Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

افشین حبیب‌زاده صبح امروز در یکصد و چهل و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری گفت: بر اساس بررسی میدانی، برخی از واحدهای تابعه شهرداری تهران در راستای عرضه مواد غذایی و کالا مبادرت به جانمایی، نصب و بهره‌برداری از کیوسک‌ها و باجه‌هایی با ابعاد نامتعارف در سطح پارک‌ها، مجاورت پیاده‌روها و معابر عمومی کرده‌اند که بعضا این فرایند بدون هماهنگی و اخذ مجوزهای لازم صورت گرفته و استقرار آنها باعث بروز مشکلات متعدد به لحاظ منظر شهری و ایجاد سد معبر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این در حالی است که به استناد تبصره یک بند 2 ماده 55 قانون شهرداری‌ها و مصوبه شماره 2513/298/160 شورای اسلامی شهر تهران برای ساماندهی دکاکین (کیوسک‌ها) در شهر تهران، واگذاری هرگونه کیوسک یا کانکس به افراد اعم از حقیقی و حقوقی در سطح معابر و اماکن عمومی ممنوع و طی دستورالعمل‌های صادره مکررا به جلوگیری از انجام اقدامات این چنینی تاکید شده است.
وی تاکید کرد: اگر روند واگذاری کیوسک‌ها ادامه پیدا کند قطعا به بی‌نظمی در سطح شهر دامن خواهد زد و موجب افزایش آن خواهد شد.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

«عباس خسروانی» بیان کرد: سیاست شورای ششم، جلوگیری از قطع درختان و حفظ آن است، البته مواردی وجود دارد که در قانون نیز پیش‌بینی شده و اگر درخواستی مبنی بر قطع درختی وجود داشته باشد، موضوع در کمیسیون ماده ۷ شهرداری که متشکل از قاضی دادگستری،۲ نماینده از شورای اسلامی شهر و ۲ نماینده از شهرداری است، مورد بررسی قرار می‌گیرد و رای صادر می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت قانونگذار برای حفظ فضای سبز در محدوده و حریم شهرها، تاکید کرد: برای حفظ و گسترش فضای سبز و جلوگیری از قطع بی‌رویه درختان، قطع هرنوع درخت یا نابود کردن آن به هر طریق در معابر، میادین، بزرگراه‌ها، پارک‌ها، بوستان‌ها و باغات در محدوده و حریم شهر‌ها بدون اجازه کمیسیون ماده ۷ و رعایت ضوابط مربوطه ممنوع است.

این عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: شهروندان می‌توانند موارد تخلف را به سامانه ۱۳۷ اطلاع رسانی کنند یا به سازمان فضای سبز شهرداری مراجعه و از قانونی بودن یا نبودن آن کسب اطلاع کنند.

خسروانی در خصوص قطع برخی درختان خشک شده معابر اراک، تصریح کرد: درختان خشک شده مورد بررسی قرار می‌گیرند و بعد از بررسی علل خشک شدن با مجوز کمیسیون ماده ۷ شهرداری اقدام به قطع آن می‌شود که شهرداری موظف است بلافاصله درخت جدید را جایگزین کند.

وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی جرایم قطع درخت طبق مصوبه این شورا، بیان کرد: نگاه به جرایم قطع درختان بازدارندگی است و به هیچ‌وجه نگاه درآمدی وجود ندارد.

سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک عنوان کرد: آموزش‌های شهروندی در کنار جریمه باید لحاظ و قانون نیز باید به صورت کامل اجرا شود و در کنار این موارد باید از ظرفیت رسانه هم برای اطلاع رسانی عمومی استفاده شود.

اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۵۸۰ هزار نفر ساکن است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • تدوین شناسنامه برای باغ‌های شهر قم
  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • آب گرفتگی معابر عمومی در روستای منصوریه دستگردان 
  • بررسی مسائل و وضعیت فاضلاب معابر شهر سلماس
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است