Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی سامانی بازار مسکن و گرانی سرسام آور فروش، رهن و اجاره مشکلات متعددی را برای مردم استان بویژه شهر خرم آباد به وجود آورده است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ مسکن به عنوان یکی از مهم ترین نیازهای اولیه، این روزها ابزاری در دست دلالان شده و بسیاری از مردم را با مشکل مسکن مواجه کرده است.

 

افزایش قیمت در بازار مسکن از هیچ اصول اقتصادی و منطقی تبعیت نمی کند، ودلالان و سایت های پر مخاطب اینترنتی در بازار مسکن موج ایجاد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فعالیت دلالان و سایت های اینترنتی، در واقع بازار سیاهی در عرصه مسکن در استان لرستان بویژه شهر خرم آباد به راه انداخته و مردم را به ستوه آورده است.

 

دلالان خریداران و فروشندگان مسکن شده اند و برخی از محلات شهر را چون قطعه ای از بهشت به شمار آورده و با قیمت غیر واقعی عرضه می کنند.

 

این سیاست برخی املاکی ها  و دلالان باعث شده است، جیب برخی سودجویان فربه تر و قدرت خرید مردم معمولی کمتر و کمتر شود و  در این بازار نا بسامان هر ساعت جمعیتی بر جماعت نیازمندان و فقرای جامعه افزوده شود.

 

اجاره بهای منزل و آپارتمان در شهر خرم آباد هر روز بالاتر میرود و مردم برای اجاره خانه به حاشیه شهر ها پناهنده می شوند و برای گذران زندگی خود با مشکلات متعددی مواجه هستند.

 

اجاره آپارتمان در قطعه های بهشتی شهر ( به ظن فعالان عرصه املاک) به نرخ بهترین شهرها و منازل اروپایی محاسبه می شود و در این برخی خود را به آب و آتش می زنند و تا در این کلبه های بهشتی مستقر شوند.

 

دلالان این روزها سونامی عجیب در بازار مسکن به راه انداخته اند وبه دلیل نبود کمترین نظارت اصولی بر بازار مسکن و فعالایت دلالان در این بین هرساعت فشار بر مردم بیشتر بیشتر می شود.

 

سایت های اینترنتی پربیننده در فضای مجازی نیز مزید بر علت شده و در این سایت ها قیمت های گزاف برای انواع ملک ارائه می شود و بهانه ای برای دلالان که بتوانند بیشتر خون را مردم مکیده و جیب خود را پر تر کنند.

 

این در حالی است که مهم ترین علت شکل گیری سایت های اینترنتی خرید و فروش در دنیا، حذف واسطه و کاهش قیمت تمام شده کالا، خدمات و در نهایت معاملات است، اما در کشور ما و استان لرستان این سایت ها به ابزاری برای گرانفروشی و تعریف قیمت های غیر واقعی شده است.

 

بی شک مردم قدرت خرید این چنین قیمت هایی را نداشته و تنها دلالان هستند که ملکی را با قیمت بالا تهیه و با قیمت بالاتر در همین سایت ها عرضه می کنند.

 

حدود دو ماه اخیر برای تهیه این گزارش بر قیمت های ارائه شده در بازار های اینترنتی نظارت شده است و ملکی در عرض چند هفته با قیمت تساعدی بالغ بر 200 تا 500 میلیون تومان ارائه می شود.

 

این سایت های اینترنتی پرمخاطب برای ارائه کالا و خدمات، به محلی برای جولان دلالان تبدیل شده به طوری که با قیمت گذاری های صوری در این سایت ها، باعث ایجاد موج گرانی در برخی از بازارها به ویژه بازار مسکن و خودرو شده اند.

 

طبق گزارش های رسمی وزارت راه و شهرسازی، بازار مسکن در طول یک سال گذشته افزایش قیمت 104 درصدی داشته و در برخی از مناطق  افزایش قیمت ها فراتر از 100 درصد بوده است.

 

اعمال نظارت جدی بر امکلاک سطح شهر و همچنین مدیریت سایت های اینترنتی فروش کالا و خدمات  باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی روز قدس روز قدس خبرگزاری شبستان استان بوشهر فلسطین ماه رمضان روز جهانی قدس دهه کرامت مراسم شب قدر بازار مسکن بازار سیاه دلالان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۶۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!

به گزارش «تابناک»، محمدجواد آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود با اشاره به هشدار برخی مسئولان برای مسدودسازی فعالیت دیوار و شیپور در صورت عدم همکاری برای مقابله با قیمت سازی‌ها نوشت:

برخی سوداگران با قیمت سازی جعلی در سکوهایی چون دیوار و شیپور، نسبت به ایجاد التهاب در بازار مسکن اقدام می کنند. این گزاره ای است که چند مدتی است در مصاحبه های متولیان سیاستگذاری مسکن و شهرسازی ایران به دفعات شنیده شده است.

آیا این گزاره صحت دارد؟ پاسخ احتمالا مثبت است اما با همان احتمال می شود گفت که این پدیده فراگیر نیست و بیشتر منطقه ای است.

اما راه حلی که سیاستگذار مسکن و شهرسازی ارائه میکند، عمدتا «کلنگی» است. بستن سکوها در صورت عدم همکاری، همکاری چیست؟ تخریب بازار به دست خود صاحبان سکو! یا فشار نابجا بر پلیس برای شناسایی عوامل سوداگری و دستگیری آنها و یافتن سلطان سوداگری مسکن!  و در نهایت افزایش اصطکاک مردم با حکومت.

در این شرایط تناقض آلود چه باید کرد؟

دخالت کلنگی سیاستگذار با شعار حمایت از مردم و تعطیلی سکو؟ خب صاحبان سکو و فعالان تجاری در آن، مگر از مردم نیستند؟

شاید راه حل نگاهی به نحوه مدیریت در سایر بازارها باشد. در بازارهای مالی، این پیشامدها با ایجاد و نمایش مفهوم «عمق بازار» در کنار قیمت پیشنهادی، کنترل می شود. عمق بازار به ترید کننده درک بهتری از میزان عرضه و تقاضا در بازار مربوطه را می‌دهد.

سیاستگذار سازنده، بجای تخریب کلنگی پلتفرم‌ها، با استفاده از داده های ناشناس شده سامانه معاملات مسکن، متوسط نرخ هر متر مربع مسکن معامله شده در هر کوچه و معبر را با استفاده از زیرساخت سامانه GNAF در وزارت ارتباطات، شفاف سازی میکند و با ترکیب این اطلاعات با قیمت سازی برخی سوداگران در این سکوها، آنها را افشا میکند و به خریداران یا مستاجران درباره ساختگی بودن قیمتها هشدار می دهد. البته مراقب است تا با دست کاری نکردن قیمتها توسط خودش، اعتماد مردم را هم از بین نبرد.

طبیعی است که سیاستگذاری سازنده، نیازمند کار و تلاش مضاعف است اما در سیاستگذاری کلنگی، همان مصاحبه و دستور دادن و تظاهر به حمایت از حقوق مردم کفایت میکند.

بسازیم، کلنگ نباشیم!

دیگر خبرها

  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول