Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست کمیته برآورد، تعیین خسارت و تخصیص منابع قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده به منظور بررسی درخواست استاندار خوزستان مبنی بر پیشنهاد احداث کانال سیل‌بر در چند نقطه از استان با حضور نجار جانشین قرارگاه، ناصریان دبیر کمیته و شریعتی استاندار خوزستان برگزار شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان اسماعیل نجار جانشین در قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: در این نشست ضمن ارزیابی آخرین وضعیت استان، نحوه تامین اعتبارات مورد نیاز مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چ. رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: در این جلسه مقرر شد ظرف مدت ده روز کاری اقدامات لازم با هماهنگی وزارت نیرو و سازمان برنامه بودجه درخصوص بررسی و اعلام منابع قانونی انجام شود.

نجار همچنین در نشست دیگری با دبیران کمیته‌های برآورد، تعیین خسارت و تخصیص منابع و بازسازی و نوسازی قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده به همراه معاونین و نمایندگان وزارت راه وشهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و امور دارایی راهکار‌های بررسی دقیق و برآورد خسارات ناشی از سیل به بخش راه و شهرسازی را بررسی کرد.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده درباره این نشست اظهار داشت: مقرر شد وزارت راه و شهرسازی ظرف یک هفته اطلاعات لازم در خصوص میزان خسارات وارده ناشی از سیل را در سامانه جامع امداد و نجات دولت (سجاد) ثبت کند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه مبنای پرداخت خسارتها، نقشه‌های تهیه شده توسط پژوهشگاه فضایی کشور است گفت: از دیگر مصوبات این نشست ارائه چارچوب داده‌های مورد نیاز توسط سازمان برنامه و بودجه به وزارت کشور بود.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه هرگونه پرداخت خسارت سیل، منوط به ثبت اطلاعات در سامانه سجاد است اضافه کرد: در این حوزه اطلاعات بخش‌های خسارت دیده که توسط تمام دستگاه‌های ذی ربط ازجمله بنیاد مسکن، آبفا، توانیر و دیگر مجموعه‌ها تهیه می‌شود را با جزییات وارد سامانه می‌کنیم تا دقیقا مشخص شود که به چه قسمت‌هایی خسارت وارد شده است و براساس این اطلاعات و جمع‌بندی آن‌ها بتوانیم میزان خسارات را مشخص کنیم.

نجار گفت: تمام تلاشمان بر این است که اطلاعات مکان محور باشد یعنی بتوانیم روی نقشه با عکس‌های هوایی آن مناطق را مشخص کنیم تا دقت برآورد خسارت بالا رود.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده ادامه داد: بعد از این که خسارات با دقت مشخص شد، حوزه بعدی تخصیص منابع و پرداخت خسارت است که این پرداخت بر اساس دستورالعمل‌های مصوب صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدیریت بحران نشست خوزستان سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان