Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کمیته معماری و طراحی شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: جلسات کمیته‌های نما برای بررسی و تصویب نما‌های شهری به صورت پایلوت در برخی از مناطق شهر تهران به صورت همگانی و با حضور شهروندان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، علی اعطا، رئیس کمیته معماری و طرح‌های شهری شورای شهر تهران از راه اندازی دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کمیته‌های نما خبر داد و گفت: دبیرخانه هماهنگی و نظارت سه وظیفه مهم دارد که اولاً باید میان ناظران شورا در مناطق ۲۲ گانه هماهنگی و وحدت رویه ایجاد کند تا به تبعیت از آن در مناطق رویه‌های واحدی حاکم شود و شهروندان در مورد مراجعات خود دچار مشکل و اختلال نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود ناظران شورا عملکرد کمیته‌های نما را مستمراً پایش و ارزیابی کند تا این کمیته‌ها کار‌ها و کارآمد باشند، گفت: نباید تصور شود این کمیته‌ها گلوگاه‌هایی برای اشکال تراشی در کار شهروندان هستند، بلکه شهروندان باید حس کنند این کمیته‌ها کمک می‌کند کیفیت پروژه آن‌ها ارتقا پیدا کند.

رئیس کمیته معماری و طراحی شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: بنابراین انتظار داریم به طور مستمر از ناظران شورا گزارش عملکرد کمیته‌های مناطق ۲۲ گانه را دریافت کنیم.

اعطا با بیان اینکه جلسات کمیته‌های نما از آنجا که به بررسی، تایید و تصویب نما‌های شهری می‌پردازد همیشه چالش زا بوده و قضاوت در رابطه با طرح‌ها، بعضا کار ساده‌ای نیست، عنوان کرد: ما در مواجهه با نما‌های شهری هم با حقوق خصوصی مواجهیم که حق مالکیت است و هم با حقوق عمومی که همان حقوق شهر و شهروندان است.

رئیس کمیته معماری و طراحی شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در تایید و تصویب نما‌های ساختمان‌ها تا به حال به بخش دوم موضوع یعنی حق شهر و شهروندان بی توجه بوده ایم، اضافه کرد: اگر چنین توجهی داشته باشیم این امر ایجاد می‌کند، جلسات نقد، بررسی، تایید و تصویب نمای ساختمان‌ها را به صورت همگانی برگزار کنیم و علاوه بر طراح، مالک و ذینفع مستقیم هر کسی بخواهد بتواند در جلسه تصویب طرح شرکت کند.

به گفته اعطا کمیته‌های نما به منظور بررسی تایید و تصویب نما‌های شهری از معاونان شهرسازی مناطق، یک نفر نماینده جامعه حرفه ای، دو نفر از اساتید دانشگاهی در رشته‌های معماری و طرح‌های شهری، نماینده معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مرکز و یک نفر نماینده شورای شهر تهران به عنوان ناظر تشکیل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای شهر علی اعطا نماهای شهری معماری و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش رضوی ظهر شنبه در گفت وگو باخبرنگاران با بیان این که چالوس یک شهر خطی و دارای محدودیت‌هایی است، افزود: محدودیت‌های کوه، جنگل و دریا سبب شده تا چالوس به شهر خطی تبدیل شود.

وی با عنوان این که ایجاد جاده‌های موازی از جمله راهکارهای برای برون رفت از ترافیک است، افزود: ایجاد رینگ دوم شهری از طرح‌هایی است که سبب رفع گره ترافیکی می‌شود.

وی ایجاد پیاده روی و دوچرخه سواری در کنارگذر رودخانه و ساحل را از برنامه‌های پیش روی ذکر کرد و گفت: ایجاد پل دوستی و طبیعت بین نوشهر و چالوس از جمله طرح‌های پیشنهادی در منطقه به شمار می‌رود.

رضوی ایجاد جاده‌های موازی و رینگ شهری را از جمله طرح‌ها برای رفع معضل ترافیکی خواند و گفت: اتصال پل آبنما به رادیو دریا و اتصال بلوار امام رضا به چالوس محله از دیگر طرح‌ها برای کاهش بار ترافیکی است.

رئیس شورای شهر چالوس روشنایی معابر وخیابان ها را از دیگر طرح‌های مدیریت شهری برشمرد وگفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان برای خرید و نصب روشنایی‌ها صرف شده است.

وی با بیان این که ۳۷ کیلومتر کانال در دست ساخت است، افزود: مکانیزه کردن کانال رادیو دریای چالوس نیز در دست اقدام است.

رضوی میزان هزینه کردن برای اجرای طرح آسفالت در محلات را ۱۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: همچنین در سال جاری خرید زمین و آماده سازی و تجهیز پارک‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر چالوس کشتارگاه را یکی از دغدغه‌های محلات چالوس ذکر کرد و گفت: در این دوره با احداث کشتارگاه جدید این معضل بزرگ از محله عسل سر برداشته می‌شود.

رضوی زباله را از دیگر دغدغه‌های مدیریت شهری چالوس ذکر کرد و گفت: ظرفیت نیروگاه زباله سوز نوشهر بیش از ۲۰۰ تن است و برای امحای زباله چالوس در این نیروگاه هزینه پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری چالوس مورد تأیید هیأت تطبیق قرار گرفت، افزود: این بودجه در حوزه‌های مختلف عمرانی، جاری و غیره تدوین شده است.

وی گفت: ۲۸۰ میلیارد تومان از بودجه جاری و مابقی عمرانی است.

کد خبر 6089812

دیگر خبرها

  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد