Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت حرم کریمه اهل‌بیت(س) گفت: هر چند ما به نابسامانی‌های خودساخته در جامعه انتقاداتی داریم و تذکرهای لازم را به مسؤولان امر منتقل می‌کنیم اما تذکری درون خانواده است و به معنای حذف یا نابود کردن یک جریان و گروه یا فرد نیست هر چند ما با جریان‌هایی که با اصل نظام و اسلام مشکل دارند کاری نداریم و خط آن‌ها را سوا می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام‌الله علیها، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی شامگاه شنبه در نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور که در سالن محراب شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر کریمه اهل‌بیت (س) برگزار شد، با بیان اینکه در هر سال باید برنامه‌هایی ثابت برای ترویج نام و رسم صاحبان اصلی دهه کرامت درنظر گرفته شود، اظهار کرد: دهه کرامت بهانه و بستری است که باید از آن به شیوه مطلوب برای ترویج کلام و معارف اهل‌بیت (ع) استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه هر سال باید زوایای پنهان جدیدی از زندگی صاحبان دهه کرامت را کشف و ترویج کنیم، اضافه کرد: آوردن امام هشتم (ع) از مدینه به خراسان یکی از کارهایی بود که مأمون به این بزرگوار تحمیل کرد اما واکنش بسیار ولایی حضرت و کارهایی که در این سفر انجام دادند قابل تأمل و توجه است.

تولیت حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها خاطرنشان کرد: باید سفرنامه‌ای ویژه مدینه تا خراسان به منظور انعکاس اتفاقات فرهنگی، سیاسی و اخلاقی این سفر تهیه شود و هر سال می‌توان به زوایای جدیدی از این سفر رسید، سفر کریمه اهل‌بیت (س) نیز از مدینه اما از مسیر دیگری بوده و بسیار مهم است که می‌توان از آن به‌عنوان یک هجرت و جهاد فی‌سبیل‌الله نام برد.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌های متغیر متناسب با زمان نیز باید در کنار فعالیت‌های ثابت درنظر گرفته شود، مطرح کرد: دهه کرامت نباید جدای از حوادث زمان باشد بلکه برنامه‌های این دهه باید ناظر بر حوادث و رخ‌دادهای جامعه باشد.

آیت‌الله سعیدی خاطرنشان کرد: شادی که در شعار «در شادی اهل‌بیت (ع) شاد باشیم» درنظر گرفته شده از جلوه‌های بسیار مهم و تأثیرگذار در دهه کرامت است؛ با توجه به حوادثی که در طول تاریخ برای شیعه اتفاق افتاده بزرگداشت سختی‌ها و رنج‌های اهل‌بیت (ع) بسیار برجسته بوده است چراکه مردم همیشه با حکومت‌های ظالم روبرو بودند و باید در عزاداری‌ها مشکلات خود و راه‌های رهایی از مشکلات را مطرح می‌کردند اما اکنون با پیروزی انقلاب باید در مناسبت‌های مذهبی از جمله دهه کرامت به دستاوردهای برپایی حکومت اسلامی و زوایای عظمت انقلاب اشاره کنیم.

وی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس یاد کرد و گفت: جمعه، روز شادی، نشاط و بزرگ‌ترین عید است و امام خمینی (ره) با تعیین آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس نگذاشتند که رویاهای دشمن تحقق یابد.

امام‌جمعه قم با تاکید بر اینکه شادی مورد پسند اهل‌بیت (ع) باید مورد بازخوانی قرار گیرد، گفت: امروز مواجه هستیم با افرادی که شادی‌های مبتذل را تبلیغ و دین‌داران را متهم می‌کنند که فقط محدود به غم و اندوه هستند به همین علت باید شادی‌های دینی را به صورتی در جامعه ترویج دهیم که مردم خودشان دنبال شادی‌های نامناسب نباشند.

وی از ماه مبارک رمضان و روز قدس به‌عنوان دو سرمایه بزرگ نام برد و افزود: بعد از گذشتن این دو مناسبت، باید تا مدت‌ها از این سرمایه‌های بزرگ استفاده کنیم.

آیت‌الله سعیدی اضافه کرد: هر چند بخشی از افراد در ایام عزاداری به سمت خاندان اهل‌بیت (ع) هدایت می‌شوند اما دهه کرامت نیز فرصت مناسبی برای جذب جوانان به سمت اهل‌بیت (ع) است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قم حفظ انسجام و وحدت جامعه را از اولویت‌های اصلی دانست و گفت: به جناح‌ها و سلایق سیاسی احترام می‌گذاریم چراکه این اصل همیشه باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: هر چند ما به نابسامانی‌های خودساخته در جامعه انتقاداتی داریم و تذکرهای لازم را به مسؤولان امر منتقل می‌کنیم اما تذکری درون خانواده است و به معنای حذف یا نابود کردن یک جریان و گروه یا فرد نیست هر چند ما با جریان‌هایی که با اصل نظام و اسلام مشکل دارند کاری نداریم و خط آن‌ها را سوا می‌دانیم اما جریان‌هایی که اصول و ارکان را قبول دارند مورد احترام هستند.

آیت‌الله سعیدی اظهار کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با سلایق متفاوت روبرو بودند اما همه آن‌ها را زیر یک سقف گردهم آورده و فرمایشات خود را به آن‌ها منتقل کردند، هر کدام از دستگاه‌ها و شخصیت‌ها نیز باید از ایشان الگوبرداری و پیام ایشان را به عموم مردم منتقل کنند.

وی بر لزوم تبلیغ مکتب اهل‌بیت (ع) و رهنمودهای این بزرگواران در میان بانوان تاکید و خاطرنشان کرد: منبع دهه کرامت با یک بانوست و با توجه به اینکه نیمی از جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند باید بیشتر به بانوان توجه داشته باشیم.

تولیت حرم کریمه اهل‌بیت (س) با تاکید بر اینکه دهه کرامت باید جذب‌کننده اقشار و سلایق مختلف باشد، یادآور شد: اگر به دنبال فراگیری دهه کرامت هستیم هر سال باید قسمت‌های پنهان و گروه‌های تأثیرگذار جامعه را شناسایی و بکارگیری کنیم، اکنون در جامعه هنرمندانی هستند که باید جایگاه خود را در دهه کرامت پیدا کنند؛ اگر به دنبال این هستیم که از شادی غیرمورد پسند اهل‌بیت (ع) جلوگیری کرده و شادی مورد نظر این بزرگواران را ترویج دهیم باید به دنبال چهره‌های شاخص و تأثیرگذار باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آیت الله سعیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام استان گفت: عمده ملزومات زندگی مردم جامعه محصول کار و تلاش کارگران است، که باید به این قشر از جامعه بیشتر توجه شود.

آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به تقاضای بازار برای مصرف کالا‌های ایرانی، گفت: بیشتر کشور‌ها امروز تمایل دارند تولیدات ایرانی را مصرف کنند و همچنین، کشور‌هایی همچون ترکیه، سوریه و عراق بهترین میدان عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانیان هستند.

وی با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی برای تولید در عرصه‌های مختلف، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار داریم، اما مشخص نیست که تولید برنج از این مقدار شالیزار پاسخگوی نیاز داخلی باشد تا در صورت نیاز با حمایت مسئولان تلاش بیشتری برای جهش تولید انجام شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تلاش دولت برای احیای شرکت‌ها و صنایع تعطیل و نیمه تعطیل کشور، افزود: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات بیکار شدند با سرمایه‌گذاری‌های جدید به عرصه تولید بازمی گردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالا‌های مصرفی، افزود: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند، برخی کارفرمایان با جذب کارگر ۸۹ روزه برای کارگران نگرانی ایجاد می‌کنند در حالی که متولیان امر باید به مشکلات کارگران توجه و برای حل آن تلاش کنند.

آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه، افزود: دانش‌آموزان پس از پایان تحصیلات متوسطه، باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

نمایندگان تشکیلات کارگری و کارفرمایی، مدیران شورای هماهنگی گیلان، مدیران تعاون کار و بسیج کارگری و کارخانجات استان هم موضوعات مربوط به حوزه خود را مطرح کردند

دیگر خبرها

  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • دشمن به دنبال کم رنگ کردن ارزش حجاب است
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • خداوند در حادثه صحرای طبس نصرت خود را آشکار کرد
  • موضوع نشاط در برنامه‌های دهه کرامت لحاظ شود