Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@19:21:11 GMT

زنگنه بارها استعفایش را به روحانی اعلام کرده است!

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۴۴۰۰

زنگنه بارها استعفایش را به روحانی اعلام کرده است!

به گزارش جهان نيوز، سیدمحمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای زنگنه به عنوان برند کابینه آقای روحانی و کسی که می‌توانست در حل مشکلات اقتصادی یکی از خوب‌های کابینه باشد اما عملکرد ضعیفی داشته است. 
  وی افزود: زنگنه علی‌رغم تمام وعده‌هایی که داده بود که می‌تواند تحریم‌ها را دور بزند و مشکلات فروش نفت را حل کند اما در حال حاضر به جایی رسیده که خودش، بخشی از مشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد: شنیده‌ها حاکی است که آقای زنگنه بارها شفاهی و کتبی استعفا داده و به آقای رئیس جمهور هم اعلام کرده است. 

وی گفت: زنگنه در وزارت نفت نتوانسته کار خاصی انجام دهد این در حالی است که همراهی بسیار زیادی از سوی مجلس با توجه به هم‌راستا بودن تعداد زیادی از نمایندگان با وی وجود داشته است. 

ابطحی گفت: زنگنه بارها در مجلس که صوت آن موجود است گفته بود اگر اختیارات بیشتری داشتیم فلان کرده و فلان می‌کردم ولی وقتی با انتقاد نمایندگان مواجه شده و حتی خواهان استیضاح آقای زنگنه بودند امضاهای استیضاح پس گرفته شد تا زمینه اجرای وعده‌های زنگنه اجرایی شود. 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس گفت: نمی‌خواهم آقای زنگنه را متهم کنم که وی در پازل دشمن بازی می‌کند اما وی با حساب‌های دو دوتا چهارتایی که داشت و حتی باشگاه نفت و نیرو به او خط می‌داد اما وزیر نفت دولت آقای روحانی به نتیجه نرسید. 

وی گفت : متاسفانه اطرافیان آقای زنگنه اخیرا عنوان کرده‌اند بابک زنجانی هدایت و مدیریت استیضاح آقای زنگنه را برعهده دارد در حالی که این حرف خنده‌دار بوده و پذیرفتنی نیست ضمن اینکه وقتی کسی بگوید بابک زنجانی که هم اکنون در زندان است به نمایندگان مجلس خط‌دهی کرده و آنها را مجاب به استیضاح آقای زنگنه می‌کند اتهام بزرگی به مجلس است. 

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به شکایت زنگنه وزیر نفت از ۲ نماینده مجلس گفت: شکایت آقای زنگنه علیه آقای خادمی و ابوترابی تازگی ندارد این در حالی است که آقای ابوترابی درباره وجود دستگاه‌های کارت‌خوان در دفتر آقای زنگنه مصاحبه کردند و حتی وزارت اطلاعات هم این موضوع را تایید کرده است. ضمن اینکه آقای خادمی هم مباحثی را درباره توتال و کرسنت مطرح کرده است که این موضوع هم تا حدود بسیار زیادی تایید شده و اسناد آن وجود دارد. 

ابطحی گفت: اینکه آقای زنگنه از نمایندگان مجلس شکایت کند به هیچ وجه مهم نیست اما اتهامی که اطرافیان آقای زنگنه به نمایندگان مجلس وارد کرده‌اند مبنی بر اینکه آنها از بابک زنجانی برای استیضاح وزیر نفت خط می‌گیرند بسیار خنده‌دار است. 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد:‌ زنگنه در استراتژی خود درباره نفت و گاز ایران شکست خورده است و معتقدم در حال حاضر افراد توانمندی در حوزه نفت وجود دارند که بتوانند سیاست‌های دیگری را در برابر سیاست‌های جنگی و اقتصادی آمریکا در پیش بگیرند. 

وی اظهار داشت: آقای زنگنه با سوءعملکرد خود فرصت‌سوزی کرده و حتی در نامه انتقادی 80 نماینده مجلس به سران قوا این موضوع به صراحت وجود دارد که اسناد و مدارک لازم در این خصوص موجود است. 

ابطحی اظهار داشت: در شرایط فعلی که ماحصل تحمیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران است باید بتوانیم تحریم‌ها را تبدیل به فرصت کنیم نه اینکه عکس این موضوع اتفاق بیفتد. 

وی اظهار داشت:‌ آقای زنگنه در دوران فعالیت خود در دوران روحانی عملکرد بسیار بدی داشت و قراردادهای نفت و گاز ایران را با کشورهای همسایه و بازارهای سنتی از بین برد. 

ابطحی گفت: آقای زنگنه که از ابتدای انقلاب در پست‌های مختلف حضور داشته ‌خسته است و نیاز به استراحت دارد و این توصیه دوستانه من به او است که باید خودش از مسئولیتش کنار برود و بهتر است قبل از اینکه روحانی این کار را انجام دهد این کنار رفتن محقق شود. 

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس گفت: زنگنه تا آخر دولت دوازدهم در پست وزیر نفت دوام نخواهد آورد. 
به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان گرامی با ثبت سوژه‌ای در بخش «فارس من» با عنوان «زنگنه اهتمام لازم را برای عبور ایران از تحریم‌های ظالمانه ندارد» خواستار پیگیری این موضوع شدند. 

منبع: فارس کپی متن خبر برچسب ها: بیژن زنگنه استعفا حسن روحانی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: بیژن زنگنه استعفا حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۴۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • این نماینده مجلس شهید شد +تصاویر