Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) از تمهیدات این سازمان برای سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: تمام تمهیدات لازم برای خدمت به زائران در این روز در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان بهشت زهرا(س) و شهرداری حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) در حال برنامه ریزی و آماده سازی این نهاد برای استقبال از زائران سی‌امین سالگرد بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت:‌از دو سال گذشته مرکز کنترل ترافیک در سازمان بهشت زهرا راه اندازی شده است و مانیتورینگ مرکز کنترل ترافیک بهشت زهرا(س) به گونه‌ای است که دورترین نقاط تهران مانند میدان تجریش را می‌تواند رصد کند و اطلاعات ترافیکی کلیه معابر و میادین پایتخت را مخابره کند.

خال ادامه داد: ترافیک کلیه مراکز پایتخت از مرکز کنترل ترافیک بهشت زهرا(س) با حضور شخص رئیس پلیس راهور کنترل می‌شود و در تمام طول مراسم رئیس پلیس راهور در مرکز کنترل ترافیک بهشت زهرا حضور دارد و دوربین‌های سطح پایتخت به صورت مرکزی تصاویر خود را به هشت مانیتور مرکز کنترل ترافیک این سازمان ارسال می‌کند.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) تأکید کرد: محدودیت‌های ترافیکی امسال نیز مانند سال‌های گذشته درون بهشت زهرا(س) و اطراف آ‌ن اعمال می‌شود و این محدودیت‌ها از سوی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام می‌شود.

خال درباره دیگر اقدامات صورت گرفته در سازمان بهشت زهرا گفت: سازمان بهشت زهرا تمام امکانات و تمهیدات لازم را برای برگزاری مراسم باشکوه ارتحال بنیان گذار انقلاب اسلامی را در نظر گرفته است و تمام ظرفیت خود را برای خدمت به زائران روح الله به کار گرفته است.

وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که در راستای رفاه حال زائران روح الله انجام شده است تعامل با سازمان اتوبوسرانی و مترو برای جابجایی رایگان زائران حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی، در این روز است

 مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) اظهار کرد: در محیط پیرامون حرم امام خمینی(ره) و سازمان بهشت زهرا(س) بنرهایی تهیه و در نقاط مختلف نصب شده است که به وسیله آن زائران می‌توانند مسیر خود را به درستی انتخاب کنند..

خال با اشاره به برپایی ایستگاه اورژانس و آتش نشانی در سازمان بهشت زهرا و پیرامون حرم امام خمینی(ره) بیان کرد: در کنار ایستگاه‌های اورژانس و آتش نشانی چندین بیمارستان صحرایی و درمانگاه نیز برای زائران روح الله در نظر گرفته شده است.

وی افزود: از دیگر اقدام‌های سازمان بهشت زهرا جهت رفاه حال زائران مرمت و بهسازی هزار و 700 چشمه سرویس بهداشتی در اطراف حرم امام خمینی و سازمان بهشت زهرا است که در کنار آنها سرویس بهداشتی سیار نیز پیش بینی شده است تا در حلقه‌هایی که ورود زائران پرترافیک‌تر است جایگذاری شود.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) تأکید کرد: برای رفاه حال زائران 20 ایستگاه "از من بپرسید" در محیط پیرامون اطراف حرم تعبیه شده تا پاسخگوی سوال های شهروندان و زائران روح الله در این روز باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند

امتداد -عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با قانون جدید بانک مرکزی که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اصلاح نظام بانکی و جهش تولید اظهار کرد: شبکه بانکی کشور یک ساختار و مدیرانی دارد و زیر نظر بانک مرکزی است اما تغییر در این مجموعه دشوار است.

وی افزود: وقتی شبکه بانکی کشورمان چهل سال به یک رویه خو گرفته به راحتی نمی‌توان آن را از این رویه خارج و به وضعیت جدیدی منتقل کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد.

بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.

حجت الاسلام مصباحی مقدم ادامه داد: با وجود اینکه اقدامات زیادی انجام شده و تغییرات خوبی هم رخ داده اما تغییرات به صورت اساسی و گسترده نیست و نیاز دارد که رویکرد بانک مرکزی در زیرساخت قراردادها و قوانین و مقررات یک رویکرد جدی و فعال و به گونه‌ای باشد که ساختار را به صورت اساسی تغییر دهد و اصلاح کند.

قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند

وی در پاسخ به این پرسش که قانون جدید تا چه اندازه بانک مرکزی را به نقطه مطلوب می‌رساند اظهار کرد: بنده آرزو می‌کردم بانک مرکزی از استقلال بیشتری برخوردار باشد که این اتفاق افتاده و البته بنده هم در مجلس هشتم طراح قانون بانک مرکزی مستقل بودم که به ثمر نرسید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تذکر این مطلب که بانک مرکزی بانک حکومتی و بانکِ بانکهاست نه بانک مردم یادآور شد: جایگاه بانک مرکزی جایگاهی نیست که با بنگاه‌ها و مردم دادوستد داشته باشد بلکه بانکها را مدیریت و بر عملکرد آنها نظارت می‌کند و جلوی ناترازی و تخلفات آن‌ها را می‌گیرد لذا باید از اقتدار لازم برخوردار باشد تا بتواند مانع از انحرافات و کج روی‌های نظام بانکی شود.

مصباحی مقدم گفت: منابع بانک هم باید در خدمت برنامه‌های بلند مدت و میان مدت دولت باشد و هم باید مستقل باشد تا بتواند بر بانکها نظارت کند.

قدرت کنترل بانک ها از خردادماه

وی تصریح کرد: قدرت کنترل بانکها تا قبل از تصویب قانون جدید، در اختیار بانک مرکزی نبود اما با قانون جدید که خردادماه اجرایی می‌شود قدرت کنترل بانکها به دست بانک مرکزی خواهد افتاد و یک سری سیاست‌های پولی و ارزی، مبنای عمل بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد: اگر منابع بانکی برای بنگاه‌ها و در جهت تولید و تجارت تأمین شود و برگشت داشته باشد بانک باید بر مصرف وجوه حاصل از برگشت اصل پول و برگشت سود به هر مقدار که باشد نظارت کند درغیر این صورت بازار دلالی و واسطه گری رشد پیدا می‌کند.

مصباحی مقدم با انتقاد از اینکه بانک در خدمت نظام تولید و نظام بازار نیست و دغدغه‌ای برای تولید و بخش واقعی اقتصاد ندارد گفت: بانک باید واسطه وجوه بین سپرده گذاران و تجار و تولیدکنندگان باشد اما این کار را نمی‌کند و فقط تأمین مالی می‌کند و کاری هم ندارد که این تسهیلات برای چه کاری مصرف می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تأمین مالی برای تولیدکننده نباید هزینه بر باشد افزود: بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور بزرگترین بدهکاران نظام بانکی هستند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران