Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازقم؛آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه شامگاه شنبه در مراسم ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی که با حضور خانواده‌های شهدای مدافع حرم در بیت این مفسر قرآن کریم برگزار شد گفت: انسان لحظه‌های مهمی در زندگی خود دارد که مرحله نخست تولد و ادامه حیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دومین مرحله زندگی لبیک به دعوت الهی و مرحله سوم روزی است که انسان در پیشگاه الهی مبعوث می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مرگ به دو قسمت خوب و بد تقسیم می‌شود که مرگ خوب شهادت و در حال عبادت است، اگر انسان در حال گناه و کفر بمیرد مرگ بد است و بهترین مرگ شهادت با رضایت معصومین (ع) است.

وی با تاکید بر اینکه اگر زندگی‌مان رنگ الهی بگیرد و جنگ و صلح‌مان برای خدا باشد عاقبت به‌خیر می‌شویم، بیان کرد: بهترین انتخاب آن انتخابی است که در مسیر اهل بیت (ع) و رضای الهی باشد و زیباترین انتخاب در زندگی شهدا است، اگر زندگی‌مان رنگ الهی بگیرد و جنگ و صلح مان برای خدا باشد عاقبت به‌خیر می‌شویم.

حسینی بوشهری با بیان اینکه دشمن امروز به فلاکت افتاده است، عنوان کرد: داعش قصد داشت عراق و سوریه را بگیرد و سپس به ایران حمله کند که این نقشه با حمایت آمریکا دنبال شد و آمریکا به حمایت از این گروهک تروریستی پرداخت، ولی با رشادت مدافعان حرم شکست خورد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: امروز دشمنان به دنبال معامله قرن هستند و ملت‌های محور مقاومت این معامله را شکست می‌دهند.

مرتضی نجفی قدسی در این مراسم گفت: بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان کشور حاوی نکات بسیار مهمی است که همه ما باید از آن رهنمون بگیریم.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه باید سعی کنیم عاقبت به‌خیر شده و مرگ‌مان مورد رضایت الهی خداوند قرار بگیرد عنوان کرد: شهدای مدافع حرم افغانستانی و پاکستانی برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) به سوریه رفتند که این شهدا عاشق اهل بیت (ع) بودند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه تصریح کرد: شهدای مدافع حرم بهترین انتخاب را در زندگی خود انجام دادند، انتخاب دین و زندگی و منزل انتخاب است و گاهی انتخاب‌ها دنیاطلبانه و منفعت طلبانه است.

امام جمعه قم بیان کرد: افرادی بودند که درباره غدیر و سقفیه شعر گفتند که این افراد انتخاب‌شان دنیاگرایانه بود و یک سری انتخاب‌ها از ترس است، برخی دیگر از انتخاب‌ها از روی تعصب و قومی‌گرایی است.

حسینی بوشهری گفت: یکی از انتخاب‌ها بر اثر جوزدگی انجام می‌شود و شخص هنگاهی که به حرم می‌رود یک نوع پوشش دارد و هنگامی که به جای دیگر می‌رود پوشش دیگر دارد.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه با توجه به سخنان رهبری دولت جوان و حزب الله نیاز آینده کشورما است ادامه داد: درد‌ها و مصیبت‌ها و به هم ریختگی اقتصادی امروز در کشور ما به این دلیل است که مدیران ما آن گونه که باید حزب اللهی نیستند.

نجفی قدسی با بیان اینکه جوان حزب اللهی متعهد مورد تاکید رهبری است بیان کرد: اگر چهره‌های پاکی مانند حججی‌ها دولتمردان ما باشند مشکلات کشور برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: در یک برهه‌ای در ابتدای انقلاب اینگونه افراد انقلابی و متعهد در راس امور بودند، اما پس از آن این قضیه کم رنگ شد و گاهی شاهد بودیم که افرادی جزو کارگزاران نظام شدند که سنخیتی با انقلاب و نظام اسلامی ما نداشته و ندارند که وضعیت نابسامان اقتصادی و سیاسی امروز ما هم ناشی از چنین کارگزارانی است.

نجفی قدسی گفت: رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان بر این نکته تاکید داشتند که مشکلی در ساختار و قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی نیست و مشکل را از سوی کارگزار‌ها می‌بینند و این کارگزاران هستند که کوتاهی دارند، سلایق گوناگون دارند ناتوانی‌هایی دارند، کمبود‌هایی دارند و نتیجه این می‌شود که گاهی در حرکت اشتباه می‌کنیم.

انتهای پیام/ح

شهدای مدافع حرم بهترین انتخاب را در زندگی خود انجام دادند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراجع تقلید سخن بزرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۳۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس در یادداشتی به مناسبت هفته سلامت، وجوه مهم سلامت را برشمرد و بر نقش خانواده در سلامت افراد تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت هفته سلامت نوشت:‌« یکی از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی، «سلامت» است. چه، با برخورداری از تراز بالای صحت و سلامت است که می‌توان برای تحقق اهداف ریز و درشت زندگی و بیشینه‌سازی شادابی و موفقیت، گام فراسو نهاد و جهد و جد روزافزون کرد. لیکن، نباید از یاد برد که قلمرو و حیطه سلامت هرگز در سطح «سلامت جسم» محدود نمی‌ماند بلکه حیطه‌های پر اهمیت دیگری را نیز در بر می‌گیرد که از آن میان سه حیطه دیگر سلامت، یعنی «سلامت روان»، «سلامت اخلاق» و «سلامت اجتماعی» در خور توجه فزون‌تری هستند. نیازی به یادآوری نیست که این چهار حیطه سلامت پیوند وثیق و جدایی ناپذیری با یکدیگر دارند و لاجرم زوال یا نقصان هریک قادر است آن سه دیگر را دستخوش کژکارکردی کند.

