Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس صدای فارس، پایگاه خبری صدای ایران، به نقل از میلاد لارستان: این مراسم با حضور بانوان فعال در زمینه های مشاغل خانگی و صنایع دستی همراه با برپایی نمایشگاهی متشکل از غرفه های مختلف و محصولات متنوع برگزار شد.  
فرماندار ویژه لارستان، معاونین، شهردار لار، جهاندیده از اعضای شورای اسلامی شهر لار، بانوان فعال و مسئول در مراکز و نهادهای مختلف مهمانان ویژه در این مراسم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در حاشیه این مراسم خانم باقریه، مشاور فرماندارِ لارستان در امور بانوان و خانواده در گفت و گو با خبرنگار میلاد لارستان با بیان اینکه این کانون فعالیت های خود را در سه بخش مشاوره، آموزش و اشتغال آغاز کرده است، اظهار داشت: این مرکز روزنه امیدی است برای همه آنانی که بر ضرورت توجه به جایگاه و منزلت زن واقفند و دغدغه ایجاد زیرساخت مناسب برای مشارکت های مدنی و اجتماعی بانوان و حضور پررنگ تر آنان در عرصه‌های مختلف مدیریتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این قشر تأثیرگذار را در اولویت های ذهنی خود قرار دادند.  
وی با اشاره به اینکه محوریت برنامه های کانون در تحکیم بنیان خانواده، توانمندسازی بانوان، ارتقاء سطح آگاهی آنان، اشتغال‌زایی و کارآفرینی بانوان و کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی زن و خانواده دانست و افزود: در همین راستا نام نویسی از مربیان و مدرسین و هنرجویان مدتی است که شروع شده و سعی بر آن بوده تا در مرحله آغازین حرکت، بیشترین بهره وری از فضا و امکانات صورت گیرد.  
مشاور فرماندار لارستان در امور بانوان تصریح کرد: یکی از اتاق ها را به ارائه خدمات مشاوره ای دیگری را در کلاس‌های آموزشی و یک اتاق را به کارگاه تولیدی اختصاص داده ایم، اتاقی را هم تحت عنوان فروشگاه برای عرضه محصولات و تولیدات بانوان هنرمند و صاحبین مشاغل در نظر گرفته ایم.  
فرماندار ویژه لارستان نیز در آئین افتتاح این کانون در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از تلاش و انگیزه و پیگیری بانوان فعال در راه اندازی و افتتاح مجدد این کانون گفت: کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان به عنوان یکی از مراکز تاثیر گذار و مهمی بوده که برای لارستان باید به بهره‌برداری می‌رسید.  
جلیل حسنی با تأکید بر مشارکت بانوان در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، تصریح کرد: اگر فرهنگ سالم تقویت شود تمام ابعاد اجتماعی نیز بهینه خواهد شد، فرهنگ مراودات اجتماعی و فرهنگ اشتغال ما تصحیح خواهد شد، سیاست ما سیاست اخلاق‌مداری خواهد شد، و مراودات اجتماعی ما فرهنگ محور خواهد شد و حتی در حوزه‌های امنیتی و اجرایی، در تک‌تک موضوعاتی که مربوط به جامعه بشری می‌شود، اگر فرهنگ اصلاح شود همه شیوه های زندگی ما هم اصلاح خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرهنگ متشکل از مجموعه باورها، اندیشه‌ها، سنت‌ها و عاداتی است که ما در طول روز در ارتباط با آنها هستیم، ادامه داد: فرهنگ در طول تاریخ شکل گرفته است و به صورت تدریجی در جامعه نهادینه شده است.
معاون استاندار فارس با اشاره به اینکه تاثیرگذاری نهایی به جامعه بانوان برمی‌گردد، یادآور شد: اگر ابعاد شخصیتی آنها بر محورهای اعتقادی و ارزشی و اسلامی، و بر اساس یک فرهنگ صحیح شکل بگیرد یقینا نسل‌های آینده ما نیز افرادی با صلاحیت و افرادی با فرهنگ خواهند بود که همه شاخص‌های اجتماعی را تحت تأثیر قرار می‌دهند.
این مسئول با تأکید بر اینکه همه می‌دانیم و در تمامی جامعه بشری این چنین است که فرزند از زمانی که متولد می شود اولین کسی که مسئولیت تربیت او را برعهده و بر دوش می گیرد مادر خانواده است و نیمی از جامعه بشری ما را زنان تشکیل داده اند بنابراین اگر فرهنگ خدامحوری و توجه به ابعاد شخصیتی بانوان و همچنین نیازهای ضروری آنها بخصوص از نظر فرهنگی و روحی و روانی مورد توجه قرار بگیرد آسیب‌های اجتماعی کاهش می یابد، گفت: در پی این مهم نه تنها نیمی از جامعه ما اصلاح خواهد شد بلکه به صورت غیر مستقیم و به صورت فعالیت های تربیتی که بر عهده دارند کل جامعه بشری اصلاح خواهند شد و ناهنجاری هایی که امروز در جامعه می‌بینیم برطرف خواهد شد.
فرماندار لارستان با اشاره به اینکه یکی از دلائل توجه دشمنان در ایجاد ناهنجاری‌های اجتماعی و تهاجم فرهنگی بیگانه متوجه زنان است، تصریح کرد: دشمنان از تاثیرگذاری بانوان در جامعه با خبر هستند و به همین دلیل می‌بینیم که انواع و اقسام ناهنجاری ها را در جامعه ما به خصوص در بین زنان و بانوان رواج بدهند تا بتوانند شیرازه اصلی جامعه را از هم بپاشند و نسل نهایی را که در آینده این کشور را مدیریت می کنند به نوعی به بیراهه بکشانند.
حسنی اضافه کرد: کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان لارستان به عنوان یکی از نیازهای اساسی جامعه ما در زمان انقلابی و بخصوص یکی از اولویت‌های اساسی شهرستان ما است و با همت کمیسیون بانوان فرمانداری و جدیتی که سایر بانوان داشتند مجددا افتتاح شد.



پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: افتتاح کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان شهرستان لارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی همه‌خانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، با حضور در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، ضمن اشاره به تاکید پلیس بر همکاری با اقشار مختلف جامعه، گفت: دانش آموزان بخش بزرگی از پیکره علم و دانش هستند و می‌توانند به عنوان حلقه ارتباطی میان خانواده، مدرسه و جامعه در مأموریت‌ها، به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ همه خانی اظهار داشت: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصاً مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، که امسال را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کرده‌اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تأکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسائل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر اینکه می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهادها خصوصاً پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تأمین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تأمین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان داشت: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستند؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماعی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه‌ای، اقدام به افتتاح و تأسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان داشت: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحدهای خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.

کد خبر 6086697 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز