Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرایی شدن یک عملیات سه‌ساله و تا افق ۱۴۰۰، با انجام تعدادی پروژه و برنامه های تعمیراتی، توان تولید فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی افزایش خواهد داشت. ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شهاب چهارلنگ رئیس تعمیرات اساسی پالایشگاه ششم پارس جنوبی با بیان اینکه "تا افق 1400، با انجام تعدادی پروژه و برنامه های تعمیراتی، توان تولید فازهای 15 و 16 پارس جنوبی افزایش چشمگیر خواهد داشت"، گفت: پالایشگاه ششم امسال بزرگترین حجم کارهای تعمیراتی را در سطح مجتمع دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

چهارلنگ با بیان اینکه "نقص‌هایی از پروژه باقی مانده که قرار است طی یک برنامه سه ساله به پایان برسد"، گفت: باید حجم حمایت ها طوری باشد که بخش اعظمی از آن در سال جاری انجام شود، بخشی برای سال آینده و در سال سوم تعمیرات اساسی نداشته باشیم؛ ما باتوان خودمان و همکاری ستاد قرار است این کار را انجام دهیم، نیروهای پالایشگاه به تنهایی می‌توانند این تعمیرات را انجام دهند.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به همه اهداف در حوزه تعمیرات اساسی نیازمند یک سری حمایت های مالی هستیم و قراردادهایی باید وضع شود و در این مسیر باید به گونه‌ای گام برداریم که تعمیرات اساسی ما براساس برنامه سه ساله پیش برود.

رئیس تعمیرات اساسی پالایشگاه ششم خاطرنشان کرد: در بخشی از این فعالیت‌ها از منابع ستادی استفاده می‌شود، اما به هر حال چون مدیریت پروژه بر عهده ماست، این برنامه‌ریزی را کرده‌ایم که تعمیرات اساسی ستاد نیز بتواند به ما کمک کند و با مشکلی مواجه نشویم. برنامه‌ریزی کرده‌ایم که نیروهای توانمند پالایشگاه خودمان همه موارد را پوشش دهند.

چهارلنگ با اشاره به این موضوع که شرکت های داخلی، ما را برای تعمیرات اساسی حمایت می‌کنند، افزود: شرکت‌های فیلترسازی از شرکت‌هایی هستند که به ما این امکان را می‌دهند که راندمان کاری را افزایش دهیم و گلوگاه‌ها را برطرف کنیم که این شرکت‌ها با استفاده از مهندسی معکوس و روش‌های خاص خود نیازهای ما را برطرف می‌کنند.

وی گفت: با توجه به این موضوع که نواقصی از زمان اجرای طرح باقیمانده است، در تعمیرات اساسی امسال پالایشگاه ششم بالغ بر 32 هزار پانچ وجود دارد.

چهارلنگ افزود: برای نمونه عدم راه اندازی برخی واحدها مثل واحد اتیلین گاز کلین آپ که مربوط است به tgtu، واحد MRU و واحد تصفیه گلایکول، این واحدها هنوز راه اندازی و تحویل نشده‌اند.

رئیس تعمیرات پالایشگاه ششم خاطرنشان کرد: هم اکنون در حال انجام بازرسی‌ فنی هستیم و مطابق آن برنامه ریزی لازم صورت گرفته که در سال جاری بخشی از کارهای بازرسی، نواقص و کارهای عملیاتی را انجام می‌دهیم و برطرف خواهیم کرد.

چهارلنگ با تاکید بر این موضوع که بازرسی ها با تمرکز بر فاز 16 است و در فاز 15 بخشی از بازرسی‌ها انجام می‌شود، تاکید کرد: گلوگاه‌های عملیاتی مثل تعویض جاذب‌های مولکولی یا مولکلارسیوها و تعویض برخی از فیلترها که در مسیر فرآیندی ما قرار دارند را امسال انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در سال 99 ادامه بازرسی فاز 15 و در سال 1400 پالایشگاه اورهال می‌شود، گفت: با نهایی شدن این موارد توان تولید پالایشگاه ششم افزایش خواهد یافت و این در راستای استراتژی است که مجتمع برای ما طراحی کرده و ما در همان مسیر گام بر می‌داریم.

آخرین وضعیت توسعه فاز 14 پارس جنوبی/ سازه 510تنی به آب انداخته شد

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط پارس جنوبی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری