Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:43:50 GMT

چرا حال خانواده‌های کرمانی خوب نیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۴۲۴۱۸

چرا حال خانواده‌های کرمانی خوب نیست؟

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در آخرین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان کرمان از «نبود حال خوب در میان خانواده‌های کرمانی» خبر داده بود.

به گزارش ایسنا، خانواده اولین نهاد اجتماعی است که کودک و نوجوان با آن روبه رو می‌شوند. این نهاد اجتماعی نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری جامعه‌ای سالم ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانواده سالم خانواده‌ای است که اعضاء آن از خطرپذیری در حد معقول هراسی ندارند، نشاط، سرزندگی، محبت و علاقه در بین اعضاء خانواده زیاد است، تعارضات بین اعضاء خانواده کهنه و عمیق و برخوردها شدید و غضب‌آلود نیست، دخالت غیرمنطقی افراد خانواده در کارهای هم بسیار کم است، افراد خانواده برای هم احترام قائل هستند، می‌توانند با آسودگی خاطر مسائل زندگی خود را حل و فصل کنند و آزادانه با هم درددل کنند.

دکتر"فاطمه‌السادات حسینی" -مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان- در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه خانواده یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ما است و متاسفانه وجود مسائل و آسیب‌های اجتماعی به دلیل این است که کارکرد خانواده عوض شده است، افزود: آمار اعتیاد و طلاق افزایش یافته و بی‌حرمتی‌ها و بداخلاقی‌ها ریشه در این مسائل دارد و همچنین شاهد طلاق عاطفی و بداخلاقی‌های اجتماعی هستیم.

حسینی با اشاره به اهمیت اجرای شیوه‌نامه مشاوره و آموزش به جامعه تصریح کرد: خانواده مانند رودخانه و جامعه مجموعی از رودخانه‌هاست و پدر و مادر رکن اصلی هستند که باید مهارت‌های زندگی و مهارت‌های ارتباطی و تربیتی را بدانند.

وی در ادامه بیان کرد: با بررسی علل طلاق در 10 استان کشور از جمله در استان کرمان به دو موضوع مشترک رسیدیم و نخستین مسئله‌ای که از سوی زوجین اعلام شد، این بود که مهارت حل تعارض در بین خود را نداشته‌اند تا مشکلات حل شده و تبدیل به چالش و در نهایت جدایی نشود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: دومین موضوع مطرح شده این بود که مهارت برقراری ارتباط عاطفی بین زوجین و خانواده را نداشته‌اند و در این شرایط زمانی که ارتباط محبت‌آمیز که پایه و رکن خانواده است را بلد نباشیم، در نتیجه حال خانواده خوب نخواهد بود.

وی افزود: در راستای شیوه‌نامه آموزش و مشاوره از یک سال قبل در استان کار کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با هماهنگی دستگاه‌های مختلف در پنج محور آموزش‌ها را به گروه‌های هدف ارائه کنیم و به کارکنان ادارات و خانواده آنها، دانش‌آموزان و ... مشاوره بدهیم که این آموزش‌ها به حل مسائل اجتماع کمک می‌کند.

حسینی اظهار کرد: اگر آن مقداری که روی درمان آسیب‌های اجتماعی هزینه می‌کنیم، یک سوم روی پیشگیری و آگاه سازی کار می‌کردیم، مشکلات کنونی را نداشتیم.

این مسئول تصریح کرد: باید همه متوجه شوند که حال بعضی خانواده‌ها خراب است و باید کمک کرده تا درمانشان کنیم ضمن آنکه باید آگاه‌سازی که در اولویت مساجد، مدارس، ادارات و ... بوده، حرف اول را بزند و اولویت کاری این مراکز بسیار مهم در امر الگوسازی و فرهنگ‌سازی قرار گیرد.

حسینی بیان کرد: وقتی یک زن معتاد باشد حتما حال خانواده او خوب نخواهد بود و باید با درمان اعتیاد این افراد برای درمان روان آنها و همچنین اشتغالشان کار کنیم تا دیگر سراغ اعتیاد نروند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: برای این منظور طرح "ریحان" را که یک طرح چندمنظوره است دنبال می‌کنیم تا علاوه بر درمان اعتیاد زنانِ درگیر، برای اشتغال آنها نیز قدمی برداریم که اگر این کارها با هم پیش برود، نتایج خوبی خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خانواده منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴ نمایش جدید در تماشخانه ایرانشهر


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نمایش «نکبت» نوشته‌ استفن بلبر به کارگردانی پویا سعیدی و با بازی کاظم سیاحی، مجتبی پیرزاده و ستاره پسیانی از ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰ در سالن ناظرزاده‌ کرمانی تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود.

همچنین نمایش «آرت» نوشته‌ یاسمینا رضا به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی از ۲۷ اردیبهشت ساعت ۱۸:۳۰ در سالن ناظرزاده‌ کرمانی اجراهای خود را آغاز می‌کند. بازیگران نمایش «آرت» عبارتند از سام کبودوند، آرمین رحیمیان و محمد صدیقی مهر.

سالن سمندریان نیز از ۲۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۹ میزبان نمایش «گنجشک‌ مفرغی» به نویسندگی و کارگردانی شهرام‌ کرمی، با بازی اصغر همت، مجید رحمتی، یلدا عباسی، ایمان سلگی خواهد بود.

نمایش «خارشتر» به نویسندگی هدی‌ آهنگر و کارگردانی سید علی موسویان دیگر نمایش سالن سمندریان است که از ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۰:۴۵ به صحنه می‌رود.

بازیگران این نمایش (به ترتیب حروف الفبا) هدی آهنگر، لیلا بلوکات، هامون‌ سیدی، الهام‌ شعبانی، یزدان‌ فتوحی، وحید کریمی و اتابک‌ نادری هستند.

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • اجرای ۴ نمایش جدید در تماشخانه ایرانشهر
  • زاکانی: شما دختران آینده ایران را می‌سازید / رییسی: معتقدیم زنان هم باید محور خانواده باشند و هم در عرصه اجتماعی نقش‌آفرین باشند
  • کرمانی ها ۱۰ روز زیر سایه خورشید می روند
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور