Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@11:52:07 GMT

چین برای سناریوی تحریم آمریکا آماده می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۱۸۸۵

چین برای سناریوی تحریم آمریکا آماده می‌شود

با تشدید جنگ تجاری میان آمریکا و چین، به نظر می‌رسد پکن و غول‌های انرژی این کشور برای بدترین سناریوی ممکن که در آن جنگ سال‌ها ادامه خواهد داشت و روی سیاست تأمین نفت خارجی چین تأثیر می‌گذارد آماده می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این تصور که چین ممکن است روزی شاهد این باشد که جلوی تأمین نفت مورد نیاز این کشور از خارج گرفته شود باورنکردنی بود اما اکنون برخی از تحلیلگران و مدیران صنعت نفت چین اظهار می‌کنند که چین باید برای بدترین سناریوی ممکن که به دلیل یک اختلاف تجاری طولانی ممکن است بر تأمین نفت این کشور تأثیر بگذارد، آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لابان یو، تحلیلگر شرکت "جفریز گروپ ال ال سی" در هنگ کنگ به بلومبرگ گفت: چین اکنون از بدترین منظر ممکن مانند آنچه آمریکا در قبال ایران انجام داد به تأمین نفت خود نگاه می‌کند. مسلماً چین اکنون بیش از گذشته معتقد است که تحریم‌های مشابه آمریکا علیه یک کشور ممکن است برای خودش هم اتفاق بیافتد.

مدیران صنعت نفت چین اظهار کردند که صنعت نفت این کشور در صورت وخامت بیشتر جنگ تجاری، باید یک برنامه اضطراری تهیه کند. همچنین مدیران چینی تاکید کرده‌اند که چین باید تلاش کند به خودکفایی در تأمین انرژی دست پیدا کند.

طی سال گذشته بزرگترین تولیدکنندگان انرژی چین بهره برداری از چاه‌های نفت و گاز بیشتری را آغاز کردند تا تولید نفت و گاز طبیعی در این کشور که بزرگترین واردکننده نفت در جهان به شمار می‌رود را افزایش دهند.

به نظر می‌رسد چین در ماه‌های اخیر به پر کردن ذخایر نفت استراتژیک خود اقدام کرده و میزان واردات نفت را ۱۰ درصد افزایش داد، در حالی که تولید پالایشی این کشور ۵ درصد رشد داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، به دلیل اختلافات تجاری، چین در چند ماه گذشته میزان اندکی نفت و گاز طبیعی مایع از آمریکا وارد کرده است، در حالی که سال گذشته وارداتش از این کشور رونق چشمگیری پیدا کرده بود. در فاصله ژانویه تا ژوئن سال میلادی گذشته، چین بزرگترین خریدار نفت آمریکا بود و روزانه ۳۷۷ هزار بشکه نفت از این کشور وارد می‌کرد اما این رقم در مدت شش ماه منتهی به فوریه امسال به ۴۱ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز کاهش پیدا کرد.

نفت آمریکا تاکنون مشمول افزایش تعرفه چین قرار نگرفته است اما به نظر می‌رسد این موضوع اهمیتی برای خریداران چینی نداشته است، چرا که آنها سال گذشته با وجود آتش بس تجاری سه ماهه که میان آمریکا و چین منعقد شد، خرید نفت آمریکا را متوقف کردند. با این حال چین در واکنشی تلافی‌جویانه به اقدام اخیر دولت ترامپ که تعرفه واردات ۲۰۰ میلیارد دلار کالای چینی را از ۱۰ به ۲۵ درصد افزایش داد، تعرفه‌ها روی واردات LNG آمریکا را از ۱۰ به ۲۵ درصد رساند.

کاربران نهایی چینی از زمان وضع تعرفه ۱۰ درصدی روی واردات LNG آمریکا که از سپتامبر سال ۲۰۱۸ اجرایی شد، محموله‌های آمریکایی را نمی‌پذیرند و فعالان بازار از موارد متعدد فروش مجدد یا بازگرداندن چنین محموله‌هایی از سوی چین خبر داده‌اند. چین از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون چهار محموله از آمریکا دریافت کرده است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۲۳ محموله دریافت کرده بود. به علاوه، واردکنندگان LNG چینی اظهار کرده‌اند که افزایش تعرفه‌ها آنها را برای خرید LNG آمریکا محتاط کرده است و انتظار می‌رود خریداران چینی بیشتری به دلیل ابهامات پیرامون جنگ تجاری، از واردات LNG آمریکا بپرهیزند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگ تجاری آمریکا و چین واردات نفت چین از آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • سناریوی خودکشی، قتل از آب درآمد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی