Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور گفت: مشتاقان (حدود ۳۰۰ هزار نفر)، با ۷ هزار و ۴۵۰ اتوبوس مجهز به ناوگان کنترلی، به تهران منتقل می‌شوند و ۳ هزار و ۲۱۲ نیروهای پلیس راهور در قالب هزار و ۶۰۰ تیم عملیاتی مسئول اسکورت این اتوبوسها را برعهده دارند. ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۲ اجتماعی پلیس حوادث نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار سید کمال هادیان‌فر صبح امروز در نشست خبری تشریح تصادفات روی داده در دو ماه اخیر (فروردین و اردیبهشت 98) اظهار کرد: از پنجم فروردین شرایط جوی ناپایداری به وجود آمد، علیرغم اقدامات گسترده، یکی از بحثهای جدی، موضوع واژگونی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور ادامه داد: در ایام پیک سفرهای نوروزی، واژگونی به 49 درصد افزایش پیدا کرد، علیرغم سیل و تخریب 14 هزار کیلومتر از جاده‌ها، در مجموع 17.6 درصد کاهش جان‌باختگان در این ایام داشتیم، در مجموع در فروردین ماه 11.6 درصد کاهش جان‌باخته حوادث ترافیکی روی داد.

وی تصریح کرد: در دو ماه اخیر با 389 نفر کاهش جان‌باخته در حوادث رانندگی مواجه بودیم، در دو ماه اخیر نزدیک به دو هزار نفر کاهش در مصدومان سوانح رانندگی (معادل سه درصد) داشتیم، 82 درصد از علل تصادفات به سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی برمی‌گردد.

هادیان‌فر افزود: 64 درصد از تصادفات در حریم شهرها (30 کیلومتری شهرها) به وقوع می‌پیوندد.

رئیس پلیس راهور درباره تمهیدات پلیس راهور برای سی‌امین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) نیز خاطرنشان کرد: زائران حرم مطهر از نقاط مختلف کشور به تهران مشرف می‌شوند که دو طرح را در این رابطه ابلاغ کردیم.

وی ادامه داد: طرح ترافیک سی‌امین بزرگداشت ارتحال حضرت امام (ره) با به‌کارگیری 27 هزار و 409 نیرو در قالب 5 هزار و 795 تیم خودرویی، موتوری و پیاده با جدیت تمام اجرا می‌شود همچنین به راهور تهران هزار و 100 نفر در تقویت نیروی راهور، به انجام ماموریت می‌پردازند.

هادیان‌فر تصریح کرد: مشتاقان (حدود 300 هزار نفر)، با 7 هزار و 450 اتوبوس مجهز به ناوگان کنترلی به تهران منتقل می‌شوند و 3 هزار و 212 نیروهای پلیس راهور در قالب هزار و 600 تیم عملیاتی مسئول اسکورت این اتوبوسها را برعهده دارند.

رئیس پلیس راهور افزود: پلیس راهور تهران بزرگ نیز با به‌کارگیری 500 تیم پاس پیاده، 600 تیم خودرویی این مسئولیت را انجام می‌دهند، پوشش هوایی توسط پلیس راهور انجام می‌شود و 52 تیم پلیس راهور در قالب تیمهای محسوس و نامحسوس به این ماموریت نظارت می‌کنند.

وی با اشاره به آمادگی پلیس راهور برای طرح ترافیکی نماز عیدسعید فطر، گفت: با 17 هزار و 909 نیرو در قالب 3 هزار 395 تیم خودرویی، موتوری و پاس پیاده پوشش ترافیکی این مراسم را برعهده دارند همچنین 350 تیم خودرویی و 150 موتوری محدوده برگزاری نماز عید فطر را در تهران پوشش می‌دهند.

رئیس پلیس راهور متذکر شد: در این ایام با استعداد 10 هزار نیرو، راه‌های کشور مخصوصاً راه‌های منتهی به محورهای شمالی و جنوبی تحت پوشش قرار می‌گیرد.

وی از انسداد مسیر قم به تهران از پل فرودگاه امام از ساعت 13 تا 24 روز سه‌شنبه خبر داد و متذکر شد: مسیر تهران به قم کماکان در این بازه زمانی باز است.

هادیان‌فر با اشاره به برخورد جدی پلیس با تخلفات حادثه‌ساز، یادآور شد: زائران می‌توانند تخلفات حادثه‌ساز رانندگان را به سامانه پلیسی نصب شده بر روی شیشه‌های اتوبوسها پیامک کنند.

تهران| اعلام ممنوعیت و محدودیتهای تردد وسایل‌نقلیه در اطراف حرم امام خمینی (ره)طراحی و تکمیل "اپلیکیشن راهنمای زائران روح‌الله" همزمان با سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

انتهای پیام/

 

R1370/P/S2,21,1392,1416/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

تین نیوز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه ریزی برای بهره گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت ها و ارائه خدمات یکی از اولویت های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه ریزی های لازم انجام است.

موسوی پور با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین های پلاک خوان است که این دوربین ها کار خود را انجام می دهند و براساس برنامه ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می کنند. نوع دیگر اما دوربین های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی پور با بیان اینکه این دوربین های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی این دوربین ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین های نظارت تصویری می توانیم سامانه ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت های پلیس راهور نیز نصب می شود و در فاز اول این دوربین ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • اعزام ۲۵۰۰ لرستانی به مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره)
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • تصادف خودرو سوخت‌بر در خراسان جنوبی ۲ کشته داشت
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • شوتی سواران در برخورد با اتوبوس جان باختند
  • 2 کشته بر اثر برخورد خودروی شوتی با اتوبوس در محور نهبندان-زاهدان 
  • تصادف بامداد امروز در محور نهبندان-زاهدان ۲ کشته بر جای گذاشت
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید