Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@15:04:22 GMT

آیا پس از ترک سیگار دچار وسوسه می شوید؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۰۱۷۳

آیا پس از ترک سیگار دچار وسوسه می شوید؟

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ به نقل از بهداشت نیوز، تمایل به سیگار می تواند موفقیت شما را در ترک آن با شکست رو به رو کند. در حالی که دکتر مایکل سایت و تیم او در دانشگاه پیتزبورگ راه حل جالبی برای غلبه بر تمایل به کشیدن سیگار ارائه می دهند.

این محقق و تیم همکارش توصیه می کنند هر زمانی که احساس کردید می خواهید سیگار بکشید،  می توانید بوی هر چیزی که در اطراف شماست و بوی خوبی دارد، استشمام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن ها نتایج خود را در نشریه Abnormal Psychology به چاپ رسانده اند.

این تیم تحقیقاتی برای رسیدن به این توصیه، بر روی 232 فرد سیگاری 18 تا 55 ساله مطالعه و بررسی انجام داده اند. هیچ کدام از این افراد مصرف دخانیات را متوقف نکرده بودند و سیگار از آن ها طی دوره مطالعه گرفته نشده بود. از این افراد خواسته شده پس از استشمام بوهای طبیعی مختلف در اطرافشان مثل بوی شکلات، سیب، نعناع، لیمو، وانیل و ترکیبی بوی تنباکو و مواد  طبیعی دیگر، سیگاری را روشن کنند بدون این که آن را بکشند. سپس میل آن ها را به سیگار پس از 10 ثانیه ارزیابی کرده اند. به مدت 5 دقیقه، هر 60 ثانیه از آن ها خواسته شد یک بوی طبیعی را اسشتمام کنند و سپس دوباره میل به سیگار را در خود ارزیابی کنند. نتیجه به دست آمده از این تحقیق و مطالعه این شد که اشتیاق برای کشیدن سیگار، طبق قاعده ای عمومی پس از مدتی در این افراد کاهش می یابد.

دکتر مایکل سایت می گوید وقتی استشمام بوی طبیعی و مطبوع، می تواند 5 دقیقه میل به سیگار را در افراد به تعویق اندازد، احتمالا می تواند برای همیشه این تمایل را در افراد سیگاری از بین ببرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترک سیگار سیگار برنا بوی وسوسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد

علی رحیمی‌آذر گفت: بر اساس گزارش ماموران نیروی انتظامی مبنی بر کشف و ضبط ۵۰۰ بوکس سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال از یک اتوبوس بین شهری، پرونده‌ای در این خصوص در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی اردبیل تشکیل شد.

او افزود: با توجه به محتویات پرونده و انجام تحقیقات لازم توسط شعبه و اخذ آخرین دفاع، اتهام انتسابی محرز و فرد متخلف علاوه بر ضبط کالا به پرداخت چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اظهار کرد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

رحیمی آذر بیان کرد: تمامی واحد‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی و اصناف در استان زیر ذره‌بین تعزیرات هستند و به صورت مداوم بر نحوه عملکرد آنها نظارت می‌شود.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: برخورد با قاچاقچیان، فرصت‌طلبان، سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

رحیمی آذر اضافه کرد: هموطنان می‌توانند گزارش‌های خود در رابطه با احتکار، قاچاق کالا، گرانفروشی و کم‌فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است