Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد کسری قطعات خودرویی و شائبه دپو در خودروسازی‌ها گفت: تأمین برخی از قطعات از خارج صورت می‌گیرد و برخی خودرو‌ها به‌صورت ناقص در کف کارخانجات مانده، اما شائبه انبار و دپوی خودرو، کاملاً غیرمنطقی است.

رمضانعلی سبحانی‌فر افزود: هر یک از خودروسازان بزرگ کشور، روزانه ۲ هزار خودرو تولید می‌کنند و اگر قرار به دپو باشد، باید هزینه پارکینگ پرداخت شود که این اتهام، غیرمنطقی و نادرست است و قطعاً دستگاه‌های نظارتی نیز اجازه نمی‌دهند که این عمل صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص دلایل گرانی خودرو ادامه داد: از جمله دلایل گرانی خودرو می‌توان به دسترسی سخت به قطعات مورد نیاز وارداتی و دشواری تأمین ارز مورد نیاز و هجوم سیل نقدینگی کشور به سمت خودرو و تلقی خودرو به‌عنوان یک کالای سرمایه‌ای اشاره کرد.

نماینده مردم سبزوار افزود: اثر روانی تحریم‌ها و قیمت تمام‌شده غیرواقعی از دیگر دلایل افزایش قیمت خودرو هستند؛ قیمت تمام‌شده غیرواقعی به‌معنی هزینه‌های سربار برای خودروسازان است که باعث سرشکن شدن این هزینه‌ها به خودرو‌های مصرفی می‌شود و خودروساز برای جبران این هزینه‌ها به تولید خودرو‌های پرمصرف رو می‌آورد تا بتواند زیان‌ها را جبران کند.

سبحانی‌فر در ادامه درخصوص عرضه محصول فولاد مورد نیاز خودروسازان در اتاق عمومی بورس کالا گفت: آن‌چه که در کمیسیون صنایع و معادن در مورد فولاد، پتروشیمی و دیگر محصولاتی که مواد اولیه کارخانجات داخلی هستند تصمیم‌گیری شده، این بود که محصولات در بورس عرضه شود و خریداران در بورس با توجه به میزان مصرف و ظرفیت تولیدی قادر به خرید باشند.

وی افزود: در گذشته دلالان اقدام به خرید از بورس می‌کردند و یا حتی کارخانه‌ها بنابر ظرفیت اسمی اقدام به خرید می‌کردند؛ درصورتی‌که ظرفیت تولید آنان متفاوت بود و مثلا ۳۰ درصد مواد خریداری شده را به تولید تخصیص می‌دادند و ۷۰ درصد را در بازار دلالی به فروش می‌رساندند؛ لذا قرار بر این شد که مواد در بورس صرفاً به کارخانه‌هایی که تولید دارند و این مواد به عنوان مواد اولیه برای آنان استفاده می‌شود، فروخته شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سبحانی فر خودروسازان سایپا ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا

مدیریت پذیرش بورس کالای ایران با صدور ۴۱ اطلاعیه جداگانه از پذیرش های جدید برای عرضه در بازار اصلی و فرعی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس اطلاعیه مدیریت پذیرش بورس کالای ایران، پذیرش کالاها و محصولات یاد شده پس از بررسی مدارک و مستندات در چهارصد و دوازدهمین جلسه کمیته عرضه در 5 اردیبهشت به تصویب رسید.

کالاهای پذیرش شده در بازار اصلی

به این ترتیب پلی اتیلن ترفتالات بطری، شمش فولادی، ورق گرم فولادی، شمش روی، نبشی فولادی، عایق رطوبتی و قیر 11 شرکت به شرح زیر در بازار اصلی پذیرش شد:

. یک هزار و 12 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری (شرکت Reliance Industeries LTD کشور هند که عرضه کننده آن شرکت تولیدی پتپاور آریا است)

. 3 هزار و 36 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری (شرکت Wankai New Materials Co کشور چین که عرضه کننده آن شرکت طیلسان جامه حجاب است)

. 132 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری (شرکت Wankai New Materials Co چین که عرضه کننده آن شرکت طیلسان جامه حجاب است)

. 10 هزار تن شمش فولادی (فولاد کاوه جنوب کیش، عرضه کننده شرکت استیل سورین) و 6 هزار و 500 تن شمش فولادی (شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، عرضه کننده شرکت فولاد آدان)

. 5 هزار تن ورق گرم فولادی (شرکت نورد و لوله اهواز، عرضه کننده شرکت صنایع فولاد مبین سام) و 3 هزار تن ورق گرم فولادی (شرکت نورد و لوله اهواز، عرضه کننده شرکت مبین بازرگان فولاد سپاهان)

. 3 هزار و 600 تن شمش روی (شرکت سپنتا روی، عرضه کننده شرکت کانه آرایی آریا)

. نبشی فولادی (شرکت نورد فولاد سنگانه توس)

. عایق رطوبتی (شرکت کیهان عایق تبریز)

. قیر (شرکت های فرابند مهراد شرق، عایق روان مهرداد، پالایش نفت مهر پارسیان و پترو قیر آژند کیاسر)

 

کالاهای پذیرش شده در بازار فرعی

همچنین محصولات متعلق به 7 شرکت به شرح زیر در بازار فرعی پذیرش شد:

. 500 تن ضایعات برنجی و 10 هزار تن ضایعات فولادی (شرکت پالایش نفت آبادان)

. 12 هزار تن ضایعات فولادی (شرکت فولاد کاوه اروند)

. 15 هزار عدد صندوق چوبی، 100 هزار عدد اقلام الکترونیکی خودرو، 100 تن اقلام پلیمری خودرو، 10 میلیون عدد اقلام تکمیلی خودرو، 50 هزار عدد اقلام چرخ خودرو، 200 تن اقلام فلزی خودرو، 65 هزار عدد ضایعات باطری، 150 تن ضایعات پلاستیکی، 2 هزار تن ضایعات چوبی، 120 تن ضایعات شیشه، 4 هزار تن ضایعات کارتن، 2 میلیون عدد ضایعات مونتاژی خودرو، 30 هزار حلقه لاستیک ضایعاتی (شرکت ایران خودرو)

. 6 هزار تن ضایعات فولادی، یک هزار تن ضایعات آلومینیومی، 400 تن ضایعات پلیمری، 80 تن لاستیک ضایعاتی، 3 میلیون عدد ضایعات مونتاژی خودرو (شرکت طراحی مهندسی و تأمین قطعات ایران خودرو)

. 50 هزار عدد اقلام الکترونیکی خودرو، 750 هزار عدد اقلام تکمیلی خودرو و 100 هزار عدد اقلام پلیمری خودرو (شرکت ایران خودرو خراسان)

. 23 هزار تن ضایعات نرمه گندله به (شرکت مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق)

. 4 هزار تن تسمه و نوار برنجی و 4 هزار تن ورق برنجی (شرکت صنایع مس شهید باهنر)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حریق انبار قطعات خودرو در کرج
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!