 چنانچه از حیث یادآوری و بیش و کم از منظر امروزین بخواهیم تعریفی بس مختصر از این چهار حیطه سلامت به دست دهیم چنین می‌توان گفت که جسم آنگاه سالم است که بتوان بی‌هیچ محدودیتی از همه ظرفیت و توان آن برای «نیکو زیستن» بهره جست، روان نیز زمانی در سلامت است که نه تنها در دام هیچ «تعارض» آشفته‌ساز و نشانگان ملال انگیز و تنیدگی آشوبناکی گرفتار نشده باشد بلکه لبریز سُرور و وجد و خرسندی و پیوسته در تعالی و پویایی باشد. به همین قیاس سلامت اخلاقی نیز به حالتی اطلاق می‌شود که ذهن و ضمیر فرد عاری از «احساس گناه» باشد؛ آشکار است که لازمه فراچنگ زدن چنین خلق و حالتی آن است که فرد در کنش و منش و بینش خود، «فضایل اخلاقی» نظیر صداقت، عدالت، اصالت، امانت و جزو آن را فرو نگذارد و برای بیشینه‌سازی آن‌ها پیوسته بکوشد. سرانجام، مراد از «سلامت اجتماعی» آلوده نشدن به آسیب‌های مختلف از یک سو و داشتن ارتباط و تعامل «شفابخش» با جمع و جامعه از دیگر سو است.

 ناگفته پیداست که یک دوجین عامل را می‌توان نشان کرد و نشان داد که بر هر یک از این چهار حیطه سترگ سلامت تاثیر می‌گذارند. اما، تردیدی نمی‌توان کرد که در این میان سهم و نقش خانواده برجسته‌تر است. چون همانگونه که می دانیم در خانواده است که «اندیشه» شکل می‌گیرد، «شخصیت» فرا می‌بالد، «منش» نضج می‌یابد، «نگرش به خویشتن» پایه‌ریزی می شود و «نحوه رفتار» در برابر پدیده‌ها و در شرایط مختلف، سمت و سو داده می‌شود.

 حال این پرسش در برابر ما عرض اندام می‌کند که کدام خانواده قادر است تراز و میزان هر یک از چهار نوع سلامت را ارتقا دهد و مانع از فروشدن در «بیماری» و نقصان سلامت شود؟ در پاسخ به این پرسش می‌توان انبوهی شاخص و ملاک را برای « خانواده سلامت محور» و «سالم پرور» فهرست کرد. لیکن به باور من از آن میان شاخص های زیر اهمیت بیشتری دارند:

۱.سبک زندگی برخوردار از تحرک بهینه (۶۰ دقیقه در روز)، بهداشت مطلوب، چک آپ دوره ای، تفریح به موقع و تغذیه مناسب. چنین سبکی نه تنها به سلامت جسم یاری می‌رساند بلکه سلامت ذهن و روان را نیز مضاعف می‌کند.

۲.پیروی از الگوی گفت‌وگوی سازنده برای از میان راندن تعارضات ناگزیر زندگی. در چنین خانواده‌ای کمتر مشاجره و منازعه و مجادله دیده می‌شود. چه، اینگونه خانواده‌ها زبان و کلام را در جهت «مفاهمه» و مصالحه بکار می‌گیرند و با گفت و شنود به موقع مانع از سایه انداختن تعارضات و مسائل حل نشده بر ساحت جان و روان می‌شوند.

۳.افزایش مستمر ذخیره شناختی. در خانواده سلامت محور مطالعه و یادگیری رفتاری رایج و مستمر است و لاجرم اعضای اینگونه خانواده‌ها پیوسته دانایی خود را افزایش می‌دهند و اندیشه خود را زیبا و غنی می‌سازند. آنان همچنین می‌کوشند تا «دانش» خود را به «خِرد» تبدیل سازند و آن را در کنش و عمل خود بکار بندند. ناگفته پیداست که پیامد دانایی، خردمندی و «اندیشه زیبا» خوشامدگویی مستمر به زیبایی‌های بیکران زندگی و شادابی و شورمندی جسم و روان است.

۴.فضیلت‌مند زیستن. در خانواده سالم پرور و سلامت محور به فضائل اخلاقی نه تنها در «گفتار» بلکه در «کردار» ارج نهاده می‌شود. به همین سبب اینگونه خانواده‌ها اغلب با خود و دیگران «در صلح» و آرامش هستند.

۴.برخورداری از روابط و پیوندهای اجتماعی خرسند ساز. چنین پیوندی نوعی «حمایت اجتماعی» است که همچون «سپری نیرومند» از اعضای خانواده در برابر سختی‌ها و رنج های ناگزیر زندگی حفاظت می‌کند. یادمان باشد که در جهان بودن یعنی با دیگران بودن.

 خلاصه آنکه، خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد و لاجرم احساس خوشبختی و بهروزی و شادابی آن پیوسته در حال افزایش است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • عقب‌نشینی تیپ «ناحال» و دور تازه شکست‌های اسرائیل در غزه
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد
  • عقب‌نشینی تیپ «ناحال» و دور تازه شکست‌های اسرائیل در غزه
  • روشن: بازی با تراکتور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد
  • لیورپول با آرنه اسلوت قمار می‌کند؛ آن‌ها به برنده‌ای مثل توماس توخل نیاز دارند
  • کتاب کامبوزیا خط مقاومت در ایران را نشان می‌دهد
  • سردار اشتری: شهید حجازی از بازوان اصلی محور مقاومت بود
  • مقاومت در برابر عوامل بازدارنده از کمال،لازمه انتخاب راه صحیح است
  • توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی