Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پس از اعلام و ابلاغ رسمی راه‌اندازی پویش بزرگ ملی بهار همدلی از سوی وزیر بهداشت، کورش عزیزی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 12 خردادماه گفت: از آنجا که ساخت و احداث مسکن در این مرحله از کمک‌های مردمی به مناطق سیل‌زده از اولویت بالا و اساسی برخوردار است، می توان پویش ملی بهار همدلی را طرحی هوشمندانه و کارشناسی شده دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر این اساس، نشست‌های هم‌اندیشی زیادی با هدف استفاده از آرای دیگران و بهره‌وری از خلاقیت‌های همکاران برای جذب بالای کمک‌های دانشگاهی برگزار و پیشنهادات ارائه شده بررسی و تجمیع شد.
عزیزی با اشاره به سهمیه‌بندی وزارت بهداشت، بالاترین میزان انتظار جمع‌آوری کمک‌های نقدی در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را مربوط به علوم پزشکی شیراز دانست و گفت: بر اساس همین سهمیه‌بندی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز موظف به تهیه مبلغ سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان برای احداث ۱۲۵ واحد مسکونی در مناطق سیل زده کشور است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در نشست اخیر هیئت رئیسه دانشگاه که با حضور رئیس و معاونان این مرکز عالی آموزش پزشکی برگزار شد، موضوع جذب و هدایت کمک‌های نقدی دانشگاه بررسی شد و در همین جلسه مصوب شد تا اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به صورت داوطلبانه اقدام به تامین هزینه احداث یک واحد مسکونی در یکی از مناطق سیل‌زده کنند.
وی ادامه داد: تاکنون واحدهای مختلف تابعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به ویژه دانشکده‌های اقماری، اقدامات خلاقانه و خوبی را برای تامین کمک‌های نقدی همکاران و مشارکت هر چه بیشتر در این کار نیک‌اندیشانه به انجام رسانده‌اند.
عزیزی مشارکت داوطلبانه در پویش ملی بهار همدلی را شامل تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه عنوان کرد و گفت: راه‌اندازی پویش ملی بهار همدلی حرکتی ماندگار، مانا و از مصادیق صالحات والباقیات است و از تمامی همکاران در رده‌های مختلف دانشگاه دعوت می‌شود کمک‌های نقدی خود را به هر میزان، به شماره حساب اعلام شده واریز کنند.
به گفته معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این حساب بانکی به عنوان حساب متمرکز و اختصاصی پویش بهار همدلی اعلام شده و تمامی وجوهی که از هر فرد حقیقی یا حقوقی به این حساب واریز شود، تنها برای خانه‌سازی و تهیه مسکن برای هموطنان آسیب دیده از سیل هزینه می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي احداث مسكن مناطق سيل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد