Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@00:21:21 GMT

مترو تهران ۱۴ خرداد رایگان است/ سرویس دهی اتوبوسرانی

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۶۷۷۰

مترو تهران ۱۴ خرداد رایگان است/ سرویس دهی اتوبوسرانی

به گزارش خبرگزاری مهر، فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران، با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب اسلامی، گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و زائران، فاصله حرکت قطارهای خط یک مترو تهران در آن روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از ۷ دقیقه به ۴ دقیقه و فاصله حرکت قطارها در خط دو از ۷ به ۶ دقیقه، خط سه از ۱۲ به ۱۰ دقیقه و در خط چهار از ۸ به ۶ دقیقه کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت بهره برداری مترو تهران از شامگاه روز ۱۳ خردادماه خدمات رسانی ویژه به منظور جابجایی زائران و شرکت کنندگان در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) را آغاز می‌کند و در این راستا سرویس‌دهی شبانه حرم تا حرم از ایستگاه شهر ری تا ایستگاه حرم مطهر امام خمینی (ره) با فاصله حرکت هر ۳۰ دقیقه یک قطار از ساعت ۲۳ تا ۶ صبح اجرا خواهد شد.

نوبخت تصریح کرد: خط فرودگاه امام (ره) نیز در آن روز به دلیل برگزاری مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران سرویس دهی نخواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سی امین مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی در عصر روز ۱۴ خرداد ماه برگزار می‌شود، ساعت فعالیت خط یک مترو تهران تا پایان انتقال همه شرکت‌کنندگان در مراسم، تداوم خواهد داشت و در صورت نیاز نسبت به اعزام قطارهای فوق‌العاده اقدام خواهد شد تا تمام مسافران پس از پایان مراسم بتوانند به راحتی با مترو از حرم مطهر به مقاصد اولیه خود اعزام شوند.

به گزارش مهر، روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران هم اعلام کرد: این شرکت از ساعت ۱۳ روز سه شنبه ۱۴ خردادماه به طور ویژه به زائرین برای عزیمت به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) خدمت رسانی خواهد کرد.

محل استقرار اتوبوس‌ها نیز به شرح زیر است:

سامانه یک: چهارراه تهرانپارس - شهرک ولیعصر (عج) - یافت آباد - شاد آباد
سامانه دو: میدان خراسان - پایانه خاوران
سامانه سه: شهرک محلاتی - جماران - چهارراه اشراق - میدان نبوت - میدان رسالت
سامانه چهار: میدان راه آهن - بازار دوم نازی آباد - جوادیه - ابوذر - میدان انقلاب اسلامی
سامانه پنج: میدان آزادی - فلکه دوم صادقیه - شهرک شهید باقری - تهرانسر
سامانه شش: میدان شهرری - فلکه سوم دولت آباد - خانی آباد

پس از خاتمه، شرکت کنندگان از طریق اتوبوس‌های مورد نظر به مبادی اولیه برگشت داده خواهند شد.

لازم به ذکر است فقط مبادی ذکر شده در اطلاعیه رایگان خواهد بود.

کد خبر 4631821 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: حرم امام خمینی مترو اتوبوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک

شهردار منطقه ۳ تهران جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تغییر جدید در خط ۴۷ اتوبوسرانی اصفهان
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک