: مناطقی از جمله باند فرودگاه، شهرک‌های صنعتی جعفرآباد و امیرکبیر، محور امام رضا و میدان رسالت در کاشان درگیر سیل و آب‌گرفتگی شده بود که شرایط کنترل شد.

آب‌گرفتگی ۷۰ منزل مسکونی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: در جرقویه نیز در روستای حیدرآباد شاهد نشست جاده بودیم که کنترل ایمنی شد، وقوع صاعقه نیز منجر به مصدوم شدن دو نفر شده بود که از عشایر منطقه جرقویه بودند.

شیشه فروش با اشاره به اینکه در آران و بیدگل نیز شاهد وقوع آب‌گرفتگی در منطقه یحیی‌آباد، روستاهای حسین‌آباد و محمدآباد بودیم، تصریح کرد: به طور کلی شاهد ورود آسیب به جاده‌های شهری و روستایی، قنوات، بخش‌های کشاورزی، معابر و آب‌گرفتگی ۷۰ منزل مسکونی بودیم.

شیشه فروش با اشاره به اعزام تیم‌های تخصصی نظارتی از عوامل مدیریت بحران به مناطق مختلف استان برای کنترل و پیگیری مسائل ادامه داد: به عوامل مربوطه نیز اعلام شده است که در شهرستان‌ها ارزیابی خسارت‌ها را انجام دهند و نسبت به ایمن‌سازی اقدام کنند.

وی گفت: در بخش کشاورزی، تنها راهکار جبران خسارت بیمه است که اعلام شد بانک کشاورزی موارد لازم را بررسی کند و در بخش مسکن نیز بنیاد مسکن باید منازل آسیب دیده را ثبت سامان کند و از محل صندوق حوادث ساختمان طبیعی، موارد را پیگیری کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تحت کنترل بودن شرایط در تمام مناطق استان اضافه کرد: بارش‌ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه به صورت رگباری ادامه خواهد داشت، اما به شدت بارش‌های رخ داده نخواهد بود؛ آمادگی استان در این زمینه خوب ارزیابی می‌شود، بسیاری از سکونتگاه‌ها تخلیه شده و همچنان موارد ایمنی باید مد نظر قرار گیرد.

کد خبر 747607

دیگر خبرها

  • کامیابی‌نیا: درمورد حذف پرسپولیس نظری ندارم
  • کمال: نظری در مورد حذف پرسپولیس ندارم
  • افشاگری بازیکن پیشین فولاد علیه این تیم
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • سردار رادان: در طرح نور به‌دنبال حجاب و عفاف و صیانت از دختران و خواهران خودمان هستیم/ شهادت می‌دهم که رئیس قوه قضائیه در حمایت از طرح حجاب و عفاف مردانه کنار ما بوده/ شهادت می‌دهم رئیس‌جمهور از ما حمایت کرده است
  • مورینیو: در فوتبال یک‌بار و به‌خاطر رئال گریه کردم
  • ادعای جنجالی ایران‌اینترنشنال؛ سردار علیرضا عسگری کیست و کجا زندگی می‌کند؟
  • آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان / تداوم بارش‌ها در استان
  • عسگری: همدلی بزرگان تهران به ۲ ملی‌پوش پایتخت منتهی شد
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر